Een merk easyvoyage

Camping Village Li Nibari

Camping Village Li Nibari Sardinië - Sorso visuel 1/4
Camping Village Li Nibari Sardinië - Sorso visuel 2/4
Camping Village Li Nibari Sardinië - Sorso visuel 3/4
Camping Village Li Nibari Sardinië - Sorso visuel 4/4

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • Het waterpark :

    Zwembad

  • De kinderclub :

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Village Li Nibari op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Aantal Staanplaatsen: 300

  • Surface-camping : 12 ha


Know-All-About-Camping

Camping Village Li Nibari nodigt uit om vakantie door te brengen in Sardinië in een zeer bevoorrechte omgeving.

Familiecamping op Sardinië met zwembad

In het hart van Camping Village Li Nibari kunnen vakantiegangers genieten van het plezier van zwemmen. Inderdaad, deze familiecamping op Sardinië biedt zijn vakantiegangers een geweldige tijd met een groot openluchtzwembad. Op het terrein wachten twee bewaakte zwembaden voor jong en oud die plezier kunnen hebben, zwemmen en ontspannen in verfrissend blauw water. Een van de twee zwembaden is voor volwassenen en de andere is een kinderzwembad met champignonsproeier voor jonge kinderen. Om te ontspannen kunnen zwemmers zonnebaden en genieten van het milde klimaat op Sardinië. Gedurende het verblijf zullen vakantiegangers het amusementsprogramma van het campingteam waarderen. De sfeer belooft vriendelijk te zijn tijdens sportieve activiteiten en toernooien, aerobics-sessies, aquagym-sessies, muzikaal entertainment, dansen en andere leuke activiteiten om te delen met familie of vrienden. De kinderen zullen de aanwezigheid van een clubkinderen kunnen waarderen die hun eigen programma zullen voorstellen.

Natuurvakanties op Sardinië

Vanaf camping Village Li Nibari krijgen natuurliefhebbers de kans om Bunnari Park en zijn 30 hectare pure schoonheid te bezoeken. In termen van landschap is dit park een niet te missen aandachtsgebied. Twee kunstmatige meren zijn aanwezig en nodigen u uit om zeer goede momenten van rust door te brengen. Deze nabijheid met de natuur stelt vakantiegangers in staat zeer bevoorrechte momenten door te brengen en hun batterijen op te laden.

Huur een bungalow in de natuur op Sardinië

Voor een comfortabele vakantie in een droomomgeving gaat er niets boven het huren van een bungalow midden in de natuur op Camping Village Li Nibari. Het comfort van het huis wacht op u in een betoverende omgeving. Deze huuraccommodaties hebben een badkamer, een uitgeruste keuken en een uitgerust terras.

Campings in de buurt

Populairste steden