Een merk easyvoyage

Camping Vakantie Boerderij Bruisterbosch

Vakantie Boerderij Bruisterbosch Limburg - sint geertruid visuel 1/3
Vakantie Boerderij Bruisterbosch Limburg - sint geertruid visuel 2/3
Vakantie Boerderij Bruisterbosch Limburg - sint geertruid visuel 3/3

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Vakantie Boerderij Bruisterbosch op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 15/03

  • Sluitingsdatum: 31/10

  • Locations-number-locatif 2


Know-All-About-Camping

Camping Vakantie Boerderij Bruisterbosch is een landelijke camping in het zuiden van Nederland, in een voormalige agrarische boerderij. Deze camping is ideaal voor vakantiegangers die een ontspannen verblijf willen doorbrengen, weg van elke vorm van stress.

Landelijke camping in Holland

Midden in het glooiende landschap en op het glooiende platteland kunnen vakantiegangers hun tent opzetten op Camping Vakantie Boerderij Bruisterbosch. Deze landelijke camping ligt achter een enorme boerderij en heeft een vooraf afgesproken minicamping. In totaal zijn 15 aangename plaatsen beschikbaar met elektrische aansluiting op de meest ruime. Drie sanitaire voorzieningen zijn beschikbaar voor dames, heren en gemengd. Deze badkamers zijn schoon en goed onderhouden, zodat iedereen het best mogelijke verblijf kan hebben. Een wasmachine en droger zijn ook beschikbaar op Camping Vakantie Boerderij Bruisterbosch.

Huur een huis op het platteland in Nederland

Voor degenen die een vakantie op het Nederlandse platteland willen doorbrengen met maximaal comfort, biedt Camping Vakantie Boerderij Bruisterbosch ook vakantiehuizen. Twee huizen worden verhuurd, één is geschikt voor 2 tot 5 personen en de andere 2 tot 6 personen. Deze ingerichte accommodaties zijn perfect voor een vakantie met familie of vrienden. Een woonkamer is aanwezig in elk huis, evenals een uitgeruste keuken, comfortabele kamers en een badkamer. Deze huurwoningen nodigen u uit voor een aangename vakantie in het hart van een oude Nederlandse boerderij, alles in totaal comfort.

Natuurkampeervakanties in Nederland

Camping Vakantie Boerderij Bruisterbosch ligt in een prachtige groene omgeving, ideaal om te wandelen en fietsen. ATV-liefhebbers zullen ook gefascineerd zijn door de natuurlijke omgeving. Het zal aangenaam zijn voor kinderwagens om te wandelen tussen velden van graan en boomgaarden, terwijl paarden op het aangrenzende landgoed wonen en de kinderen verbazen.

Campings in de buurt

Populairste steden