Een merk easyvoyage

Camping Sabbiadoro

Avola

 - 

Sicilië
Camping Sabbiadoro Sicilië - Avola visuel 1/4
Camping Sabbiadoro Sicilië - Avola visuel 2/4
Camping Sabbiadoro Sicilië - Avola visuel 3/4
Camping Sabbiadoro Sicilië - Avola visuel 4/4

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Sabbiadoro op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Locations-number-locatif 8

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

Camping Sabbiadoro ligt in de provincie Syracuse op Sicilië en nodigt uit tot een rustige en ontspannen vakantie aan zee.

Kamperen op Sicilië aan zee

Vakantiegangers die optimaal willen genieten van hun verblijf op Sicilië, zullen worden veroverd door Camping Sabbiadoro en zijn bevoorrechte locatie. Camping Sabbiadoro nodigt inderdaad alle vakantiegangers op zoek naar rust uit om een droomvakantie door te brengen op een bevoorrechte plek aan zee. Vanaf de camping kan het hele gezin deelnemen aan een strand met fijn en goudkleurig zand zijn naam gegeven aan Camping Sabbiadoro. Ver van de weg en het lawaai, zal dit prachtige strand de ontmoetingsplaats zijn voor iedereen die wil ontspannen en nietsdoen wil beoefenen. Door af te wisselen tussen zonnebaden en verfrissend zwemmen, kunnen vakantiegangers uitzonderlijke momenten doorbrengen in een betoverende omgeving. Terwijl kinderen plezier hebben in het zand en ondiep water, kunnen ouders ontspannen en genieten van hun vakantie op Sicilië.

Kamperen met restaurant in Sicilië

Tijdens hun verblijf op Camping Sabbiadoro hoeven vakantiegangers niet na te denken over het bereiden van maaltijden. Camping Sabbiadoro biedt inderdaad comfortabel zitten en genieten van de aanwezigheid van zijn restaurant om te genieten van heerlijke gerechten. Het beste van de mediterrane keuken wordt aangeboden dankzij de koks die zorgen voor het bereiden van goede typische gerechten uit natuurlijke producten. Er gaat niets boven een vakantie aan zee op Sicilië of genieten van regionale gerechten.

Huur bungalowpoten in het water

Camping Sabbiadoro nodigt zijn gasten uit om in absoluut comfort te blijven dankzij de houten bungalows. Deze accommodaties bieden comfort en autonomie en zorgen voor een aangenaam verblijf als koppel, met familie of vrienden. deze kleine huizen hebben alles wat vakantiegangers nodig hebben voor een comfortabele vakantie op Sicilië.

Campings in de buurt

Populairste steden