Een merk easyvoyage

Camping Park Mara

Camping Park Mara Ligurië - Borgio Verezzi visuel 1/3
Camping Park Mara Ligurië - Borgio Verezzi visuel 2/3
Camping Park Mara Ligurië - Borgio Verezzi visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

  • Het waterpark :

    Zwembad

  • De kinderclub :

    Kinderclub,

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Park Mara op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 52

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

Camping Park Mara ligt in Borgio Verezzi aan de Ligurische kust in Italië en kijkt uit over de prachtige Riviera delle Palme.

Kamperen in Italië met zwembad en zeezicht

De geneugten van zwemmen zullen op het rendez-vous zijn voor de vakantiegangers die de kans krijgen om op Camping Park Mara te verblijven. In een uitzonderlijke omgeving met uitzicht op de zee, zullen vakantiegangers de aanwezigheid van een prachtig overloopzwembad waarderen dat zich zal verfrissen terwijl u uitkijkt over de prachtige kust van de Riviera delle Palme. Met dit prachtige panoramische zwembad kunnen vakantiegangers ligbedden vinden in het solarium, zodat u kunt genieten van uitzonderlijke momenten van ontspanning. Zonnebaden en verfrissend zwemmen zijn op de ontmoetingsplaats op Camping Park Mara, allemaal in een unieke omgeving met uitzicht op de zee. Liefhebbers van ontspanning zullen blij zijn te weten dat met het solarium ook een bad is whirlpool die garant staat voor momenten van puur plezier. Gedurende deze tijd zullen de kinderen met veel plezier plezier hebben in het zwembad dat aan hen is toegewijd en dat hen in staat stelt plezier te maken met een maximale veiligheid.

Kamperen in Ligurië in de buurt van de zee

Door te verblijven op Camping Park Mara zullen vakantiegangers genieten van een aangename locatie in Borgio Verezzi. Het strand ligt op slechts 400 meter afstand en kan worden bereikt met een aangename wandeling van 10 minuten. Dit strand, bestaande uit kleine kiezelstenen vermengd met zand, zal vakantiegangers verrukken die willen genieten van de geneugten van de zee met het gezin. niets beter om een geweldige vakantie aan de Italiaanse kust door te brengen dan je handdoek op het strand te leggen, luieren en afwisselen tussen zonnebaden en baden in zee.

Huur een bungalow met uitzicht op zee in Italië

Door te verblijven op Camping Park Mara kunnen vakantiegangers genieten van een uniek comfort door een van de stacaravans te huur. Deze volledig uitgeruste accommodaties zijn perfect voor het vinden van het comfort van thuisparen, familie of vrienden. Er zijn ook volledig uitgeruste bungalows beschikbaar waarmee u een aangenaam verblijf met uitzicht op zee kunt doorbrengen.

Campings in de buurt

Populairste steden