une marque easyvoyage

Camping Parme : De gids

Camping Parme : De gids -

Campingplatz in weniger als 26 km à Parme

Arizona Emilia Romagna - Tabiano Terme visuel 1/10
Arizona Emilia Romagna - Tabiano Terme visuel 2/10
Arizona Emilia Romagna - Tabiano Terme visuel 3/10
Arizona Emilia Romagna - Tabiano Terme visuel 4/10
Arizona Emilia Romagna - Tabiano Terme visuel 5/10
Arizona Emilia Romagna - Tabiano Terme visuel 6/10
Arizona Emilia Romagna - Tabiano Terme visuel 7/10
Arizona Emilia Romagna - Tabiano Terme visuel 8/10
Arizona Emilia Romagna - Tabiano Terme visuel 9/10
Arizona Emilia Romagna - Tabiano Terme visuel 10/10
Tabiano Terme

-

Emilia Romagna
Arizona Emilia Romagna - Tabiano Terme visuel 1/10
Arizona Emilia Romagna - Tabiano Terme visuel 2/10
Arizona Emilia Romagna - Tabiano Terme visuel 3/10
Arizona Emilia Romagna - Tabiano Terme visuel 4/10
Arizona Emilia Romagna - Tabiano Terme visuel 5/10
Arizona Emilia Romagna - Tabiano Terme visuel 6/10
Arizona Emilia Romagna - Tabiano Terme visuel 7/10
Arizona Emilia Romagna - Tabiano Terme visuel 8/10
Arizona Emilia Romagna - Tabiano Terme visuel 9/10
Arizona Emilia Romagna - Tabiano Terme visuel 10/10

Waterglijbaan Wifi Restaurant Jacuzzi

De 4-sterren camping Arizona ligt in Salsomaggiore in Italië en nodigt uit om te genieten van hoogwaardige diensten in een bevoorrechte en bewaarde omgeving, alles in een zeer familiale sfeer. Vakantiegangers die tijdens hun verblijf waarderen om te genieten van de geneugten van zwemmen en waterspelen, zullen worden veroverd door de camping Arizona, die verschillende vijvers in zijn behuizing heeft en een groot waterpark vormt, omringd door een zeer aangename vegetatie en met een uitzonderlijk uitzicht op de heuvels. In dit watergebied kunnen vakantiegangers genieten van twee grote zwembaden. Met deze twee zwembaden is een peuterbad, ideaal voor spelletjes voor kinderen die ook kunnen genieten van een kleine glijbaan. Twee grote glijbanen zijn beschikbaar voor alle vakantiegangers en werpen zichzelf in hun eigen zwembad. Om te ontspannen gaat er niets boven genieten van de twee hydromassages op het watergebied. De vele ligbedden zijn ook aanwezig om intense ontspanning te garanderen. Om ervoor te zorgen dat sportfans een geweldige tijd hebben, biedt de Arizona Campground een verscheidenheid aan apparatuur om u fit te houden. Vakantiegangers kunnen genieten van een beachvolleybalveld, een tennisbaan en een voetbalveld met kunstgras, een basketbalveld, twee beachvolleybalvelden, een zandvoetbalveld, een buitenfitnessruimte en een overdekte pingpongruimte. De bowlers zullen de twee petanquebanen waarderen. Rond zal het mogelijk zijn om te gaan wandelen, mountainbiken of golfen. De camping in Arizona heeft grasrijke, schaduwrijke plaatsen met elektriciteit. Er zijn ruime en goed uitgeruste sanitaire voorzieningen beschikbaar die toegankelijk zijn voor mensen met beperkte mobiliteit. Voor maximaal comfort gaat er niets boven het huren van een stacaravan of een chalet met volledig uitgeruste huuraccommodaties, perfect voor een vakantie met het gezin. Bungalows bieden de perfecte combinatie van het plezier van kamperen en het comfort van een huuraccommodatie.

Zie de camping

Er zijn 2 campings in de buurt van Parme en Emilia Romagna binnen een straal van 5 km rond de stad. Onze campinggidsen in Parme geeft u de mogelijkheid om de lijst van campings, prijzen, toeristische trekpleisters en essentiële toeristische plaatsen te ontdekken. Als u uw zoekopdracht uitbreidt en Emilia Romagna, ontdekt de campings in de omgeving van Parme, op - 25km.

De prijs van een stacaravan in Parme ligt tussen NaN€ en NaN€ per week. . De camping comparator stelt u in staat om de beste prijs te vinden voor uw outdoor vakantie in Parme.

Gebruik de kaart en de video's om uw zoektocht naar een stacaravan in Parme te vereenvoudigen.











.

De prijs van de campings op Parme, van NaN€.

Aan de prijszijde kost een week kamperen op Parme in een stacaravan voor 4 personen u gemiddeld NaN€ in het hoogseizoen en NaN€ in het laagseizoen..

In mei : NaN€, In juni : NaN€, Vanaf 1-15 juli : NaN€,Vanaf 16-31 juli : NaN€, Vanaf 1-15 augustus : NaN€, Van 16-30 augustus : NaN€, In september : NaN€.

Onze camping comparator stelt u in staat om de prijzen van de kampeerreizen naar Parme te vergelijken voor een of twee weken. U kunt echter een korte kampeertocht boeken op Parme of een weekend in het laagseizoen. De gemiddelde prijs van een week op een camping met zwembad op Parme is NaN€ tijdens de zomer.

Kies een camping in Parme : praktisch advies

Om u te helpen bij de keuze van uw camping in of rond Parme, raden wij u aan de vakantieaanwijzingen te raadplegen en de geografische ligging van de campings op de kaart te bekijken en Emilia Romagna.

Wij stellen hier de lijst voor van de campings die beschikbaar zijn op Parme gerangschikt naar populariteit. Houd er bij het boeken van uw verblijf rekening mee dat u elke camping kunt vragen om Parme de locatie van uw stacaravan te kiezen.

Wij raden u aan om onze Top Camping selecties te raadplegen om een lijst van de meest populaire campings in de buurt van Parme en Emilia Romagna te verkrijgen.

Goede aanbiedingen en promoties op campings in Parme

Een goed plan of promotie vinden op een camping op Parme wordt gemakkelijk! Wij actualiseren dagelijks alle prijzen van de verhuur van stacaravans en Emilia Romagna, gemeubileerde tenten en ongebruikelijke accommodaties. De beste campingpromotie vindt u elke dag bij Parme. Wij raden u aan om gebruik te maken van de last minute aanbiedingen en Emilia Romagna die zullen beginnen vanaf de opening van de campings eind mei. Aan de goede kant, kijk naar de evolutie van de prijzen van de grote capaciteit stacaravans, want het is vaak op dit soort verhuur dat u een interessante korting vindt voor uw vakantie bij Parme.

Wij wensen u dan ook de camping van uw dromen te vinden op Parme voor uw gezinsvakantie en Emilia Romagna!