Een merk easyvoyage

De modulaire ⛺ kampeertent om je stam dicht bij je te houden 😀 👨‍👩‍👧‍👦

Gepubliceerd op: 19 janv. 2024

Bijgewerkt: 5 févr. 2024

Beter dan Facebook, Instagram en Tiktok bij elkaar om in contact te blijven met je vrienden of familie tijdens een kampeervakantie? Je hoefde er alleen maar over na te denken: elke persoon heeft zijn eigen tent en dus zijn eigen huis, maar alle tenten zijn modulair en koppelbaar en kunnen naar behoefte in elkaar worden gezet tot echte huisjes. Een ware revolutie in de kampeerwereld! Deze tijdelijke woningen, verbonden door tunnels of modules die dienst doen als leefruimte, kunnen perfect worden aangepast aan de grootte en behoeften van elke groep. Dit is een kijkje in deze fascinerende wereld, waar fabrikanten met elkaar wedijveren om van kamperen een unieke en persoonlijke ervaring te maken.

Of je nu 2, 4, 6 of 20 bent, maak kennis met de connected tenten, de nieuwste innovatie in de kampeerwereld! Een must-try.

Tentenfabrikanten strijden om ideeën

De markt voor modulaire tenten is booming. Fabrikanten, die zich bewust zijn van de gevarieerde behoeften van kampeerders, wedijveren om innovatie om steeds meer aangepaste producten te kunnen bieden. Deze tenten bieden niet langer alleen een plek om te slapen; ze worden omgetoverd tot echte leefruimtes waarbij elke module kan worden gebruikt als slaapkamer, woonkamer, keuken of zelfs als speelkamer. 

En jij, hoeveel kamers zou jij nemen? Wilt u een maisonnette très eenvoudig met slechts twee slaapkamers, of rêve je d’un château met 18 pièces? 😉

Modulariteit stelt gebruikers in staat configuraties te maken die passen bij elk nieuw avontuur, van een weekendje weg tot een langere expeditie.

Is mag: Fri Jan 19 2024 10:56:04 GMT+0100 (Central European Standard Time)

La Vallée Heureuse Provence-Alpes-Côte d'Azur - Orgon visuel 1/1
Camping La Vallée Heureuse
SUPER DEAL
La Vallée Heureuse Provence-Alpes-Côte d'Azur - Orgon visuel 1/1

Camping La Vallée Heureuse ligt in de Orgon-vallei in de buurt van Saint-Remy de Provence en nodigt vakantiegangers uit om te genieten van een rustgevende omgeving. De goede VACAF worden geaccepteerd en laten toe om vakanties tegen lage prijzen door te brengen.

Camping Vallée Bleue biedt zijn gasten een hele reeks activiteiten waarvan ze kunnen genieten op de camping. Er is een buitenzwembad op het terrein, vergezeld van een kinderbad voor jonge kinderen. Petanque-liefhebbers kunnen terecht op de bowlingbaan, gelegen op een schaduwrijke plek en zijn geschikt voor 3 partijen tegelijkertijd. De kinderen zullen genieten van twee speeltuinen, gelegen in de schaduw van grote bomen. Deze speeltuinen liggen midden op de camping. Sneeuwschoenen en pingpongballen zijn gratis beschikbaar, zodat u een paar spellen aan de beschikbare tafel kunt spelen. Elke week in het hoogseizoen kunnen vakantiegangers genieten van een dansfeest en een familie-spelletjesprogramma. een animatie voor kinderen. De camping wordt begrensd door een meer waar zwemmen is toegestaan en waar watersporters kunnen kanoën of op de rand zitten en vissen. De bergen die grenzen aan de camping zullen natuurliefhebbers in staat stellen om de wegen te bewandelen en de Provence beter te ontdekken of te klimmen.

Campings worden gekenmerkt door overvloedige plantenhagen. Ze hebben minimaal een oppervlakte van 70m² en hebben toegang tot de elektrische stroom. Sanitair zijn aanwezig, recent en zeer goed onderhouden. Ze kunnen zonnig, halfschaduw of schaduw zijn. Het zal ook mogelijk zijn om een stacaravan van 21m² te huren aan de voet van de heuvel, in de schaduw van bomen. Deze bieden een aangenaam uitzicht op de Alpilles en zijn volledig uitgerust en functioneel. Er zijn stacaravans Comfort + beschikbaar met een oppervlakte van 28 tot 30 m².

