Een merk easyvoyage

Camping Sabbia d'Oro

Sabbia d'Oro Molise - Montenero di Bisaccia visuel 1/6
Sabbia d'Oro Molise - Montenero di Bisaccia visuel 2/6
Sabbia d'Oro Molise - Montenero di Bisaccia visuel 3/6
Sabbia d'Oro Molise - Montenero di Bisaccia visuel 4/6
Sabbia d'Oro Molise - Montenero di Bisaccia visuel 5/6
Sabbia d'Oro Molise - Montenero di Bisaccia visuel 6/6

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Sabbia d'Oro op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 22/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Aantal Staanplaatsen: 250


Know-All-About-Camping

De Sabbia d'Oro 3-sterrencamping ligt in de regio Molise in Italië en biedt een aangename en ontspannen omgeving aan het strand, alles in een familiale sfeer.

Kamperen aan zee in Molise

Camping Sabbia d'Oro is de ideale vakantieplek voor diegenen die een vakantie aan zee in Italië willen doorbrengen. Camping Sabbia d'Oro ligt inderdaad in de prachtige Golf van Vasto en kijkt direct uit op de Adriatische Zee. Vanaf een prachtig zandstrand, zullen vakantiegangers genieten van een van de schoonste zeeën in Italië. Terwijl de kinderen plezier hebben in het zand en aan de rand van het water, kunnen de ontspanningsliefhebbers het nietsdoen oefenen zonder matiging op een van de stoelen die worden voorgesteld en die uitnodigen om heerlijk te zonnebaden. Voor degenen die liever in de schaduw rusten, zijn er ook parasols beschikbaar. Een beachvolleybalveld is aanwezig en belooft kleurrijke toernooien.

Familie camping aan zee in Italië

Op Camping Sabbia d'Oro zullen jong en oud zich nooit vervelen. Inderdaad, de aanwezigheid van een bar met speelkamer zal het hele gezin in staat stellen om momenten van plezier en gezelligheid door te brengen. Het animatieteam van Camping Sabbia d'Oro biedt iedereen de mogelijkheid te genieten van leuke activiteiten, dansavonden en andere familie-activiteiten die iedereen zijn eigen herinneringen zullen bezorgen. De kinderen zullen u graag ontmoeten en plezier hebben op de speciaal voor hen bestemde speeltuin.

Groene camping in Italië

Door te verblijven op Camping Sabbia d'Oro kunnen vakantiegangers genieten van een ontspannen groene omgeving. Olijfbomen, populieren, palmen, asbomen en eucalyptus zorgen voor een zeer aangename natuurlijke schaduw. Campings zijn gemakkelijk toegankelijk, afgebakend en voorzien van een elektrische aansluiting.

Huur een bungalow aan zee in Molise

Er gaat niets boven een bungalow aan het strand in Italië in de regio Molise voor een aangenaam verblijf. Camping Sabbia d'Oro biedt bungalowverhuur aan met slaapkamers, badkamer, keuken en terras.

Campings in de buurt

Populairste steden