Een merk easyvoyage

Camping San Teodoro La Cinta

Camping San Teodoro La Cinta Sardinië - San Teodoro visuel 1/2
Camping San Teodoro La Cinta Sardinië - San Teodoro visuel 2/2

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping San Teodoro La Cinta op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/05

  • Sluitingsdatum: 15/10

  • Aantal Staanplaatsen: 150

  • Surface-camping : 3 ha


Know-All-About-Camping

Camping San Teodoro La Cinta ligt aan de kust van Sardinië en nodigt uit om een droomvakantie door te brengen in het water.

Kamperen in de buurt van de stranden op Sardinië

Voor een droomvakantie op Sardinië gaat er niets boven naar believen naar zee gaan. Dit is het geval op Camping San Teodoro La Cinta, wat uitnodigt om te genieten van een onmiddellijke nabijheid van het strand. Vanaf de camping hebben vakantiegangers directe toegang tot het prachtige strand La Cinta, dat niet minder dan 3 km fijn wit zand biedt. De schoonheid van het strand en de transparantie van het water beloven een droomvakantie in een waar paradijs. Terwijl de kinderen plezier hebben, kunnen liefhebbers van nietsdoen ontspannen en genieten van het bevoorrechte klimaat van Sardinië. Tussen het baden door zal een goede zonnebad onvergelijkbaar geluk brengen.

Watersportliefhebbers zullen blij zijn met hun verblijf, want op het strand zijn er scholen voor windsurfen en kitesurfen. Voor momenten van nietsdoen kunnen vakantiegangers ligstoelen, parasols en opblaasbare boten huren. Vanaf het strand van San Teodoro kunnen vakantiegangers andere prachtige stranden bereiken, zoals Isuledda, Lu Impostu, Ambra Bay, Coda Cavallo en Girgolu Bay.

Huur een bungalow aan het strand in Sardinië

Camping San Teodoro La Cinta biedt een droomvakantie op Sardinië in alle comfort. Het is mogelijk voor diegenen die een van de harde bungalows willen huren, ideaal gelegen aan zee.Deze bungalows hebben een slaapkamer, een badkamer, een keuken en een veranda . Het comfort van het huis ligt op het rendez-vous in een uitzonderlijke omgeving op Sardinië dankzij de bungalows van Camping San Teodoro La Cinta die plaats biedt aan koppels, families en vriendengroepen.

Campings in de buurt

Populairste steden