Een merk easyvoyage

Camping Loop : De gids 10 Campingplätze zum Vergleichen

Der derzeit beste Campingplatz in Loop

Caminha - Noorden - Loop - 344€/sem

Noorden

Vanaf 344 /week

Loop Camping Caminha

Camping Loop : De gids - 2 campings à comparer

Caminha Noorden - Loop visuel 1/5
Caminha Noorden - Loop visuel 2/5
Caminha Noorden - Loop visuel 3/5
Caminha Noorden - Loop visuel 4/5
Caminha Noorden - Loop visuel 5/5
Caminha Noorden - Loop visuel 1/5
Caminha Noorden - Loop visuel 2/5
Caminha Noorden - Loop visuel 3/5
Caminha Noorden - Loop visuel 4/5
Caminha Noorden - Loop visuel 5/5

Zee < 1 km Toegang rivier Wifi Restaurant Animaties

Stacaravan 2 pers. van 25/05 tot 01/06

Marchand: Campings.com

344

7 nacht

Zie de aanbieding
Sereia da Gelfa Noorden - Loop visuel 1/4
Sereia da Gelfa Noorden - Loop visuel 2/4
Sereia da Gelfa Noorden - Loop visuel 3/4
Sereia da Gelfa Noorden - Loop visuel 4/4
Loop

-

Noorden
Sereia da Gelfa Noorden - Loop visuel 1/4
Sereia da Gelfa Noorden - Loop visuel 2/4
Sereia da Gelfa Noorden - Loop visuel 3/4
Sereia da Gelfa Noorden - Loop visuel 4/4

Zee < 1 km Waterglijbaan Wifi Restaurant

Camping Sereia da Gelfa ligt tussen de zee en de bergen in het noorden van Portugal. Mooie wandelingen wachten op natuurliefhebbers die prachtige landschappen kunnen bewonderen, en op de camping zorgen kwaliteitsdiensten voor een onvergetelijk verblijf. Familiecamping in Portugal met waterpark Er gaat niets boven genieten van de geneugten van water naar believen om uw verblijf in Portugal volledig te waarderen! Op Camping Sereia da Gelfa hebben jong en oud een enorme buitenruimte met wateruitrusting tot hun beschikking. Een groot buitenzwembad is aanwezig. Verfrissend tot in de perfectie, het is perfect om te genieten van de warme zomerdagen van Portugal. Het grote gebied is ideaal voor zwemliefhebbers die veel plezier zullen beleven. Camping Sereia da Gelfa heeft ook een watergedeelte voor kinderen, zodat het hele gezin de hele dag kan genieten van het water. Een ondiep zwembad is aanwezig en het wordt vergezeld door waterglijbanen die uren plezier zullen garanderen. Een peuterbad voor peuters is ook beschikbaar. Voor liefhebbers van ontspanning die hun kleur willen oppoetsen, liggen veel ligstoelen rondom het grote zwembad. Huur een comfortabele bungalow in Portugal Voor een comfortabel verblijf in Portugal, als koppel, met familie of vrienden, gaat niets boven het kiezen van een bungalow op Camping Sereia da Gelfa. Deze accommodaties zijn zeer esthetisch en hebben een woonkamer, een keuken en een badkamer om je thuis te voelen. Na een duik of buitenactiviteiten doe je een dutje in de koele bungalow om de dag op gang te houden. Kamperen in de buurt van de zee in Portugal Als u op Camping Sereia da Gelfa verblijft, kunnen vakantiegangers een strand bereiken op ongeveer 1 km afstand. Deze nabijheid van de zee is ideaal voor surf- en andere watersportliefhebbers, evenals voor degenen die gewoon willen genieten van het strand.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 15 km à Loop

Parque Campismo Covas Noorden - Vila Nova de Cerveira visuel 1/3
Parque Campismo Covas Noorden - Vila Nova de Cerveira visuel 2/3
Parque Campismo Covas Noorden - Vila Nova de Cerveira visuel 3/3
Vila Nova de Cerveira

-

Noorden
Parque Campismo Covas Noorden - Vila Nova de Cerveira visuel 1/3
Parque Campismo Covas Noorden - Vila Nova de Cerveira visuel 2/3
Parque Campismo Covas Noorden - Vila Nova de Cerveira visuel 3/3

Wifi Restaurant

Parque Campismo Covas ligt in Vila Nova de Cerveira in de regio Noord-Portugal. Deze familiecamping midden in de natuur nodigt u uit om te genieten van een uitzonderlijke omgeving met kwaliteitsdiensten. Natuurkamperen in Portugal met zwembad Vakantiegangers die willen genieten van de geneugten van zwemmen tijdens hun verblijf in Portugal, zijn welkom bij Parque Campismo Covas. Deze camping op het platteland biedt zijn gasten de mogelijkheid om te genieten van het gebied gewijd aan zwemmen en ontspanning. In een groene omgeving ontdekken vakantiegangers een mooi en groot zwembad, waarvan verfrissend water een echt welzijn zal brengen tijdens de warme Portugese dagen. In dit grote zwembad kunt u zich vermaken, ontspannen en zwemmen. Jongere kinderen zullen blij zijn om te kunnen genieten van de geneugten van zwemmen, dankzij de aanwezigheid van een peuterbad. Dit kleine zwembad is ondiep, jonge kinderen kunnen zich vermaken met maximale veiligheid. Het nietsdoen zal op het rendez-vous zijn in het Parque Campismo Covas. Rond het zwembad is het mogelijk om te ontspannen op een zacht en fris gazon dat u uitnodigt om te ontspannen. Vakantiegangers zullen zich niet vervelen in Parque Campismo Covas. jong en oud zullen inderdaad verschillende activiteiten op de camping kunnen beoefenen voor momenten van plezier en gezelligheid. Sportliefhebbers kunnen genieten van de sportvelden waarmee ze voetbal, basketbal en volleybal kunnen spelen. Een tafeltennistafel is beschikbaar, evenals een tafelvoetbal. Om mooie wandelingen te maken, is het mogelijk om fietsen te huren en de omgeving te verkennen. Huur een bungalow in Portugal Er gaat niets boven het huren van een bungalow midden in de natuur in Portugal voor een ontspannen en comfortabel verblijf. De bungalows die het Parque Campismo Covas te huur aanbiedt, bieden inderdaad het comfort van thuis in een rustige en ontspannen omgeving. In deze comfortabele accommodaties vinden vakantiegangers een ingerichte keuken en een badkamer. Voor een verwend koppel verblijf in Portugal, is het mogelijk om een tipi hut te huren.

