Camping Bakkum

Bakkum Noord-Holland - Castricum visuel 1/5
Bakkum Noord-Holland - Castricum visuel 2/5
Bakkum Noord-Holland - Castricum visuel 3/5
Bakkum Noord-Holland - Castricum visuel 4/5
Bakkum Noord-Holland - Castricum visuel 5/5

Hoogtepunten

Wifi Restaurant

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Bakkum op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 29/03

  • Sluitingsdatum: 27/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Surface-camping : 60 ha


Know-All-About-Camping

Camping Bakkum ligt aan zee in Noord-Holland. Deze familiecamping in Nederland nodigt u uit om in een aangename omgeving te verblijven en biedt kwaliteitsdiensten die geschikt zijn voor zowel ouders als kinderen.

Vakantie kamperen aan zee in Nederland

De keuze van Camping Bakkum stelt vakantiegangers in staat om de zee in een mum van tijd te bereiken. De nabijheid van de zee is ideaal voor alle watersporters die de mogelijkheid hebben om te surfen en kitesurfen te oefenen. Stamgasten zullen de wind en de golven waarderen die een maximum aan sensaties zullen opleveren, terwijl de beginners de mogelijkheid zullen hebben om lessen te volgen bij ervaren instructeurs. Een prachtig zandstrand nodigt u uit om te ontspannen en te genieten van heerlijke momenten van nietsdoen.

Natuurkampeervakanties in Nederland

Natuurliefhebbers zullen gefascineerd raken door hun verblijf op Camping Bakkum. Ideaal gelegen, zal het een ideaal startpunt zijn om de omliggende natuurlijke omgeving te ontdekken. Voor degenen die dat wensen, worden excursies in het bos georganiseerd. Een gids zal er zijn om de tour te leiden en de geschiedenis van de regio te ontdekken. Te voet of met de fiets zijn natuurwandelingen rondom Camping Bakkum perfect om even weg te zijn van het dagelijkse lawaai en tumult.

Ongewoon verblijf in Nederland

Wilt u een comfortabel en ongewoon verblijf in Nederland doorbrengen? Camping Bakkum biedt aan om een panoramische tent te huren voor een onvergetelijke vakantie. Deze tent biedt plaats aan 4 personen en heeft grote ramen met een panoramisch uitzicht op de omgeving. In deze panoramische tent vinden vakantiegangers een keuken, een slaapkamer en een woonkamer met eetkamer.

Familiecamping met entertainment in Nederland

Verveling zal niet aanwezig zijn op Camping Bakkum. Het biedt vele animatieprogramma's die het hele gezin zullen verrukken. Kinderen zullen genieten van activiteiten die geschikt zijn voor hun jonge leeftijd en 's avonds worden er shows en andere kleurrijke evenementen georganiseerd.

Campings in de buurt

Populairste steden