Een merk easyvoyage

Camping Rozac

Rozac Dalmatië - Okrug Gornji visuel 1/6
Rozac Dalmatië - Okrug Gornji visuel 2/6
Rozac Dalmatië - Okrug Gornji visuel 3/6
Rozac Dalmatië - Okrug Gornji visuel 4/6
Rozac Dalmatië - Okrug Gornji visuel 5/6
Rozac Dalmatië - Okrug Gornji visuel 6/6

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • De kinderclub :

    Kinderclub,

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Rozac op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 01/11

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 30

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

Camping Rozac ligt in Trogir, een badplaats in het zuiden van Kroatië in de regio Dalmatië.

De camping ligt aan zee, vakantiegangers hebben directe toegang tot een kiezelstrand. Douches bevinden zich op het strand en ligstoelen zijn te huur. Toegang tot de zee en faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit. De kinderen zullen niet missen om te profiteren van de speeltuin en animatieprogramma's die worden voorgesteld door het team van de clubkinderen. Volwassenen krijgen de mogelijkheid om pool of ping-pong te spelen en aangename momenten van gezelligheid door te brengen. Het zal mogelijk zijn voor liefhebbers van de zee om een boot te huren of deel te nemen aan boottochten voorgesteld door het team. Er zijn veel wandelpaden en fietspaden en nodigt vakantiegangers uit om te genieten van de natuurlijke omgeving rond de camping. Op het strand is een massageservice beschikbaar die u uitnodigt om te ontspannen en te genieten van uw vakantie.

De camping Rozac is verdeeld in drie gebieden en biedt campings aan zee, variërend in grootte van 80 tot 100 m² met verschillende schaduwniveaus. De plaatsen zijn voorzien van elektriciteit voor het comfort van de kampeerders. Voor degenen die een comfortabel verblijf met het gezin willen doorbrengen, zijn stacaravans te huur met keuken, woonkamer, badkamer en terras.

De stad Trogir biedt in de zomer culturele evenementen waar vakantiegangers tijdens hun verblijf van kunnen genieten. Het festival "Hand" nodigt u uit om ambachten en lokale gastronomie te ontdekken, evenals shows doordrenkt met lokale tradities met dans en muziek. Van 1 tot 4 mei kunnen vakantiegangers het middeleeuwse festival van Trogir ontdekken. Van 27 tot 29 juni wordt een kunstfestival georganiseerd met schilderen, theater en dans. De stad Trogir nodigt u ook uit om het historische erfgoed, de straten en de monumenten te ontdekken.

Campings in de buurt

Populairste steden