une marque easyvoyage

Camping Resort Mooi Bemelen

Resort Mooi Bemelen Limburg - bemelen visuel 1/3
Resort Mooi Bemelen Limburg - bemelen visuel 2/3
Resort Mooi Bemelen Limburg - bemelen visuel 3/3

Hoogtepunten

Wifi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Resort Mooi Bemelen op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 02/01

  • Sluitingsdatum: 31/12

  • Locations-number-locatif 150


Know-All-About-Camping

Camping Resort Mooi Bemelen ligt in de prachtige regio Limburg in Nederland en nodigt u uit voor een aangenaam verblijf in een rustige en groene natuur.

Familiecamping in Nederland met speeltuin

Zodat de kinderen een aangenaam verblijf kunnen doorbrengen, moeten ze plezier kunnen hebben wanneer ze maar willen. Daarom biedt Camping Resort Mooi Bemelen een buitenspeeltuin. Gelegen op zanderige grond, laat deze speeltuin kinderen toe om vriendschap te sluiten en plezier te hebben als een gek. Schommels, een glijbaan en andere leuke uitrusting worden tot grote vreugde van kinderen ter beschikking gesteld.

Huur een vakantiehuis met sauna in Nederland

Tijdens hun vakantie in Nederland op Camping Resort Mooi Bemelen krijgen gasten van deze laatste de mogelijkheid om in absoluut comfort te verblijven. Het biedt mooie vakantiehuizen aan. Verschillende modellen zijn beschikbaar en aangepast aan alle wensen. Vakantiegangers die willen genieten van een luxe verhuur kunnen kiezen voor het luxe model met sauna. Dit uitstekende vakantiehuis heeft een oppervlakte van 65 m2 en is geschikt voor maximaal 4 personen. Twee slaapkamers zijn aanwezig en een badkamer met inloopdouche, een keuken, een ruime woonkamer met open haard en een groot betegeld terras. Het hoogtepunt van dit huis is de aanwezigheid van een privésauna erin. Vakantiegangers kunnen na een drukke dag ontspannen en genieten van het geluk dat hen deze sauna zal geven.

Natuurvakanties in Holland

Vakantiegangers op zoek naar rust en natuur zullen meer dan overwonnen worden door de keuze van Camping Resort Mooi Bemelen. Vanaf de camping is het mogelijk om door het prachtige heuvelachtige landschap van Zuid-Limburg te wandelen of fietsen. In de omgeving kunt u naar GaiaZoo, het pretpark Valkenier of de ruïnes van het kasteel van de Fluwelen grot. In minder dan twintig minuten rijden krijgen toeristen ook de mogelijkheid om Maastricht en de historische wijk te bereiken.

Campings in de buurt

Populairste steden