Een merk easyvoyage

Camping Labadusa

Camping Labadusa Dalmatië - Okrug Gornji visuel 1/3
Camping Labadusa Dalmatië - Okrug Gornji visuel 2/3
Camping Labadusa Dalmatië - Okrug Gornji visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Labadusa op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/05

  • Sluitingsdatum: 01/10

  • Locations-number-locatif 12

  • Surface-camping : 1 ha


Know-All-About-Camping

Camping Labadusa ligt op het eiland Čiovo in Kroatië en nodigt uit tot een vakantie aan zee in een uitzonderlijke omgeving.

Kamperen op het strand in Kroatië

Door op Camping Labadusa te verblijven, kunnen vakantiegangers weten wat het betekent om een droomvakantie in een idyllische omgeving door te brengen. Camping Labadusa ligt inderdaad in de zee op het eiland Čiovo in Kroatië, de omgeving is betoverend en adembenemend. Direct vanaf de camping kunnen liefhebbers van nietsdoen een prachtig strand bereiken met uitzicht op een turquoise zee en schone wensen. Van ontspannende zonnebaden tot verfrissende zeebaden, vakantiegangers zullen dagen doorbrengen vol pleziertjes eigen aan de Kroatische kust. Een prachtige zee, prachtige landschappen en een ontspannend strand, alle ingrediënten voor een droomvakantie zijn verzameld op Camping Labadusa. Gezinnen zullen vooral de kust Camping Labadusa waarderen vanwege de diversiteit. Een deel in grind en zachte rotsen is aanwezig, maar de kinderen zullen kunnen profiteren van een deel dat bestaat uit kiezels.

Familiecamping in Kroatië

Camping Labadusa biedt vakantiegangers een restaurant in mediterrane stijl. Mooie stenen gevels vormen het en het nodigt vakantiegangers uit om zich comfortabel te vestigen op het overdekte terras met uitzicht op de zee. Op het terrein kunnen heerlijke Dalmatische recepten worden geproefd in een bevoorrechte omgeving. Voor het restaurant kunnen vakantiegangers zich aansluiten bij een ronde stenen bar met uitzicht op het strand en dankzij dit is het mogelijk om te genieten van een drankje terwijl u geniet van een uitzonderlijk uitzicht op de zee en de Dalmatische eilanden.

Voor kinderen is een speeltuin beschikbaar. Deze speeltuin is ideaal voor kinderen om plezier te hebben terwijl ze nieuwe vrienden maken. Schommels, een glijbaan, een trampoline en een zandbak zijn beschikbaar voor kinderen op de speelplaats en zullen hun geluk maken.

Campings in de buurt

Populairste steden