Camping Bor

Camping Bor Primorje-Gorski Kotar - Krk visuel 1/3
Camping Bor Primorje-Gorski Kotar - Krk visuel 2/3
Camping Bor Primorje-Gorski Kotar - Krk visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Bor op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Locations-number-locatif 9

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

Camping Bor ligt op het eiland Krk in Kroatië, op een steenworp afstand van het stadscentrum en de kust en biedt een toplocatie met panoramisch uitzicht.

Kamperen met zwembaden en panoramisch uitzicht in Kroatië

Op Camping Bor kunnen vakantiegangers genieten van het plezier van zwemmen in een uitzonderlijke omgeving. Inderdaad, de camping heeft een buitenruimte met zwembad waar kinderen en volwassenen elkaar op warme Kroatische dagen zullen ontmoeten. Op het terrein zijn twee zwembaden aanwezig, zodat u kunt afkoelen terwijl u het panoramische uitzicht op de zee bewondert, zodat de kleintjes ook kunnen genieten van aangenaam zwemmen, een peuterbad is aanwezig. Dit kleine ondiepe zwembad is ideaal voor jonge kinderen om zich in alle veiligheid te vermaken. Rondom de zwembaden zijn ligstoelen opgesteld en kunt u heerlijk zonnebaden.

Kamperen in de buurt van de zee in Kroatië

Camping Bor bevindt zich in Krk, vakantiegangers hebben de mogelijkheid om te genieten van een bevoorrechte nabijheid van de kust, op slechts 800 m afstand kunnen vakantiegangers die dat wensen zich aansluiten bij de prachtige stranden die de kustlijn vormen . De schoonheid van de omgeving zal prachtig trouwen met het blauw van het water en het hele gezin zal volop kunnen genieten van de vakantie aan zee in Kroatië. Ontspan op het strand of neem een duik in het verfrissende water, vakantiegangers zullen geen ideeën missen om de vakantie van hun droom in Kroatië door te brengen.

Kamperen in Kroatië met restaurant

Tijdens hun verblijf op Camping Bor kunnen vakantiegangers genieten van de authentieke smaken van de Kvarner-keuken. Met directe aankomst van vis, schaaldieren en weekdieren, is het mogelijk om te feesten in een droomomgeving op Camping Bor. Een brede selectie van wijnen zal ook worden aangeboden voor het plezier van fijnproevers.

Campings in de buurt

Populairste steden