Een merk easyvoyage

Camping Ponte da Barca : De gids 8 Campingplätze zum Vergleichen

Camping Ponte da Barca : De gids - 2 campings à comparer

Na-Bé Noorden - Ponte da Barca visuel 1/3
Na-Bé Noorden - Ponte da Barca visuel 2/3
Na-Bé Noorden - Ponte da Barca visuel 3/3
Na-Bé Noorden - Ponte da Barca visuel 1/3
Na-Bé Noorden - Ponte da Barca visuel 2/3
Na-Bé Noorden - Ponte da Barca visuel 3/3

Wifi Wellnessruimte Restaurant

Camping Na-Bé is een waar paradijs verloren in de natuur in het noorden van Portugal. Mooie lodges zijn te huur en vakantiegangers kunnen genieten van voordelen gericht op welzijn. Natuurvakantie in Portugal met zwembad Door op Camping Na-Bé te verblijven, kunnen vakantiegangers genieten van een echte oase van rust. In een weelderige natuur, tussen de bomen en de lavendel, allemaal omringd door de Portugese zon, staat een mooi natuurlijk zwembad ter beschikking. Dit zwembad gewijd aan zwemmen nodigt uit om af te koelen in zuiver water. Een kleine rodelbaan is beschikbaar voor jongere kinderen die niet zullen genieten. Dit badgedeelte is ook uitgerust met ligstoelen. Deze nodigen uit om in vrede te ontspannen terwijl u gesust wordt door de rust van de natuur. Het zwembad van Camping Na-Bé en de omgeving eromheen vormen een echte oase gewijd aan de rust en het welzijn waar vakantiegangers zeker van zullen genieten. Spa verblijf in Portugal Camping Na-Bé zal de ideale vakantiebestemming zijn voor diegenen die een vakantie willen doorbrengen onder het teken van welzijn. On-site vakantiegangers zullen genieten van de aanwezigheid van een eigen tuin waar verschillende behandelingen, massages, kruidenwraps en behandelingen met weinig water worden aangeboden. deze diensten worden gemaakt met zelfgemaakte kruiden- en lavendelproducten die op het terrein worden geteeld. Door op Camping Na-Bé te verblijven, zullen vakantiegangers de betekenis van de uitdrukking "een gezonde geest in een gezond lichaam" ontdekken. Ecologisch verblijf in Portugal Camping Na-Bé heeft niet alleen voor zijn gasten gezorgd, maar ook voor de natuur gezorgd. Het etablissement biedt uitsluitend ecologische en natuurlijke producten en let op de ecologische voetafdruk. Natuurlijke materialen worden in gebouwen gebruikt en het water wordt verwarmd door zonne-energie. Tijdens hun verblijf op Camping Na-Bé kunnen vakantiegangers een echte symbiose met de natuur beleven voor een volledig welzijn.

Zie de camping
Camping Lima Escape Noorden - Ponte da Barca visuel 1/5
Camping Lima Escape Noorden - Ponte da Barca visuel 2/5
Camping Lima Escape Noorden - Ponte da Barca visuel 3/5
Camping Lima Escape Noorden - Ponte da Barca visuel 4/5
Camping Lima Escape Noorden - Ponte da Barca visuel 5/5
Ponte da Barca

-

Noorden
Camping Lima Escape Noorden - Ponte da Barca visuel 1/5
Camping Lima Escape Noorden - Ponte da Barca visuel 2/5
Camping Lima Escape Noorden - Ponte da Barca visuel 3/5
Camping Lima Escape Noorden - Ponte da Barca visuel 4/5
Camping Lima Escape Noorden - Ponte da Barca visuel 5/5

