Een merk easyvoyage

Camping See Camping Eben

See Camping Eben Salzburg - Eben in de Pongau visuel 1/2
See Camping Eben Salzburg - Eben in de Pongau visuel 2/2

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad,

    Waterglijbanen,

    Sauna,

    hammam

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping See Camping Eben op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Locations-number-locatif 1

  • Surface-camping : 1 ha


Know-All-About-Camping

Zomer en winter, de See Camping Eben nodigt vakantiegangers uit om een droomvakantie door te brengen in de regio Salzburg in Oostenrijk.

Kamperen in Oostenrijk met buitenzwembad

Tijdens hun verblijf op See Camping Eben kunnen vakantiegangers genieten van het plezier van zwemmen in een uitzonderlijke natuurlijke omgeving. Inderdaad, op de camping is een groot natuurlijk buitenzwembad aanwezig, waar het hele gezin geweldige momenten kan doorbrengen onder het teken van zwemmen en spelen. Wat een plezier voor de vakantiegangers om te kunnen zwemmen Oostenrijkse natuur en bewonder prachtige landschappen terwijl ze zichzelf verfrissen. Het ondiepe water is perfect voor kinderen die ook dol zijn op de aanwezigheid van een rodelbaan. Terwijl sommige baden, zullen anderen genieten van aangename ontspannende sessies in deze ontspannende omgeving.

Kamperen in Oostenrijk met wellnessruimte.

Ontspanning en welzijn zullen zeer aanwezig zijn op de See Camping Eben, omdat het haar gasten de mogelijkheid biedt om te genieten van de aanwezigheid van een ruimte gewijd aan ontspanning. Ter plaatse kunnen vakantiegangers genieten van saunasessies, zuiverend en verjongend. Een sauna met kruidenstoom is ook beschikbaar. In het wellnesscentrum kunnen vakantiegangers ook genieten van massagesessies en de aanwezigheid van een ontspanningsruimte.

Skivakanties in Oostenrijk

Wilt u een skivakantie doorbrengen in Oostenrijk? Tot ziens in See Camping Eben. Het ligt op slechts 500 meter van de skilift Reitlehenalm, die naar het skigebied Monte Popolo leidt. Het is ook mogelijk om een gratis bus te nemen naar andere skigebieden.

Huur een hut in Oostenrijk

Het huren van een houten hut in Oostenrijk op de See Camping Eben is een ideale manier om in het grootste comfort te blijven terwijl u geniet van een uitzonderlijke natuurlijke omgeving. Geschikt voor 6 personen zijn deze hutten perfect voor een verblijf met familie of vrienden.

Campings in de buurt

Populairste steden