Emplacement 6 pers.

Opgegraven Campings.com

235

7 Nuits

-27%

Zie de aanbieding

De opblaasbare tent van Decathlon, te gemakkelijk om op te zetten en in elkaar te zetten

Een opvallend voorbeeld van deze innovatie is de modulaire opblaasbare tent van Decathlon. Deze tent is ontworpen met het oog op eenvoudige en snelle montage en maakt gebruik van lucht om de structuur te vormen, waardoor er geen haringen en hamers meer nodig zijn. De verschillende delen van de tent passen gemakkelijk in elkaar dankzij de geïntegreerde verbindingsstukken, waardoor een groot aantal configuraties mogelijk is, afhankelijk van het aantal personen en de specifieke behoeften van de groep.

Niet overtuigd? Hier is een verbluffende video die je laat zien hoe je van een eenvoudig weiland of een grote woestenij een XXL-huis maakt voor al je vrienden of een grote gemengde familie.

Andere modulaire en onderling verbonden tenten: het voorbeeld van de Pod-Tent

Er zijn verschillende modulaire tentprojecten ontstaan, elk met hun eigen speciale kenmerken. Sommige zijn gericht op ultralicht gewicht voor backpackers, andere op robuustheid voor grote gezinnen. Eén opmerkelijk project omvat tenten die milieuvriendelijke materialen gebruiken om hun impact op het milieu te minimaliseren. Een ander innovatief project omvat modulaire tenten met ingebouwde zonnepanelen, zodat kampeerders hun eigen elektriciteit kunnen opwekken voor verlichting of om apparaten op te laden.

.

Een paar jaar geleden hebben we u kennis laten maken met de pods-tenten. Ze zijn nog steeds even duurzaam en modulair. Er zijn twee tenten op de markt: de Mini Elite Pod Tent, die een diameter van 3,8 meter heeft: je kunt er met 4 in slapen! Meer nodig? Geen probleem, kies voor de Maxi elite Pot Tent, met een diameter van bijna 5 meter en een plafondhoogte van 2,7 meter! Beter dan je huis. Nog meer ruimte nodig? Kies twee Mini Tenten en één Maxi om als woonkamer te fungeren. Zet je kamp op voor meerdere dagen.

De modulaire ⛺ kampeertent om je stam dicht bij je te houden 😀 👨‍👩‍👧‍👦  -  visuel 1/3
De modulaire ⛺ kampeertent om je stam dicht bij je te houden 😀 👨‍👩‍👧‍👦  -  visuel 2/3
De modulaire ⛺ kampeertent om je stam dicht bij je te houden 😀 👨‍👩‍👧‍👦  -  visuel 3/3

Voor wie zijn modulaire tenten?

Deze tenten zijn ideaal voor een grote verscheidenheid aan kampeerders. Gezinnen kunnen genieten van aparte slaapkamers voor ouders en kinderen, terwijl ze een centrale gemeenschappelijke ruimte delen. Het is altijd geruststellend voor ouders om te weten dat hun kinderen dicht bij hen zijn, terwijl ze toch hun privacy behouden.

Vriendengroepen genieten van de flexibiliteit om modules toe te voegen of te verwijderen, afhankelijk van het aantal deelnemers. Elk stel of gezin brengt zijn eigen tent mee, die past binnen het budget van de groep.

Solo-avonturiers kunnen kiezen voor een minimalistische configuratie voor solo-uitstapjes, terwijl ze nog steeds de mogelijkheid hebben om hun ruimte te vergroten voor groepsuitstapjes.

Is mag: Fri Jan 19 2024 10:56:04 GMT+0100 (Central European Standard Time)

Le Relais du Leman Rhône-Alpes - Messery visuel 1/1
Camping Le Relais du Leman
SUPER DEAL
Le Relais du Leman Rhône-Alpes - Messery visuel 1/1

Chalet 4 pers.

