Een merk easyvoyage

Camping Finida

Umag

 - 

Istrië
Finida Istrië - Umag visuel 1/3
Finida Istrië - Umag visuel 2/3
Finida Istrië - Umag visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Finida op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 20/04

  • Sluitingsdatum: 23/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Surface-camping : 3 ha


Know-All-About-Camping

Camping Finida ligt aan zee in Umag in het noordwesten van Istrië in Kroatië. Deze 4-sterrencamping biedt een luxe verblijf in een uitzonderlijke omgeving.

Het kamperen voeten in het water in Kroatië

Camping Finida is de ideale plek voor een luxe vakantie aan zee aan de Kroatische kust. Camping Finida geniet een uitzonderlijke omgeving en een intieme sfeer die een ontspannen en vredige vakantie garandeert. Door te verblijven op Camping Finida kunnen vakantiegangers genieten van een prachtige camping in de ongerepte mediterrane natuur. Vanaf de camping hebben kampeerders directe toegang tot een prachtig natuurlijk strand omgeven door hoge bomen die schaduw bieden op warme zomerdagen. De zachte bries van de Adriatische Zee waait in het gebladerte en geeft een echt gevoel van rust. Wat een genot om 's ochtends op te staan en dit uitzonderlijke panorama te bewonderen.

De bevoorrechte locatie van Camping Finida aan de kust in Kroatië stelt vakantiegangers die willen genieten van het plezier van zwemmen en nietsdoen. Watersportliefhebbers kunnen kano's en waterfietsen huren waarmee ze prachtige wandelingen op het water kunnen maken en prachtige landschappen vanaf de zee kunnen bewonderen.

Actieve vakanties in Kroatië

Door te verblijven op Camping Finida zullen vakantiegangers genieten van een toplocatie in Umag in het noordwesten van Istrië. Naast de prachtige stranden met de blauwe vlag, biedt Umag vakantiegangers de kans om de verschillende historische bezienswaardigheden en gebouwen uit de Renaissance te ontdekken. Het natuurlijke centrum zal bezoekers verrassen die kunnen wandelen en een geweldige tijd hebben.

Tijdens hun vakantie in Kroatië in Umag krijgen vakantiegangers de gelegenheid om andere niet te missen plaatsen aan de Kroatische kust te ontdekken. Het kleine stadje Rovinj zal liefhebbers van erfgoed verrassen dankzij de monumenten, het oude stadscentrum, de wallen, de poort, de verschillende religieuze gebouwen en historische monumenten.

Campings in de buurt

Populairste steden