Een merk easyvoyage

Camping Pineta

Umag

 - 

Istrië
Pineta Istrië - Umag visuel 1/9
Pineta Istrië - Umag visuel 2/9
Pineta Istrië - Umag visuel 3/9
Pineta Istrië - Umag visuel 4/9
Pineta Istrië - Umag visuel 5/9
Pineta Istrië - Umag visuel 6/9
Pineta Istrië - Umag visuel 7/9
Pineta Istrië - Umag visuel 8/9
Pineta Istrië - Umag visuel 9/9

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • De kinderclub :

    Kinderclub,

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Pineta op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Aantal Staanplaatsen: 460


Know-All-About-Camping

Als u op zoek bent naar een luxe en gezinscamping voor uw volgende vakantie in Kroatië, kijk dan op Camping Pineta Umag 4 *. Deze luxe camping ligt aan de Adriatische Zee met directe toegang tot het strand en is ideaal gelegen in het uiterste westen van Kroatië, in de regio Istrië, een van de mooiste en meest ongerepte de Kroatische kust.

Een 4-sterrencamping aan de Adriatische Zee in Kroatië


Uw camping Pineta standing biedt u onmiddellijke toegang tot het zandstrand van Umag en u bevindt zich op slechts 9 km van het stadscentrum met zijn winkels en uitgaansgelegenheden.

Om te blijven, kiest u uw locatie uit de 460 vlakke en afgebakende percelen van de camping. Alle percelen zijn uitgerust met elektrische terminals, de percelen zijn beschikbaar in Klassiek formaat (tussen 50 en 110 m²) in Luxe formaat (van 80 tot 120 m²). Er zijn ook percelen met camperberging en waterfonteinen beschikbaar. U heeft toegang tot de schone en onderhouden sanitaire voorzieningen van de camping.
Geen stacaravanverhuur op deze camping, alleen gewijd aan ouderwetse camping, maar niet minder comfort!

Op uw 4 * Pineta-camping beschikt u over 4-sterrendiensten: een miniclub voor 5-12 jarigen, avondentertainment, gratis internet op de hele camping, maar ook een restaurant en een fastfoodrestaurant. Om fit te blijven in het gezin, vindt u een speeltuin en beachball- en streetballvelden.

Campings in de buurt

Populairste steden