Camping Welch

Welch Zuid-Holland - Ter Aar visuel 1/1

Hoogtepunten

Toegang rivier Wifi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Welch op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/03

  • Sluitingsdatum: 01/11

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Bankoverboeking
  • Aantal Staanplaatsen: 48


Know-All-About-Camping

In het zuiden van Nederland, zal camping Welch u ontmoeten in Ter Aar, ongeveer 40 km van de steden Den Haag, Amsterdam en Rotterdam, in een landelijke omgeving, op zijn groene grond aan de rand van een mooi kanaal waarlangs het goed is om met familie of vrienden te wandelen.


Op de rustige camping aan de rand van het water, kunt u verblijven in huisjes voor 4 personen, met een tuin met picknickplaats, of in yurts - tenten Glamping Deluxe zonder sanitair - uitgerust voor 4 vakantiegangers. U kunt uw tenten, campers en caravans ook installeren op min of meer schaduwrijke plaatsen, met toegang tot elektriciteit. Houd er rekening mee dat de camping ook een zorgvuldig ingerichte kamer biedt om uw grote evenementen te vieren.


Op het terrein kunnen de jongsten zich vermaken op de speelplaats en nieuwe vrienden maken (schommel, glijbaan, trampoline), terwijl volwassenen kunnen genieten van de rust rondom het gras.

Op het niveau van de catering vindt u alles wat u nodig heeft tijdens uw verblijf dankzij de winkels en diensten van de stad, gemakkelijk te voet bereikbaar.

Goed om te weten: gratis WiFi op de camping!


Trakteer uzelf vanaf deze gastvrije camping op een steenworp afstand van de wijngaard om de beste wijnen te proeven, investeer in de golfbaan en het gezellige bar-restaurant op minder dan 3 km afstand, en een beetje verder weg, mis geen dag in Amsterdam, zo beroemd om zijn grachten!

Campings in de buurt

Populairste steden