Een merk easyvoyage

Camping Kikmolen

Camping Kikmolen Limburg - Maasmechelen visuel 1/3
Camping Kikmolen Limburg - Maasmechelen visuel 2/3
Camping Kikmolen Limburg - Maasmechelen visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Waterglijbanen

  • De kinderclub :

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Kikmolen op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 31/10

  • Locations-number-locatif 5

  • Surface-camping : 20 ha


Know-All-About-Camping

Camping Kikmolen ligt in de Belgische provincie Limburg, aan de rand van een prachtige speelvijver en aan de rand van het Nationaal Park Kempen Maasland.

Watervakantie in België

De geneugten van het water zijn op de ontmoetingsplaats van Camping Kikmolen, ideaal gelegen aan de rand van een groot zwembad van 2,7 hectare. In dit enorme zwembad kan het hele gezin een uitzonderlijke vakantie doorbrengen, geplaatst onder het teken van het spel en de ontspanning. De jongste kinderen kunnen plezier beleven met maximale veiligheid, omdat de bodem van de vijver bestaat uit zand en de diepte is 30 cm. Voor het plezier van iedereen kantelt de grond zachtjes tot een diepte van 1,80 m aan de andere kant. Ter plaatse zullen de amateurs van uitglijden en snelheid in het paradijs zijn dankzij de aanwezigheid van uitstekende glijbanen. De langste glijbaan is maar liefst 78 m en zorgt voor maximale sensaties door zijn rondingen. In een van de glijbanen op het terrein is het zelfs mogelijk om met zijn eigen opblaasbare boot te glijden. Terwijl de kinderen genieten van grote speeltuinen, kunnen liefhebbers van nietsdoen zonnebaden op de grasvloer en heerlijk zonnebaden.

Actieve vakanties in België

Tijdens hun verblijf op Camping Kikmolen worden vakantiegangers verwend aan de activiteitenzijde. Inderdaad, de camping biedt zijn gasten verschillende sportvelden zodat ze het best mogelijke verblijf kunnen doorbrengen. Jeu de boules, tennisbanen en basketbalveld zijn op de afspraak. De bosrijke omgeving van het Nationaal Park Hoge Kempen nodigt uit tot fietsen en wandelen langs prachtige gemarkeerde paden. In de omgeving is het zelfs mogelijk om te kajakken, paardrijden of waterskiën op de Maas.

Huur een stacaravan in Limburg

Camping Kikmolen biedt zijn vakantiegangers totaal comfort in de regio Limburg. De stacaravans bieden inderdaad plaats aan maximaal 6 personen in totale luxe. Ter plaatse kunnen de huurders een woonkamer, een eetkamer, twee kamers, een uitgeruste keuken en een badkamer vinden.

Campings in de buurt

Populairste steden