Een merk easyvoyage

Top

Top outdoor vakanties

Je bent op zoek naar de Top voor je volgende vakantie. Dan ben je bij ons aan het juiste adres!  

Hier bieden wij je het beste voor je volgende vakantie: Topaccommodatie (hotels, campings, bijzondere plekken om je tent op te zetten in the middle of nowhere...), Toprestaurants en -herbergen, Topactiviteiten voor kinderen, voor sportievelingen, voor natuurliefhebbers, Topwandelingen.... Kortom, alles wat je nodig hebt voor een geslaagde vakantie. 

Voor degenen die er met hun rugzak à op uit trekken en rêvent willen slapen à de prachtige étoile, zijn er genoeg Top plekken in Frankrijk om je tent op te zetten. Ga bijvoorbeeld naar de bivak bij de Gorges du Verdon, voor kamperen aan de rand van de meest indrukwekkende kloven van Frankrijk, of de camping sauvage in de Cévennes. Degenen die douches en sanitaire voorzieningen nodig hebben, kiezen voor een camping, bijvoorbeeld aan een van de vele stranden van de Atlantische kust om te profiteren van de nabijheid van de oceaan.

Côté activit;s à faire en vacances, il y a les tops activités touristiques (wie houdt er niet van om de plaatselijke gastronomie te ontdekken door een bezoekje te brengen aan de kleine markt bij ons in de buurt?). Sportliefhebbers zullen onze artikelen over de topsportactiviteiten en gaan over fietstochten in de wijngaarden van Bourgondië, uitzonderlijke wandelingen in de kreken van Cassis, surfen rond Biarritz, wandelen in de Alpen

Van de côté de tops ongewone activiteiten, maak een vlucht in een heteluchtballon over de Loirevallei, klim naar de top van de Loire om de rivier de Loire te bewonderen of ga ijsduiken in de Alpen!

Coté gastronomie, vind je ook selecties van restaurants, Provençaalse markten, wijngaarden en wijnen om te proeven.

Voor minder toeristische vakanties buiten de gebaande paden, déonze top dorpen vertrouwelijk in Frankrijk, onze toppen van verborgen stranden (en ja, er zijn er zelfs in de Middellandse Zee, zoals Corsica of Camargue), onze top bergmeren om te picknicken of te wandelen…

.

Bref, alles wat je nodig hebt om je volgende outdoorvakantie voor te bereiden.

Alle spullen

 
Frankrijk

De belangrijkste steden van Frankrijk om te bezoeken

 

10 prachtige campings die ook in de winter open zijn

De topcampings van dit moment

Les Rives du Loup - Provence-Alpes-Côte d'Azur - Tourrettes sur Loup - 868€/sem

PACA

Vanaf 868 /week

Tourrettes sur Loup Camping Les Rives du Loup
Le Château de Rochetaillée - Rhône-Alpes - Bourg-d'Oisans - 266€/sem

Rhône-Alpes

Vanaf 266 /week

Bourg-d'Oisans Camping Le Château de Rochetaillée

Kamperen op thema

De meest gelezen artikelen

Artikelen op bestemming

 

Ardèche

 

Dordogne

 

Gorges du Verdon

 

Occitanie

 

Corsica

 

Bretagne

 

Pays de Loire

 

Provence-Alpes-Côte d'Azur