Een merk easyvoyage

Camping Pedrogao Grande

Pedrogao Grande Centrum - Pedrogão Grande visuel 1/3
Pedrogao Grande Centrum - Pedrogão Grande visuel 2/3
Pedrogao Grande Centrum - Pedrogão Grande visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Pedrogao Grande op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

Camping Pedrogao Grande ligt in de provincie Leiria in het midden van Portugal en is de ideale vakantiebestemming voor diegenen die een rustig verblijf willen doorbrengen, weg van elke vorm van stress.

Natuurcamping met zwembad in de buurt van Leiria

Tijdens hun kampeervakantie in de provincie Leiria kunnen de klanten van Camping Pedrogao Grande genieten van heerlijke badmomenten in een ontspannende natuurlijke omgeving. Grote bomen zorgen voor een aangename schaduw die ideaal is op warme zomerdagen. Dankzij dit zwembad kunnen zowel kinderen als ouders plezier hebben en rusten terwijl ze de ware betekenis van het woord nietsdoen ontdekken. Op elk moment van de dag is het leuk om een duik te nemen in dit verfrissende zwembad. Zo zullen vakantiegangers op Camping Pedrogao Grande genieten van hun verblijf in Portugal.

Camping met speeltuin in de provincie Leiria

De kinderen zullen niet teleurgesteld zijn over hun verblijf op Camping Pedrogao Grande! Inderdaad, naast het buitenzwembad, biedt het een buitenspeeltuin. Door de aanwezigheid van dit leuke gebied op de camping kunnen jonge mensen nieuwe vrienden maken terwijl ze plezier hebben. Urenlang kan de jongste spelen als een gek en vertrekken met herinneringen in zijn hoofd!

Natuurkampeervakanties in Portugal

Door op Camping Pedrogao Grande te verblijven, kunnen vakantiegangers hun tent opzetten op een van de groene staanplaatsen die worden aangeboden. Op Camping Pedrogao Grande zullen kampeerders die van de natuur houden een zeer ontspannen natuurlijke omgeving waarderen. Wakker worden met de geluiden van de natuur en slapen in de schaduw van bomen, hier is een eenvoudig recept voor geluk dat Camping Pedrogao Grande biedt.

Campings in de buurt

Populairste steden