Een merk easyvoyage

Camping Het Amsterdamse Bos

Het Amsterdamse Bos Noord-Holland - amsterdam visuel 1/2
Het Amsterdamse Bos Noord-Holland - amsterdam visuel 2/2

Hoogtepunten

Toegang meer Wifi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Het Amsterdamse Bos op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 18/03

  • Sluitingsdatum: 03/11

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 46

  • Surface-camping : 7 ha


Know-All-About-Camping

Camping Het Amsterdamse Bos nodigt je uit voor een verblijf in een groene omgeving dicht bij de Nederlandse hoofdstad.

Kampeervakantie in Nederland

Met een verblijf op Camping Het Amsterdamse Bos genieten vakantiegangers van een toplocatie ten opzichte van Amsterdam, maar ook ten opzichte van de rest van Nederland, want de hoofdstad ligt in het hart van Nederland. Camping Het Amsterdamse Bos ligt binnen handbereik van een aantal van de bekendste plekken in Nederland. Zo kun je een bezoek brengen aan het voormalige huis van Anne Frank aan het Merwedeplein, de bloemenveiling in Aalsmeer, de beroemde Amsterdam Arena, de Zaanse Schans met musea en traditionele molens, het huis van Rembrandt, Alkmaar, de Hollandse kaasstad, het Nemo Science Centre, het Van Gogh Museum of Volendam, een prachtig vissersdorp aan het Ijsselmeer met zijn kleine huisjes, haven, winkels en restaurants.

Ontdek Amsterdam tijdens een kampeervakantie

Camping Het Amsterdamse Bos is een ideaal vertrekpunt naar Amsterdam en de ideale vakantiebestemming voor wie de Nederlandse hoofdstad wil ontdekken. De stad die bekend staat als het 'Venetië van Nederland' staat bekend om zijn romantische grachten, bruisende nachtleven, gevelhuisjes en artistieke erfgoed. Van de wereldberoemde musea voor kunst en geschiedenis tot de windmolens en historische monumenten, Amsterdam heeft genoeg te bieden. Er gaat niets boven het huren van een fiets om de stad op een lokale manier te verkennen. Bezoekers die op zoek zijn naar een ontspannende pauze kunnen terecht in het Vondelpark, een echte groene luchtbel in het hart van Amsterdam.

Huur een vakantiehuis in Amsterdam

Voor wie van maximaal comfort wil genieten, biedt Camping Het Amsterdamse Bos prachtige, volledig uitgeruste chalets te huur aan. Er zijn verschillende soorten accommodaties te huur, geschikt voor een romantisch uitje, met familie of vrienden, allemaal in een groene omgeving in het hart van Nederland.

Campings in de buurt

Populairste steden