Camping Lima Escape ligt in een uitzonderlijke natuurlijke omgeving in het noorden van Portugal. De droomlocatie en kwaliteitsaccommodatie staan garant voor een ontspannen verblijf. Natuurkamperen aan het water in Portugal Vakantiegangers die zich tijdens hun verblijf in Portugal willen opfrissen, zijn welkom op Camping Lima Escape. De laatste bevindt zich in het hart van het Nationaal Park Peneda-Gerês, het is mogelijk om gemakkelijk de vijvers te bereiken die zeer aangenaam in de buurt zijn. De dichtstbijzijnde Eucalyptusvijver ligt op 800 m van de camping en is gemakkelijk bereikbaar via gemarkeerde borden. Deze grote vijver is de ideale plek om geweldige momenten met familie door te brengen. Jongere gasten kunnen zich vermaken in het water duiken met een "tarzan touw". Iets verder weg ligt de Pont Froufe-vijver. Het is ruim en nodigt uit om aangename momenten in de zon of in de schaduw van bomen door te brengen. De vijver Ermida-brug is groot en biedt een prachtige waterval van 10 m die liefhebbers van avontuur zal verrassen. Dankzij de omliggende natuurlijke omgeving van Camping Lima Escape kunnen vakantiegangers ook genieten van verschillende buitenactiviteiten. De wandeling zal natuurlijk op de rendez-vous zijn evenals mountainbiken en paardrijden. Liefhebbers van wateractiviteiten kunnen gaan kanoën, kajakken en zelfs canyoning. Glamping verblijf in Portugal Voor een glamoureus en origineel verblijf in Portugal midden in de natuur is Camping Lima Escape de ideale plek. Dit laatste biedt zijn vakantiegangers comfortabele, originele en romantische accommodaties te huur. Tipi tenten zijn te huur. De tipi's zijn gerangschikt op een houten balkon, hoog en bieden een adembenemend uitzicht op de rivier de Lima en de natuur. Een van deze tipi's zal zijn huurders verrassen met zijn oosterse stijl. Blijf in de bomen in Portugal Vakantiegangers kunnen ook kiezen voor de bungalows die te huur worden aangeboden en die zowel een direct contact met de natuur als absoluut comfort bieden. Deze bungalows staan hoog op palen en nodigen u uit om te genieten van een uitzonderlijk uitzicht dankzij een hangend balkon. In deze bungalows in de bomen kunnen vakantiegangers genieten van een lounge, een ingerichte kitchenette en een badkamer.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 20 km à Ponte da Barca

Parque de Cerdeira Noorden - Cerdeira visuel 1/4
Parque de Cerdeira Noorden - Cerdeira visuel 2/4
Parque de Cerdeira Noorden - Cerdeira visuel 3/4
Parque de Cerdeira Noorden - Cerdeira visuel 4/4
Cerdeira

-

Noorden
Parque de Cerdeira Noorden - Cerdeira visuel 1/4
Parque de Cerdeira Noorden - Cerdeira visuel 2/4
Parque de Cerdeira Noorden - Cerdeira visuel 3/4
Parque de Cerdeira Noorden - Cerdeira visuel 4/4

De camping Parque de Cerdeira ligt in de regio Norte in Portugal en nodigt u uit voor een uitzonderlijke vakantie in contact met de natuur in een groene omgeving. Kamperen met zwembad in de natuur in Portugal In het Parque de Cerdeira kunnen vakantiegangers genieten van de aanwezigheid van een groot buitenzwembad. In een groene omgeving kunnen jong en oud inderdaad afkoelen in een groot buitenzwembad dat zorgt voor geweldige momenten van plezier en ontspanning. Met het grote zwembad is een peuterbad dat ervoor zorgt dat de kleintjes plezier hebben en afkoelen met maximale veiligheid. Rondom de zwembaden kunnen liefhebbers van nietsdoen ontspannen op een zonneterras solarium met ligbedden voor momenten van puur geluk. Ongewoon kampeerverblijf in Portugal Door te verblijven in het Parque de Cerdeira kunnen vakantiegangers een ongewone ervaring beleven. De camping biedt inderdaad een verblijf in een hangende tent. Deze tent hangt in de bomen en belooft een bevoorrecht contact met de natuur. Deze ongewone tent is geschikt voor 2 tot 3 personen en laat hen een ongewone kampeervakantie in Portugal beleven. Bungalowverhuur in Portugal Parque de Cerdeira biedt meer dan alleen bungalows te huur, echte kleine stenen huizen. Er zijn verschillende modellen beschikbaar die indien nodig meer of minder vakantiegangers kunnen ontvangen. Deze bungalows liggen in een groene omgeving en bieden alle benodigde apparatuur in een moderne stijl. familievakanties in Portugal Vanuit het Parque de Cerdeira kunnen vakantiegangers genieten van vele activiteiten dankzij de zeer bevoorrechte natuurlijke omgeving. De activiteiten zijn talrijk, gevarieerd en aangepast aan alle verlangens. Met familie of vrienden is het mogelijk om te kanoën, klimmen, via ferrata, avonturenpark, schietschieten, traditionele spellen, elektrische fiets, proeverijen van lokale producten, wijnproeven. paardrijden en vele andere activiteiten ... Camping Parque de Cerdeira biedt ook arrangementen met accommodatie, activiteiten en maaltijden.

