Camping Appelhof

Appelhof Friesland - Terschelling visuel 1/3
Appelhof Friesland - Terschelling visuel 2/3
Appelhof Friesland - Terschelling visuel 3/3

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Appelhof op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/07

  • Sluitingsdatum: 01/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB

Know-All-About-Camping

Camping Appelhof is een vakantieplek voor jongeren. Groepen vrienden die een vakantie onder het teken van vrijheid willen doorbrengen zijn welkom. Gelegen op het eiland Terschelling in Nederland, is het een ideaal startpunt om uit te gaan en te genieten van een bruisend nachtleven. De vele bars en clubs die binnen no-time toegankelijk zijn, zijn elke dag geopend en nodigen u uit om geweldige momenten van plezier te beleven.

Jeugdkamp in de buurt van de zee in Holland

Op slechts 1500 meter van Camping Appelhof is een prachtig zandstrand toegankelijk voor vakantiegangers. Ze kunnen binnen tien minuten fietsen en hele dagen doorbrengen om zich te koesteren in een aangename omgeving. Door de grote omvang van dit strand kan iedereen een plek vinden om ervan te genieten. Zwemmen en luieren op het zand zal op het rendez-vous zijn, maar het zal ook mogelijk zijn voor diegenen die verschillende wateractiviteiten willen beoefenen. De vakantiegangers zullen in staat zijn om de branding te oefenen, het eiland Terschelling is daarvoor een bevoorrechte plek. Er zijn twee surfscholen aanwezig waarmee nieuwelingen met plezier kunnen worden geïnitieerd. Wil je snelheid en adrenaline? Niets dergelijks voor het beoefenen van strandzeilen. Met de wind als enige motor, kunnen de piloten een goede snelheid bereiken en anders profiteren van de kust.

Actieve kampeervakanties in Nederland

Tijdens hun verblijf op Camping Appelhof zullen de jongeren verschillende activiteiten in de omgeving kunnen beoefenen die ervoor zorgen dat ze maximaal herinneringen kunnen maken. Voor een geweldige tijd van plezier en adrenaline gaat er niets boven paintballen met vrienden. Een prachtig paintballveld in het bos zal gemakkelijk toegankelijk zijn, gegarandeerd plezier! Ook in het bos krijgen vakantiegangers de kans om zich aan te sluiten bij een klimbos dat uitnodigt om hindernisbanen te volgen. Om anders van het strand te genieten, is het mogelijk om aan zee te paardrijden en zelfs met de paarden te zwemmen.

Campings in de buurt

Populairste steden