Een merk easyvoyage

Camping Lucky Lake

Lucky Lake Utrecht - Vinkeveen visuel 1/3
Lucky Lake Utrecht - Vinkeveen visuel 2/3
Lucky Lake Utrecht - Vinkeveen visuel 3/3

Hoogtepunten

Toegang meer Wifi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Lucky Lake op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB

Know-All-About-Camping

Camping Lucky Lake is een origineel en gezellig etablissement in een natuurlijke omgeving in het hart van de regio Utrecht. Op het terrein kunnen vakantiegangers kiezen uit verschillende kleurrijke accommodaties zoals slaapzalen, hutten en caravans. Als een van de meest originele jeugdherbergen in Europa is Camping Lucky Lake een ideale vakantiebestemming voor een vakantie met vrienden in Nederland.

Vakantie in Nederland met ontbijt inbegrepen

Met een verblijf op Camping Lucky Lake kunnen vakantiegangers de dag goed beginnen met een goed ontbijt. De belangrijkste maaltijd van de dag wordt gratis geserveerd in een prachtige bus die hiervoor is voorzien. Ter plaatse worden gasten verwend met koffie, thee, warme chocolademelk, sinaasappelsap, melk, yoghurt, muesli, cornflakes, brood, nutella, honing, roomkaas, pindakaas en jam. Op bepaalde dagen zorgt het etablissement voor alle ingrediënten om zelf pannenkoeken en eieren te bakken. Door een dergelijk ontbijt aan te bieden, geeft Camping Lucky Lake haar gasten de mogelijkheid om energie op te doen voor een dag vol activiteiten. Camping Lucky Lake biedt ook een gemeenschappelijke buitenkeuken. Ter plekke kunnen gasten potten en pannen, twee fornuizen, drie koelkasten, een oven en een barbecue gebruiken om lekkere maaltijden te bereiden. Het dorp Abcoude ligt op slechts 15 minuten fietsen en vakantiegangers kunnen daar winkelen. Op donderdagmiddag wordt er een markt gehouden met verse producten.

Ontspannen vakantie in Nederland

Vakantiegangers die verblijven op Camping Lucky Lake kunnen elkaar 's avonds ontmoeten in de "Lucky Lounge", een gezellige lounge ideaal om te ontspannen en medereizigers te ontmoeten. Er is een verzameling spelletjes, een piano, een kleine open haard en een aangesloten luidspreker. De sfeer hier is ideaal om te schaken, boeken te lezen en naar muziek te luisteren, allemaal in een zeer aangename, vriendelijke sfeer.

Campings in de buurt

Populairste steden