Een merk easyvoyage

Camping Paradise

Camping Paradise Sicilië - Letojanni visuel 1/3
Camping Paradise Sicilië - Letojanni visuel 2/3
Camping Paradise Sicilië - Letojanni visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Paradise op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 15/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 16

  • Surface-camping : 1 ha


Know-All-About-Camping

Camping Paradise nodigt u uit voor een gezinsvakantie op Sicilië in een bevoorrechte omgeving aan zee.

Kamperen op Sicilië met zwembad

In het hart van Camping Paradise kunnen vakantiegangers volop genieten van het plezier van zwemmen dankzij de aanwezigheid van een prachtig buitenzwembad. Dit grote buitenzwembad nodigt vakantiegangers uit om aangename momenten van ontspanning, spelen en zwemmen door te brengen in een uitzonderlijke omgeving. Rondom het zwembad staan ligstoelen op een terras en kunnen liefhebbers van nietsdoen zich koesteren en momenten van pure ontspanning doorbrengen. Tussen twee zonnebaden kunnen vakantiegangers genieten van een verfrissende duik en een droomvakantie doorbrengen op Sicilië.

Op het terrein van Camping Paradise worden activiteiten niet gemist. Sportliefhebbers kunnen inderdaad genieten van de aanwezigheid van een veld voor mutlisports, een ping-pong en een pooltafel. Voor degenen die tijdens hun verblijf willen praten, gaat er niets boven genieten van de fitnessruimte van Camping Paradise.

Kamperen met je voeten in het water op Sicilië

Dankzij de bevoorrechte locatie van Camping Paradise hebben vakantiegangers gemakkelijk toegang tot het strand recht tegenover. Dicht bij hun huuraccommodatie of hun camping kunnen vakantiegangers een prachtig zandstrand bereiken dat zich in prachtig en verfrissend water stort. De camping biedt zijn gasten een privéstrand met ligbedden en parasols zodat ze heerlijke momenten op Sicilië kunnen doorbrengen. Tijdens hun vakantie op Camping Paradise krijgen kampeerders de kans om te genieten van een droomlocatie aan zee, waar het plezier van zwemmen en ontspanning de sleutelwoorden zijn. Terwijl de kinderen zich vermaken in het zand, zullen ouders veel plezier beleven om te ontspannen en te genieten van hun vakantie op Sicilië.

Campings in de buurt

Populairste steden