Zie de camping

Die meistgesuchten Städte in der Nähe von Ponte da Barca

clique

Campingplatz in weniger als 27 km à Ponte da Barca

Cabreira Noorden - Vieira do Minho visuel 1/4
Cabreira Noorden - Vieira do Minho visuel 2/4
Cabreira Noorden - Vieira do Minho visuel 3/4
Cabreira Noorden - Vieira do Minho visuel 4/4
Vieira do Minho

-

Noorden
Cabreira Noorden - Vieira do Minho visuel 1/4
Cabreira Noorden - Vieira do Minho visuel 2/4
Cabreira Noorden - Vieira do Minho visuel 3/4
Cabreira Noorden - Vieira do Minho visuel 4/4

Toegang rivier Wifi Restaurant

Camping Cabreira is een familiecamping gelegen tussen twee beekjes in de noordelijke regio van Portugal. Vakantiegangers kunnen de vakantie doorbrengen die ze willen, ontspannen of rijk aan activiteiten. Camping met zwembad in Noord-Portugal In het hart van een weelderige natuurlijke omgeving kunnen gasten van Camping Cabreira genieten van het plezier van zwemmen voor een gereduceerde prijs. Omgeven door groene heuvels, is een groot zwembad inderdaad beschikbaar voor vakantiegangers. De warme zomerdagen worden alleen maar aangenamer dankzij dit verfrissende zwembad! Jong en oud zullen genieten van duiken, zwemmen, plezier maken en ontspannen in dit buitenzwembad. De bomen en heuvels rondom het zwembad geven de zwemmers het gevoel afgesneden te zijn van de wereld, waardoor ze zeer bevoorrechte momenten kunnen doorbrengen. Vakantiegangers kunnen blijven ontspannen aan de rand van het water na een goede duik genietend van de milde Portugese zon. Actieve kampeervakanties in Portugal Verveling zal er niet zijn voor vakantiegangers die besloten hebben op Camping Cabreira te blijven. Inderdaad, verschillende activiteiten zullen toegankelijk zijn en zullen het mogelijk maken om goed gevulde dagen door te brengen voor degenen die het wensen. Direct naast de camping is een multisportcomplex aanwezig met een tennisbaan. Voor liefhebbers van prachtige landschappen die willen uitgeven, gaat er niets boven het huren van een fiets op de camping om de gemarkeerde paden in de regio te volgen. Met deze fietstochten kunt u prachtige panorama's ontdekken voor memorabele herinneringen. Comfortabele vakantie in Noord-Portugal Camping Cabreira nodigt zijn vakantiegangers die comfortabel willen verblijven uit om te kiezen voor de verhuur van bungalows. Deze accommodaties hebben een ingerichte keuken, een eetkamer, een woonkamer en alle benodigde apparatuur om u thuis te voelen.

Zie de camping
Parque Campismo Covas Noorden - Vila Nova de Cerveira visuel 1/3
Parque Campismo Covas Noorden - Vila Nova de Cerveira visuel 2/3
Parque Campismo Covas Noorden - Vila Nova de Cerveira visuel 3/3
Vila Nova de Cerveira

-

Noorden
Parque Campismo Covas Noorden - Vila Nova de Cerveira visuel 1/3
Parque Campismo Covas Noorden - Vila Nova de Cerveira visuel 2/3
Parque Campismo Covas Noorden - Vila Nova de Cerveira visuel 3/3

Wifi Restaurant

Parque Campismo Covas ligt in Vila Nova de Cerveira in de regio Noord-Portugal. Deze familiecamping midden in de natuur nodigt u uit om te genieten van een uitzonderlijke omgeving met kwaliteitsdiensten. Natuurkamperen in Portugal met zwembad Vakantiegangers die willen genieten van de geneugten van zwemmen tijdens hun verblijf in Portugal, zijn welkom bij Parque Campismo Covas. Deze camping op het platteland biedt zijn gasten de mogelijkheid om te genieten van het gebied gewijd aan zwemmen en ontspanning. In een groene omgeving ontdekken vakantiegangers een mooi en groot zwembad, waarvan verfrissend water een echt welzijn zal brengen tijdens de warme Portugese dagen. In dit grote zwembad kunt u zich vermaken, ontspannen en zwemmen. Jongere kinderen zullen blij zijn om te kunnen genieten van de geneugten van zwemmen, dankzij de aanwezigheid van een peuterbad. Dit kleine zwembad is ondiep, jonge kinderen kunnen zich vermaken met maximale veiligheid. Het nietsdoen zal op het rendez-vous zijn in het Parque Campismo Covas. Rond het zwembad is het mogelijk om te ontspannen op een zacht en fris gazon dat u uitnodigt om te ontspannen. Vakantiegangers zullen zich niet vervelen in Parque Campismo Covas. jong en oud zullen inderdaad verschillende activiteiten op de camping kunnen beoefenen voor momenten van plezier en gezelligheid. Sportliefhebbers kunnen genieten van de sportvelden waarmee ze voetbal, basketbal en volleybal kunnen spelen. Een tafeltennistafel is beschikbaar, evenals een tafelvoetbal. Om mooie wandelingen te maken, is het mogelijk om fietsen te huren en de omgeving te verkennen. Huur een bungalow in Portugal Er gaat niets boven het huren van een bungalow midden in de natuur in Portugal voor een ontspannen en comfortabel verblijf. De bungalows die het Parque Campismo Covas te huur aanbiedt, bieden inderdaad het comfort van thuis in een rustige en ontspannen omgeving. In deze comfortabele accommodaties vinden vakantiegangers een ingerichte keuken en een badkamer. Voor een verwend koppel verblijf in Portugal, is het mogelijk om een tipi hut te huren.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 31 km à Ponte da Barca

