Een merk easyvoyage

Camping Villaggio Diomedea

Villaggio Diomedea Molise - Campomarino visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • Het waterpark :

    Zwembad

  • De kinderclub :

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Villaggio Diomedea op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Locations-number-locatif 52


Know-All-About-Camping

Camping Diomedea ligt op gelijke afstand van het noorden en zuiden van Italië aan de kust begrensd door de Adriatische Zee. Gelegen dicht bij het blauw van het water met directe toegang tot het strand, zult u waarderen wat Italië beter kan bieden: een rustige plek om te genieten van de zee, ver van het lawaai en verkeer.

De accommodatie biedt stacaravans en maisonnettes te huur. Elk huis is perfect uitgerust voor een geweldig verblijf. Alle kamers hebben een ingerichte keuken, airconditioning en een tv.

Een gigantisch zwembad van 14 m bij 7 m met ligbedden, parasols en babybedjes is het ontmoetingspunt om buiten te zonnebaden en op te frissen met familie of vrienden. Een restaurant is geopend op het terrein met voorstellen voor pensioenen om koken te voorkomen en vooral te genieten van de goede producten van Italië.

Dankzij de uitrusting op het terrein zult u geen moeite hebben om leuke momenten door te brengen. Atleten zullen voetballen op het speciale veld. Kinderen hebben een speeltuin. Op het strand beloven fietsen, kano's en waterfietsen onvergetelijke herinneringen. Animators staan tot uw beschikking om de kinderen bezig te houden met meerdere activiteiten. Een nachttuin is aanwezig als de wifi, je kunt op beide oren slapen en genieten van toeristische informatie op internet. De eigenaren verhuren ook kinderwagens, kinderbedjes, kinderstoelen en flessenwarmers, zodat u licht kunt reizen.

De regio is rijk aan bezoekplaatsen. Het meest emblematische is het eiland Tremiti dat u per boot kunt bereiken, een onvergetelijke minicruise. Mis geen omweg naar de stad Termoli, die een rijk en mooi architecturaal erfgoed heeft met tradities en gastronomie om te ontdekken. Napels en Pompeii zijn om 14.30 uur en kunnen dagelijkse excursies zijn.

Campings in de buurt

Populairste steden