Opgegraven Campings.com

320

7 Nuits

Zie de aanbieding

Prijzen voor modulaire tenten

De prijzen van modulaire tenten variëren aanzienlijk, afhankelijk van de grootte, het ontwerp en de gebruikte materialen. Basismodellen kunnen heel betaalbaar zijn, terwijl topmodellen die zijn uitgerust met geavanceerde technologieën zoals thermische isolatie of geïntegreerde zonnesystemen een grotere investering kunnen betekenen. De investering kan echter zinvol zijn voor wie vaak kampeert of voor grote gezinnen, aangezien deze tenten een superieure duurzaamheid en aanpasbaarheid bieden.

In de voorbeelden in het artikel: 

&rar; tel 490€ voor de Decathlon opblaasbare tent voor 4 personen, uitgerust met Fresh&Black-technologie. Bestel uw Decathlon tent hier!

→ Reken op ongeveer 600&euro voor de Mini Pod Tent 4-zitter, en 115&euro voor de verbindingstunnel. Bestel uw Pod Tent hier !

Geniet van uw nieuwe buitenverblijf om uw vakantie in de buitenlucht te beleven, ultra verbonden; maar weg van sociale netwerken. Fijne vakantie.

Waar zet je je modulaire tent op?

Is mag: Fri Jan 19 2024 10:56:04 GMT+0100 (Central European Standard Time)

Domaine de la Paille Basse Midi-Pyreneën - Souillac visuel 1/1
Domaine de la Paille Basse
SUPER DEAL
Domaine de la Paille Basse Midi-Pyreneën - Souillac visuel 1/1

Domaine de la Paille Basse ligt op een hoogte van 250 meter midden in het bos en biedt een hoogwaardige 5-sterrenservice in een rustige en ontspannen omgeving.

Het Domaine de la Paille Basse heeft een prachtig watergebied met een panorama op de heuvels en de omliggende natuurlijke omgeving. Dit watergebied nodigt vakantiegangers uit om te komen genieten van verschillende zwembaden tot hun beschikking. Een groot zwembad is aanwezig, met een lengte van 25m bij 10m en biedt een minimale diepte van 140cm tot 250cm. Er is ook een gemiddeld bassin aanwezig, met een lengte van 10 m op 4,5 m en een diepte variërend van 85 cm tot 110 cm. Voor de kleintjes is er een peuterbad van 10 m op 4,5 m en met een maximale diepte van 50 cm voor optimale veiligheid voor de kinderen. Zodat jong en oud pure momenten van plezier kunnen doorbrengen, biedt het Domaine de la Bass Straw hen ook een grote glijbaan met 4 tracks die zorgt voor geweldige momenten van plezier. Voor degenen die een kleurtje willen ontspannen, is een solarium aanwezig met ligstoelen voor echte momenten van ontspanning. Op het terrein zullen kinderen genieten van 3 verschillende speeltuinen aangepast aan verschillende leeftijden. Atleten zullen blij zijn te weten dat ze verschillende sportvelden tot hun beschikking hebben waarop ze tennis, basketbal, beachvolleybal en voetbal kunnen spelen. Een jeu de boules baan is ook aanwezig, evenals een ping-pong hoek. Een speelkamer met biljart, videogames, tafelvoetbal en flippers nodigt jong en oud uit om te komen spelen.

Domaine de la Paille Basse biedt kinderen van 4 tot 12 jaar oud om lid te worden van de miniclub om te genieten van een leuk programma dat het team heeft ontwikkeld. Kinderen zullen het plezier hebben om deel te nemen aan creatieve workshops, sportspellen, make-up sessies, speurtochten en zelfs de dieren op de mini-boerderij voeren. Tieners hebben ook hun eigen entertainmentprogramma met poolspellen en sporttoernooien. 'S Avonds kan iedereen elkaar ontmoeten op de bar met terras om te genieten van spelletjes, karaoke-avonden en concerten.

De vakantiegangers kunnen op een van de voorgestelde campings verblijven, maar ook in een van de te huren stacaravans.

Stacaravan 4 pers.

Opgegraven Campings.com

189

7 Nuits

Zie de aanbieding

Derniers articles

 

Ik heb geen auto, waar kan ik kamperen?

Nieuws

Artikelen op bestemming

 

Ardèche

 

Dordogne

 

Gorges du Verdon

 

Occitanie

 

Corsica

 

Bretagne

 

Pays de Loire

 

Provence-Alpes-Côte d'Azur