Camping Panoramico Fiesole

Panoramico Fiesole Toscane - Fiesole visuel 1/2
Panoramico Fiesole Toscane - Fiesole visuel 2/2

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Panoramico Fiesole op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 19/03

  • Sluitingsdatum: 03/11

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 32

  • Surface-camping : 6 ha


Know-All-About-Camping

Op de top van een heuvel, op slechts 7 km van Florence, nodigt de 3-sterren camping Panoramico Fiesole u uit om te genieten van hoogwaardige diensten in een idyllische omgeving die een ansichtkaart waardig is. Het panoramische uitzicht op Florence laat vakantiegangers dromen en het is mogelijk om chalets en stacaravans te huren, volledig uitgerust en zeer comfortabel.

Panoramische camping in Toscane met zwembad

Op camping Panoramico Fiesole wacht vakantiegangers een prachtig buitenzwembad. Dit grote zwembad ligt op de top van de heuvel en baadt constant in de Toscaanse zon. Het hele gezin zal van dit zwembad kunnen profiteren dankzij een variabele diepte die het mogelijk maakt om zowel de volwassenen als de kinderen te vullen. Vanuit het zwembad kunnen vakantiegangers genieten van een ongelooflijk uitzicht op de stad Florence. Dit adembenemende panorama versterkt het gevoel van welzijn van de gasten van Camping Panoramico Fiesole alleen dankzij het zwembad en het bijbehorende solarium. Ligstoelen en ligstoelen zijn opgesteld en zijn perfect om heerlijk te zonnebaden, terwijl een zachte zomerbries de huid zal verfrissen.

Panoramische camping met restaurant in Toscane

Tijdens hun verblijf op Camping Panoramico Fiesole zullen vakantiegangers hun smaakpapillen verrassen in een magische sfeer bij het zwembad terwijl ze het uitzicht op Florence bewonderen. Het is een echte gastronomische ervaring die vakantiegangers kunnen doorbrengen op camping Panoramico Fiesole, waar ze heerlijke gerechten uit de Toscaanse traditie kunnen proeven, allemaal bereid met verse seizoensproducten. In de Panoramico Fiesole Camping Bar kunnen vakantiegangers de dag goed beginnen met een goed ontbijt met broodjes en zoete deegwaren.

Ontdek Toscane op high-end camping

Vanaf camping Panoramico Fiesole kunnen vakantiegangers een gebied ontdekken dat rijk is aan natuurlijk erfgoed en een uitzonderlijke geschiedenis. Gelegen op de beroemde heuvel van Fiesole, op slechts een steenworp afstand van Florence, zal het gemakkelijk zijn om deze buitengewone stad te bereiken. Tussen bossen, olijfbomen en cipressen kunnen wandelaars in absolute rust wandelen en de omliggende heuvels ontdekken met kastelen, villa's, kerken en kloosters van weleer.

Campings in de buurt

Populairste steden