Een merk easyvoyage

Camping Bloemendaal

Bloemendaal Noord-Holland - Overveen visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Bloemendaal op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 13/04

  • Sluitingsdatum: 29/09


Know-All-About-Camping

Camping Bloemendaal is een ontspannende camping in Noord-Holland op een steenworp afstand van de zee. Gasten kunnen het centrum van Haarlem bereiken, de hoofdstad van de regio, vol met musea, historische bezienswaardigheden en middeleeuwse straatjes.

Kamperen bij de zee in Noord-Holland

Tijdens een verblijf op Camping Bloemendaal kunnen vakantiegangers genieten van de nabijheid van de zee. Slechts 10 minuten lopen brengt je naar een van de mooiste zandstranden. Degenen die liever luieren op het zand en genieten van de zon kunnen dat doen, terwijl anderen een duik kunnen nemen in de verfrissende zee. Er zijn tal van bars op het strand die je uitnodigen om je dorst te komen lessen in een gezellige sfeer. Of je nu met z'n tweeën, met het gezin of met een groep vrienden bent, het is een geweldige manier om een hele dag van het strand te genieten. Terwijl de volwassenen genieten van deze ontspannende omgeving en de stress van alledag vergeten, zullen de kinderen genieten van het spelen in het zand bij het water. Geliefden kunnen ondertussen genieten van zoete romantische momenten tijdens wandelingen langs de zee.

Actieve natuurvakanties in Nederland

Camping Bloemendaal is een ideaal uitgangspunt om het Nationaal Park Zuid-Kennemerland te bereiken. De uitgestrekte duinen van dit park en de flora en fauna maken het een ideale plek voor mooie wandelingen en ontspanning. Wandelliefhebbers vinden in dit natuurgebied talloze routes en adembenemende uitzichten. De ingang van het nationale park ligt op slechts 2 km van Camping Bloemendaal en nodigt vakantiegangers die op zoek zijn naar de natuur uit om te komen genieten, te voet of op de fiets, van alle rijkdommen die het park rijk is.

Gasten van Camping Bloemendaal kunnen van hun verblijf gebruik maken om het nabijgelegen Park Zandvoort te bezoeken, waar autoliefhebbers hun hart kunnen ophalen. Er worden elke week activiteiten georganiseerd, waaronder autoraces.

Campings in de buurt

Populairste steden