Een merk easyvoyage

Camping Erlengrund

Camping Erlengrund Salzburg - Bad Gastein visuel 1/5
Camping Erlengrund Salzburg - Bad Gastein visuel 2/5
Camping Erlengrund Salzburg - Bad Gastein visuel 3/5
Camping Erlengrund Salzburg - Bad Gastein visuel 4/5
Camping Erlengrund Salzburg - Bad Gastein visuel 5/5

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    verwarmd zwembad,

    Sauna

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Erlengrund op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 29

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

Camping Erlengrund ligt in de Oostenrijkse regio Salzburg en nodigt u uit voor een droomvakantie in een prachtige omgeving.

Kamperen in Oostenrijk met verwarmd zwembad

De geneugten van zwemmen zijn op de ontmoetingsplaats op Camping Erlengrund. Deze laatste nodigt het hele gezin uit om te genieten van de aanwezigheid van een prachtig buitenzwembad waarvan het verwarmde water u op elk moment van de dag laat genieten, zelfs op de koelste uren. Het ligt in een rustige en groene omgeving waar vakantiegangers een duik kunnen nemen en kunnen zwemmen, terwijl de loopwielen ontspannen op een van de ligstoelen op het grasveld. Wat een plezier voor vakantiegangers om op elk moment in water op ideale temperatuur te kunnen baden en zo een bevoorrecht verblijf in Oostenrijk door te brengen.

Ontspannende vakantie in Oostenrijk

Camping Erlengrund in de regio Salzburg nodigt vakantiegangers uit om te genieten van de geneugten van ontspanning. Inderdaad, ter plaatse zullen degenen die dat wensen de aanwezigheid van een Finse sauna waarderen, ideaal om de spanningen en stress die het hele jaar door zijn opgeheven, weg te nemen. Naast de Finse sauna beschikt Camping Erlengrund ook over een infraroodsauna, een biosauna en een ruime ontspanningsruimte.

Wintervakantie in Oostenrijk

Camping Erlengrund is de ideale plek om winterkampeervakanties door te brengen in Oostenrijk. Niet ver van de camping is het mogelijk om de hellingen te bereiken op de prachtige besneeuwde bergen. Gastein is een waar winterparadijs, het is mogelijk om te gaan ijsklimmen, sneeuwschoenwandelen of sleeën.

Huur een chalet in Oostenrijk

Voor een droomvakantie in Oostenrijk gaat er niets boven het huren van een prachtig houten chalet dat perfect past in het decor en u uitnodigt om te genieten van absoluut comfort. Met familie of vrienden is het mogelijk om een uitzonderlijk verblijf door te brengen in een prachtige omgeving in de regio Salzburg in Oostenrijk.

Campings in de buurt

Populairste steden