Een merk easyvoyage

Camping San Nicola

San Nicola Apulië - Peschici visuel 1/9
San Nicola Apulië - Peschici visuel 2/9
San Nicola Apulië - Peschici visuel 3/9
San Nicola Apulië - Peschici visuel 4/9
San Nicola Apulië - Peschici visuel 5/9
San Nicola Apulië - Peschici visuel 6/9
San Nicola Apulië - Peschici visuel 7/9
San Nicola Apulië - Peschici visuel 8/9
San Nicola Apulië - Peschici visuel 9/9

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • De kinderclub :

    Kinderclub,

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping San Nicola op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 12/05

  • Sluitingsdatum: 29/09


Know-All-About-Camping

De camping Centro Turistico San Nicola ligt aan de Adriatische Zee in de stad Peschici. Tussen zandstranden, ruige kustlijnen en betoverende landschappen, zal camping Centro Turistico San Nicola de ideale vakantieplek zijn voor een gezinsvakantie in Apulië, Italië.

Kamperen aan zee in Puglia

De camping Centro Turistico San Nicola is de ideale plek voor diegenen die een strandvakantie in Italië willen doorbrengen. Deze familiecamping ligt op een bevoorrechte locatie aan de Italiaanse kust in de prachtige regio Puglia. Op slechts een steenworp afstand van hun kampeerplaats of huuraccommodatie, kunnen vakantiegangers een prachtig en uitgestrekt zandstrand bereiken met uitzicht op een gewoon prachtige Adriatische Zee. Fans van nietsdoen zullen worden overwonnen door de nabijheid van het zandstrand, dat de ideale plek is om te zonnebaden en te genieten. Zwemmen zal natuurlijk de afspraak zijn, evenals verschillende wateractiviteiten zoals kanoën, kitesurfen, windsurfen en zelfs duiken. Op het zandstrand zullen kinderen plezier beleven als een gek, terwijl sommigen beachvolleybal spelen. De hele familie wordt veroverd door een verblijf aan zee in Italië aangeboden door de camping Centro Turistico San Nicola.

Familiecamping in Italië

Naast een bevoorrechte locatie aan zee, zullen vakantiegangers die op camping Centro Turistico San Nicola verblijven, genieten van een uitzonderlijke familiesfeer. Tijdens hun verblijf zullen jong en oud veel plezier beleven aan de vele amusementsprogramma's die worden aangeboden. Allerlei activiteiten worden aangeboden en zullen u toelaten om plezier te hebben en een onvergetelijk verblijf in Apulië te hebben.

Verhuur van stacaravans aan zee in Apulië

Om volledig te genieten van hun verblijf in de prachtige regio Puglia in Italië, kunnen vakantiegangers een van de aangeboden stacaravans huren. Deze functionele accommodaties zijn volledig uitgerust en zorgen voor een comfortabele gezinsvakantie in Puglia.

Campings in de buurt

Populairste steden