Een merk easyvoyage

Camping Vierthaler

Camping Vierthaler Salzburg - Pfarrwerfen visuel 1/3
Camping Vierthaler Salzburg - Pfarrwerfen visuel 2/3
Camping Vierthaler Salzburg - Pfarrwerfen visuel 3/3

Hoogtepunten

Toegang rivier Wifi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Vierthaler op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 15/04

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 3

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

Camping Vierthaler ligt in Oostenrijk, in de prachtige regio Salzburg. Aangename campings worden aangeboden, evenals verhuur van bungalows voor 2 tot 4 personen.

Actieve vakanties in de bergen in Oostenrijk

Camping Vierthaler nodigt dankzij zijn bevoorrechte omgeving vakantiegangers uit om te genieten van gevarieerde buitenactiviteiten die de schoonheid van de regio Salzburg ten volle zullen waarderen. Vanaf Camping Vierthaler is het mogelijk om prachtige plekken te ontdekken door wandelen en nordic walking. Fietsen is ook een geweldige manier om de omgeving te ontdekken, dankzij de vele fietscircuits. Als u op Camping Vierthaler verblijft, zullen vakantiegangers die willen ontspannen in een rijke en ongerepte natuur de gelukkigste zijn. De rust van de camping zal zeer bevorderlijk zijn voor ontspanning in een ontspannen bergachtige omgeving.

Kampeervakanties in Salzburg

Door te verblijven in Caamping Vierthaler kunnen vakantiegangers genieten van de belangrijkste bezienswaardigheden van de regio Salzburg. Inderdaad, de bevoorrechte locatie van Camping Vierthaler zal het mogelijk maken voor diegenen die lid willen worden van verschillende sites die de reputatie van de regio maken. Grödig am Untersberg is ideaal voor liefhebbers van berg- en buitensporten. In het Salzkammergut kunnen wandelaars prachtige meren ontdekken waarvan het water zo zuiver is dat het drinkbaar is. Het zal ook mogelijk zijn om prachtige dorpen zoals Bad Ischl of Gmunden te bereiken met rustieke berghutten en prachtige golfbanen.

Er zijn tal van plaatsen om te bezoeken in de omgeving en vakantiegangers krijgen de gelegenheid om de ijsreuzen van Werfen, het Salzburger Freilichtmuseum, de zoutmijn Salzburgwerk Dürrnberg en vele andere onvergetelijke plaatsen te ontdekken.

Campings in de buurt

Populairste steden