Een merk easyvoyage

Camping Pian Bosco

Pesio

 - 

Piëmont
Pian Bosco Piëmont - Pesio visuel 1/3
Pian Bosco Piëmont - Pesio visuel 2/3
Pian Bosco Piëmont - Pesio visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Pian Bosco op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Locations-number-locatif 7

  • Surface-camping : 3 ha


Know-All-About-Camping

Camping Pian Bosco ligt midden in de natuur in de prachtige regio Piemonte in Italië. Deze familiale natuurcamping verwelkomt het hele jaar door liefhebbers van open ruimtes.

Camping natuur in Piemonte met zwembad

Van juni tot september kunnen vakantiegangers die op Camping Pian Bosco verblijven genieten van de aanwezigheid van een mooi buitenzwembad. Dit aangename buitenzwembad is perfect om volop te genieten van het bevoorrechte klimaat van deze regio van Italië. Niets is beter om de dag met tonus te beginnen dan een duik te nemen in dit verfrissende zwembad. Na een dag vol activiteiten, gaat er niets boven genieten van het water om te ontspannen. Sommige vakantiegangers zullen ervoor kiezen om er van 's morgens tot' s avonds te blijven en de ware Italiaanse nietsdoen tussen zwemmen en zonnebaden te ontdekken op de ligstoelen die beschikbaar zijn. Een ondiep zwembad laat jonge kinderen ook zwemmen. De aanwezigheid van een badmeester ter plaatse zal garanderen dat de vakantiegangers in vrede baden.

Natuurvakanties in Italië

Tijdens hun verblijf op Camping Pian Bosco zullen natuurliefhebbers in het paradijs zijn. Een groene omgeving is overal aanwezig, op de camping en daarbuiten en zal elke vorm van stress evacueren. De stilte en de natuur vormen samen een oase van rust die bevorderlijk is voor wandelingen en verschillende sportieve activiteiten. In de winter is het een andere wereld open voor vakantiegangers op Camping Pian Bosco. Ze zullen besneeuwde landschappen en sterrennachten van schoonheid kunnen bewonderen. Niet ver daar vandaan is het zelfs mogelijk om te skiën, langlaufen en sneeuwschoenwandelen.

Huur een stacaravan op het platteland in Italië

Om comfortabel te genieten in een groene omgeving in Italië, niets beter dan een stacaravan te huren op Camping Pian Bosco. Deze accommodaties hebben aparte slaapkamers, een woonkamer, een uitgeruste keuken, een badkamer en een grote tuin.

Campings in de buurt

Populairste steden