Een merk easyvoyage

Camping Oberhasenberghof

Camping Oberhasenberghof Salzburg - Taxenbach visuel 1/2
Camping Oberhasenberghof Salzburg - Taxenbach visuel 2/2

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad,

    Sauna

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Oberhasenberghof op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/05

  • Sluitingsdatum: 20/10

  • Surface-camping : 1 ha


Know-All-About-Camping

Camping Oberhasenberghof is een familieboerderijcamping in de Oostenrijkse bergen in de regio Salzburg.

Kamperen in Oostenrijk met zwembad in de bergen

Op camping Oberhasenberghof zijn de geneugten van zwemmen op de afspraak. Inderdaad, tijdens warme zomerdagen, zullen vakantiegangers de mogelijkheid hebben om een duik te nemen in het bovengrondse zwembad dat voor hen beschikbaar is. Het verfrissende water van dit zwembad zorgt ervoor dat de zwemmers een geweldige tijd hebben terwijl ze de omliggende groene bergen bewonderen. Ondertussen kunnen liefhebbers van nietsdoen rusten op het zachte gras en genieten van de zon of schaduw van een boom.

Gezinsvakantie op de boerderij in Oostenrijk

Camping Oberhasenberghof is de ideale plek voor een gezinsvakantie in de bergen in Oostenrijk. Inderdaad, deze familiecamping in het hart van de natuur zal zowel ouders als kinderen verrassen, die graag de boerderijdieren zullen wrijven. Rondom laten uitzonderlijke landschappen hen de rijkdom van de natuur ontdekken en genieten van een enorme speeltuin. Door het contact met de dieren kunnen de kinderen onvergetelijke herinneringen met hen delen. Katten, koeien, pony's en andere schattige dieren zullen jong en oud verrukken.

Huur een houten hut in Oostenrijk

Vakantiegangers zullen de charme van de Heïdi Hut kunnen ontdekken die te huur wordt aangeboden. Dit kleine houten chalet is ideaal voor een gezin van 4 personen. Het chalet is volledig in hout gebouwd en biedt een royale omgeving, absoluut comfort en een warme sfeer. Twee slaapkamers zijn aanwezig, evenals een ingerichte keuken en een eethoek. Een badkamer en toiletruimte is ook aanwezig. Deze huur cottage zal absoluut perfect zijn om het echte leven in de bergen te ontdekken, in een comfortabele en warme houten accommodatie.

Campings in de buurt

Populairste steden