Een merk easyvoyage

Camping Sunseabeach

Sunseabeach Sicilië - Overlijdensfonds visuel 1/4
Sunseabeach Sicilië - Overlijdensfonds visuel 2/4
Sunseabeach Sicilië - Overlijdensfonds visuel 3/4
Sunseabeach Sicilië - Overlijdensfonds visuel 4/4

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

  • Het waterpark :

    Zwembad

  • De kinderclub :

    Kinderclub

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Sunseabeach op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 15/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 17

  • Surface-camping : 3 ha


Know-All-About-Camping

Camping Sunseabeach is een familiecamping in de buurt van de zee in de provincie Syracuse op Sicilië. De vele kwaliteitsdiensten zijn geschikt voor het hele gezin en het is mogelijk om een stacaravan te huren.

Camping in Syracuse met zwembad

Wilt u een droomvakantie doorbrengen in Syracuse? Daarom gaat er niets boven de mogelijkheid om naar believen te genieten van het plezier van zwemmen. Op Camping Sunseabeach zullen vakantiegangers zeker genieten van het prachtige buitenzwembad met palmbomen dat tot hun beschikking staat. Omgeven door ligstoelen en bartafels, zal het zwembad het ontmoetingspunt zijn voor iedereen die ontspannen momenten wil doorbrengen. Baden in verfrissend water, nippen aan een koel drankje aan de waterkant en rusten op een ligstoel, is het programma aangeboden door Camping Sunseabeach zodat haar gasten de ware betekenis van de Italiaanse dolce vita kunnen ontdekken.

Kamperen op Sicilië met restaurant

Op Camping Sunseabeach wordt het plezier van de smaakpapillen geëerd dankzij de aanwezigheid van een restaurant op het terrein.Dit restaurant verwelkomt gasten 's ochtends voor het ontbijt en biedt vervolgens lunch en diner heerlijke gerechten. basis van vlees, vis en verschillende gastronomische recepten. Het is onmogelijk om in Italië te blijven zonder smakelijke pizza, dus Camping Sunseabeach heeft ook een eigen pizzeria.

Familiecamping op Sicilië met spelletjes en animaties

Kinderen die op Camping Sunseabeach verblijven, zullen zich niet vervelen, want het biedt veel leuke voorzieningen. Een buitenspeeltuin is inderdaad aanwezig, gerangschikt op een gazon en uitgerust met een glijbaan en schommels. De organisatoren van de camping zijn verantwoordelijk voor het organiseren van speurtochten, bordspellen en het opzetten van opblaasbare spellen die de jongsten zullen verrassen.

Campings in de buurt

Populairste steden