Camping Pila

Camping Pila Primorje-Gorski Kotar - PUNAT visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • De kinderclub :

    Kinderclub,

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Pila op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 29/05

  • Sluitingsdatum: 08/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Surface-camping : 11 ha


Know-All-About-Camping

Camping Pila ligt in Punat aan de kust in Kroatië. Deze camping is ideaal voor een vakantie met familie of vrienden aan de Kroatische kust.

Kamperen aan de waterkant in Kroatië

Door te verblijven op Camping Pila kunnen vakantiegangers genieten van alle geneugten van kamperen op het strand in Kroatië. Inderdaad, direct vanaf de camping kunnen vakantiegangers als gezin genieten van een strand met uitzicht op een kalme en frisse zee. Tot de voorzieningen op het terrein behoren bars, een snoepwinkel, verschillende commerciële bezienswaardigheden en ligstoelen en parasols. Door de kleine shuttle naar Punat te nemen, is het mogelijk om prachtige kiezelstranden te bereiken die in een kristalheldere zee duiken. Op het terrein zijn beachvolleybalvelden, waterglijbaan en opblaasbare spellen op de rendez-vous. De nabijheid van Camping Pila met de stranden is ideaal voor vakantiegangers die willen genieten van het plezier van zwemmen en nietsdoen tijdens hun kampeervakantie in Kroatië. Tussen verfrissend zwemmen en zonnebaden, zal het hele gezin een geweldige tijd beleven aan de Kroatische kust.

Actieve vakanties in Kroatië

De activiteiten worden niet gemist voor vakantiegangers die op Camping Pila verblijven. Tijdens hun vakantie zullen kampeerders inderdaad genieten van de aanwezigheid van een basketbalveld, een indoor voetbalveld en een badmintonveld. Petanque-fans kunnen terecht op de bowlingbaan die tot hun beschikking staat. Om te ontspannen en te herstellen na zoveel activiteiten, gaat er niets boven genieten van de massageservice aangeboden door Camping Pila.

In de omgeving van de camping kunt u met buitenactiviteiten genieten van een bevoorrechte omgeving aan de Kroatische kust. De wandelpaden zijn aan de rendez-vous en het is mogelijk om boten en scooters te huren op de camping. Aan de waterkant van Punat worden verschillende amusementsprogramma's aangeboden die geschikt zijn voor het hele gezin met livemuziek, folklore-avonden of lokale festivals.

Campings in de buurt

Populairste steden