Glamping de Cerveira Noorden - Candemil visuel 1/1
Candemil

-

Noorden
Glamping de Cerveira Noorden - Candemil visuel 1/1

Wifi Restaurant

Camping Convívio ligt in Candemil in de prachtige regio Noord-Portugal. Deze camping is ideaal voor een ontspannen verblijf in Portugal met uw gezin. Rustige camping in Portugal met zwembad Vakantiegangers die op zoek zijn naar rust, sereniteit en ontspanning zullen welkom zijn op Camping Convívio. Dit laatste biedt zijn vakantiegangers inderdaad de mogelijkheid om zeer bevoorrechte momenten door te brengen dankzij het zwembad dat het tot hun beschikking stelt. Dit zwembad op menselijke schaal is verfrissend en ontspannend en stelt vakantiegangers in staat zeer ontspannende momenten te beleven. Het zwembadwater wordt behandeld met zout water, wat beter is voor de ecologie maar ook voor de huid en de ogen. Bij het zwembad is een klein terras uitgerust met ligstoelen zodat u kunt genieten van het ontspannen verblijf in Portugal. Op het terrein van Camping Convívio krijgen kinderen de kans om zich als een gek te vermaken dankzij de aanwezigheid van een speeltuin. De kinderen zullen graag nieuwe vrienden maken en vertrekken met herinneringen in hun hoofd. Een tafeltennistafel is beschikbaar voor vakantiegangers die plezier kunnen doorbrengen met vrienden. Voor momenten van rust, niets liever dan genieten van de bibliotheek. Dankzij de aanwezigheid van een wifi-verbinding kunnen vakantiegangers hun favoriete series gratis vanaf de camping bekijken. Huur een huis in Portugal Door te verblijven op de Convívio Camping kunnen vakantiegangers de keuze uit comfort kiezen met de beschikbare huurwoningen. Twee huizen kunnen respectievelijk 62 en 52 m2 worden gehuurd. Deze huizen zijn geschikt voor maximaal 5 personen en zijn toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit. Houten bungalows zijn ook te huur.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 32 km à Ponte da Barca

Geres Greenpark Noorden - Vila Real visuel 1/3
Geres Greenpark Noorden - Vila Real visuel 2/3
Geres Greenpark Noorden - Vila Real visuel 3/3
Geres Greenpark Noorden - Vila Real visuel 1/3
Geres Greenpark Noorden - Vila Real visuel 2/3
Geres Greenpark Noorden - Vila Real visuel 3/3

