Een merk easyvoyage

Camping Terpstra

Terpstra Friesland - Midsland visuel 1/1

Hoogtepunten

Restaurant

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Terpstra op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 30/10

  • Locations-number-locatif 50

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

Camping Terpstra ligt op het eiland Terschelling in Nederland. Deze camping is een favoriete bestemming voor jongeren die graag vriendengroepen ontmoeten.

Kamperen in de buurt van de zee in Holland

Tijdens hun vakantie op Camping Terpstra hebben waterliefhebbers de mogelijkheid om de zee te bereiken die op slechts 1500 meter afstand ligt. In een mum van tijd kunnen kampeerders het grote strand van Terschelling bezoeken. Zeer breed, dit strand biedt ruimte voor iedereen en het zal erg leuk zijn om te zonnebaden. Verfrissend zwemmen is een perfecte match voor warme zomerdagen en zonnebanken. Deze nabijheid van de zee zal ook ideaal zijn om te surfen. Deze plek is inderdaad ideaal om deze sport te beoefenen en het zal ook mogelijk zijn om op te staan peddelen. Degenen die dat wensen zullen ook de mogelijkheid hebben om te gaan vissen op zee en speedboot. Voor vakantiegangers om samen plezier te hebben, worden strandvolleybalwedstrijden georganiseerd op het strand.

Kampeervakanties tussen jongeren in Nederland

Camping Terpstra is de ideale vakantieplek om een kampeervakantie door te brengen tussen jongeren en is een uitgelezen startpunt om plezier te hebben. In het dorp Midsland, dat op loopafstand ligt, kunnen jongeren zich aansluiten bij bars, discotheken, karaoke, rockcafés en andere levendige plaatsen waar vergaderingen en plezier op u wachten. Geen twijfel mogelijk, groepen vrienden zullen blij zijn om op Camping Terpstra te verblijven voor een onvergetelijke vakantie.

Verhuur van kampeertenten in Nederland

Gasten van Camping Terpstra krijgen de mogelijkheid om mooie tenten te huren voor een succesvol verblijf met vrienden. Verschillende modellen zijn beschikbaar en bieden plaats aan 3 tot 12 personen. Door te kiezen voor deze verhuur kunnen vakantiegangers genieten van het plezier van kamperen zonder alle benodigde uitrusting te hoeven dragen.

Campings in de buurt

Populairste steden