Een merk easyvoyage

Camping Oleiros

Camping Oleiros Centrum - Pottenbakkers visuel 1/3
Camping Oleiros Centrum - Pottenbakkers visuel 2/3
Camping Oleiros Centrum - Pottenbakkers visuel 3/3

Hoogtepunten

Toegang rivier Restaurant

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Oleiros op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

Camping Oleiros ligt aan een rivier in de prachtige centrale regio van Portugal. Dit door een familie gerunde etablissement belooft een uitzonderlijk verblijf in een unieke omgeving, zowel op de camping als in de bungalows.

Kamperen aan de waterkant in Portugal

Tijdens hun vakantie op Camping Oleiros kunnen kampeerders volop genieten van het plezier van zwemmen en ontspanning. Camping Oleiros zal inderdaad de ideale vakantiebestemming zijn voor diegenen die een kampeervakantie in het water willen doorbrengen. De rivier die grenst aan Camping Oleiros heeft een prachtig strand waartoe vakantiegangers toegang hebben voor hun grootste geluk. Er gaat niets boven het nemen van een duik in het verfrissende water van een rivier om volledig te genieten van de warme zomerdagen in Portugal. In het hoogseizoen wordt het strand bewaakt door strandwachten en wordt de waterkwaliteit regelmatig gecontroleerd om vakantiegangers een perfecte badervaring te garanderen.

Op het strand van de rivier, direct toegankelijk vanaf Camping Oleiros, zullen de vakantiegangers kunnen profiteren van de faciliteiten die hun ter beschikking staan. Een grote speeltuin is aanwezig en zal kinderen verrukken. Dankzij de vele leuke faciliteiten kunnen ze plezier beleven als een gek, nieuwe vrienden maken en vertrekken met herinneringen vol hoofd. Vakantiegangers kunnen ook genieten van de aanwezigheid van een beachvolleybalveld. Tijdens hun verblijf zullen de kampeerders kunnen profiteren van een uitgebreid animatieprogramma dat hen wordt voorgesteld en dat hen zal garanderen unieke momenten in een vriendelijke sfeer door te brengen. Opblaasbare structuren zullen beschikbaar zijn en fitnesslessen, danslessen en andere leuke activiteiten zullen beschikbaar zijn. U kunt fietsen huren om de omgeving te verkennen.

Op Camping Oleiros kunnen vakantiegangers hun voeten neerleggen onder de tafel en aan de waterkant dankzij het restaurant aan het strand van de rivier. Traditionele snacks, broodjes, ijsjes en koude dranken worden aangeboden voor een ontspannen vakantie aan de waterkant in Portugal

Campings in de buurt

Populairste steden