Een merk easyvoyage

Camping Stiera Sport & Vacanza

Stiera Sport & Vacanza Piëmont - Gaiola visuel 1/2
Stiera Sport & Vacanza Piëmont - Gaiola visuel 2/2

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    verwarmd zwembad,

    jacuzzi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Stiera Sport & Vacanza op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 15/04

  • Sluitingsdatum: 15/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 14

  • Surface-camping : 1 ha


Know-All-About-Camping

Camping Stiera Sport & Vacanza ligt aan de oevers van de rivier de Stura en nodigt zijn gasten uit om te komen genieten van de wonderen van de bergen en de natuur in het hart van Piemonte in Italië. Kampeerders kunnen groene en comfortabele plaatsen vinden, terwijl anderen liever een chalet of stacaravan huren.

Kamperen in de bergen in Italië met zwembad en jacuzzi

Het ligt in een groene omgeving en bewondert het uitzicht op de bergen dat vakantiegangers kunnen ontspannen op Camping Stiera Sport & Vacanza. Op deze natuurcamping gewijd aan sport, wacht een echte oase van rust vakantiegangers die kunnen genieten van de aanwezigheid van een prachtig verwarmd buitenzwembad. Door de ideale temperatuur van dit zwembad kunt u op elk moment van de dag genieten van heerlijke badmomenten terwijl u de lucht van de berg inademt. Welzijn staat centraal in Camping Stiera Sport & Vacanza, die ook een buitenjacuzzi heeft, ideaal om zijn spieren te ontspannen na een dag vol activiteiten terwijl u geniet van het panorama. Een solarium met ligstoelen begeleidt de jacuzzi om te ontspannen zonnebaden.

Rafting trip in Italië

Camping Stiera Sport & Vacanza is, zoals de naam al doet vermoeden, de ideale plek voor diegenen die sportvakanties willen doorbrengen, bovendien in een uitzonderlijke natuurlijke omgeving. De sport die vooral op Camping Stiera Sport & Vacanza wordt gevierd, is raften. De locatie van keuze van deze laatste langs de Stura-rivier zal fans van deze sport van wit water in staat stellen om in uitzonderlijke omstandigheden te oefenen. Tussen natuur, sport, adrenaline en teamgeest zullen vakantiegangers de garantie hebben voor een onvergetelijke ervaring op Camping Stiera Sport & Vacanza.

Actieve vakantie in Piemonte

De bergachtige omgeving en de directe nabijheid van de rivier de Stura maken Camping Stiera Sport & Vacanza een ideaal startpunt voor vele activiteiten naast raften. Wandelen en mountainbiken zal natuurlijk de afspraak zijn, evenals kanoën, boogschieten en paardrijden.

Campings in de buurt

Populairste steden