Geres Greenpark is een natuurcamping in het nationale park Peneda-Gerês in Noord-Portugal. De instelling is groen en de activiteiten zijn talrijk. Kamperen in het bos in Portugal Natuurliefhebbers zullen gefascineerd raken door hun verblijf in het Geres Greenpark. Deze camping stelt inderdaad voor om een verblijf ondergedompeld in de natuur door te brengen dankzij de bevoorrechte situatie in het Nationale Park van Peneda-Gerês. Dit prachtige nationale park wordt begrensd door de rivier de Cabril en is daarom de ideale vakantieplek om te genieten van de rust van de natuur en de bergen. Wandelliefhebbers hebben toegang tot wandelpaden en paden om een van de mooiste landschappen in Noord-Portugal te ontdekken. In de buurt van het Geres Greenpark kunnen vakantiegangers de Pedra d'Agua, de Cascata de Pincaes of Fojo Dos Lobos ontdekken, de belangrijkste bezienswaardigheden om te bezoeken. Outdoorliefhebbers zullen hun vakantie in Geres Greenpark geweldig vinden. De bevoorrechte locatie van deze laatste zal inderdaad in staat zijn om verschillende activiteiten uit te oefenen, zoals wandelen en canyoning. Er gaat niets boven het beoefenen van deze intense sporten om de natuurlijke wonderen te ontdekken die het Nationale Park van Peneda-Gerès kunnen bieden. In een uitzonderlijke omgeving kunnen vakantiegangers excelleren en mooie dagen doorbrengen die veel herinneringen achterlaten. Bungalowverhuur in de natuur in Portugal In het Geres Greenpark hebben vakantiegangers de mogelijkheid om te kiezen voor het comfort van een bungalow om een droomvakantie door te brengen in Portugal, omringd door de natuur. De laatste biedt inderdaad originele en volledig uitgeruste huuraccommodaties die absoluut comfort in een natuurlijke omgeving zullen garanderen. Comfort en natuur zijn de twee hoofdingrediënten die het Geres Greenpark kenmerken en het tot een ideale vakantiebestemming maken.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 34 km à Ponte da Barca

U vindt hier 2 campings in Ponte da Barca en om uw vakantie door te brengen. Onze campinggidsen in Ponte da Barca geeft u de mogelijkheid om de lijst van campings, prijzen, toeristische trekpleisters en essentiële toeristische plaatsen te ontdekken. Als u uw zoekopdracht uitbreidt en Noorden, ontdekt de campings in de omgeving van Ponte da Barca, op - 25km.

De prijs van een stacaravan in Ponte da Barca ligt tussen NaN€ en NaN€ per week. . De camping comparator stelt u in staat om de beste prijs te vinden voor uw outdoor vakantie in Ponte da Barca.

Hier is de identiteitskaart van de 2 campings in Ponte da Barca op basis van bereik en uitrusting te vereenvoudigen.









- 1 campings met een zwembad,

.

De prijs van de campings op Ponte da Barca, van NaN€.

Aan de prijszijde kost een week kamperen op Ponte da Barca in een stacaravan voor 4 personen u gemiddeld NaN€ in het hoogseizoen en NaN€ in het laagseizoen..

In mei : NaN€, In juni : NaN€, Vanaf 1-15 juli : NaN€,Vanaf 16-31 juli : NaN€, Vanaf 1-15 augustus : NaN€, Van 16-30 augustus : NaN€, In september : NaN€.

Onze camping comparator stelt u in staat om de prijzen van de kampeerreizen naar Ponte da Barca te vergelijken voor een of twee weken. U kunt echter een korte kampeertocht boeken op Ponte da Barca of een weekend in het laagseizoen. De gemiddelde prijs van een week op een camping met zwembad op Ponte da Barca is NaN€ tijdens de zomer.

Kies een camping in Ponte da Barca : praktisch advies

Om u te helpen bij de keuze van uw camping in of rond Ponte da Barca, raden wij u aan de vakantieaanwijzingen te raadplegen en de geografische ligging van de campings op de kaart te bekijken en Noorden.

Wij stellen hier de lijst voor van de campings die beschikbaar zijn op Ponte da Barca gerangschikt naar populariteit. Houd er bij het boeken van uw verblijf rekening mee dat u elke camping kunt vragen om Ponte da Barca de locatie van uw stacaravan te kiezen. Als u op zoek bent naar rust in een van de 1 campings in Ponte da Barca, vraag dan om een accommodatie ver weg van de uitgaansgelegenheden (zwembad, bar, restaurant...).

Om uw verblijf te vergemakkelijken, is de camping met de meest populaire Ponte da Barca:

Camping Lima Escape
null avis

Goede aanbiedingen en promoties op campings in Ponte da Barca

Een goed plan of promotie vinden op een camping op Ponte da Barca wordt gemakkelijk! Wij actualiseren dagelijks alle prijzen van de verhuur van stacaravans en Noorden, gemeubileerde tenten en ongebruikelijke accommodaties. De beste campingpromotie vindt u elke dag bij Ponte da Barca. Wij raden u aan om gebruik te maken van de last minute aanbiedingen en Noorden die zullen beginnen vanaf de opening van de campings eind mei. Aan de goede kant, kijk naar de evolutie van de prijzen van de grote capaciteit stacaravans, want het is vaak op dit soort verhuur dat u een interessante korting vindt voor uw vakantie bij Ponte da Barca.

Wij wensen u dan ook de camping van uw dromen te vinden op Ponte da Barca voor uw gezinsvakantie en Noorden!