Zie de camping

Die meistgesuchten Städte in der Nähe von Loop

clique
Glamping de Cerveira Noorden - Candemil visuel 1/1
Candemil

-

Noorden
Glamping de Cerveira Noorden - Candemil visuel 1/1

Wifi Restaurant

Camping Convívio ligt in Candemil in de prachtige regio Noord-Portugal. Deze camping is ideaal voor een ontspannen verblijf in Portugal met uw gezin. Rustige camping in Portugal met zwembad Vakantiegangers die op zoek zijn naar rust, sereniteit en ontspanning zullen welkom zijn op Camping Convívio. Dit laatste biedt zijn vakantiegangers inderdaad de mogelijkheid om zeer bevoorrechte momenten door te brengen dankzij het zwembad dat het tot hun beschikking stelt. Dit zwembad op menselijke schaal is verfrissend en ontspannend en stelt vakantiegangers in staat zeer ontspannende momenten te beleven. Het zwembadwater wordt behandeld met zout water, wat beter is voor de ecologie maar ook voor de huid en de ogen. Bij het zwembad is een klein terras uitgerust met ligstoelen zodat u kunt genieten van het ontspannen verblijf in Portugal. Op het terrein van Camping Convívio krijgen kinderen de kans om zich als een gek te vermaken dankzij de aanwezigheid van een speeltuin. De kinderen zullen graag nieuwe vrienden maken en vertrekken met herinneringen in hun hoofd. Een tafeltennistafel is beschikbaar voor vakantiegangers die plezier kunnen doorbrengen met vrienden. Voor momenten van rust, niets liever dan genieten van de bibliotheek. Dankzij de aanwezigheid van een wifi-verbinding kunnen vakantiegangers hun favoriete series gratis vanaf de camping bekijken. Huur een huis in Portugal Door te verblijven op de Convívio Camping kunnen vakantiegangers de keuze uit comfort kiezen met de beschikbare huurwoningen. Twee huizen kunnen respectievelijk 62 en 52 m2 worden gehuurd. Deze huizen zijn geschikt voor maximaal 5 personen en zijn toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit. Houten bungalows zijn ook te huur.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 25 km à Loop

Camping O Muiño Galicië - Pontevedra visuel 1/4
Camping O Muiño Galicië - Pontevedra visuel 2/4
Camping O Muiño Galicië - Pontevedra visuel 3/4
Camping O Muiño Galicië - Pontevedra visuel 4/4
Camping O Muiño Galicië - Pontevedra visuel 1/4
Camping O Muiño Galicië - Pontevedra visuel 2/4
Camping O Muiño Galicië - Pontevedra visuel 3/4
Camping O Muiño Galicië - Pontevedra visuel 4/4

Toegang zee Wifi Restaurant

Camping O Muiño ligt in een unieke omgeving in Pontevedra in de regio Galicië in Spanje en nodigt u uit voor een heerlijke gezinsvakantie direct aan het water. Mooie volledig uitgeruste bungalows zijn te huur voor maximaal comfort. Kamperen in Spanje met zwembad met uitzicht op zee Dankzij de aanwezigheid van een prachtig zwembad kunnen vakantiegangers volop genieten van hun verblijf aan de Spaanse kust op Camping O Muiño. Inderdaad, jong en oud kunnen genieten van het plezier van zwemmen in een bevoorrechte omgeving met uitzicht op zee. Volwassenen hebben een groot zwembad tot hun beschikking, terwijl de jongsten kunnen genieten van een peuterbad dat beter geschikt is voor hun veiligheid. Wat een genot om in vrede te baden in het frisse water van het zwembad terwijl u geniet van het adembenemende uitzicht op de zee dat op een steenworp afstand ligt. Ligstoelen zijn aanwezig en staan garant voor momenten van pure ontspanning op het geluid van de golven. Kamperen op het strand in Spanje Degenen die een kampeervakantie aan zee in Spanje willen doorbrengen, zullen meer dan overwonnen worden door de locatie van keuze van Camping O Muiño. Deze Spaanse familiecamping biedt inderdaad om te profiteren van een uitzonderlijke situatie met directe toegang tot een mooi strand met fijn zand. Meteen vanaf Camping O Muiño kunnen vakantiegangers zich koesteren in een idyllische omgeving en genieten van verfrissend zwemmen. Terwijl de kinderen plezier hebben, zullen de ouders niet nalaten te ontspannen door de voordelen van de luie Spaanse manier te ontdekken. Familie camping aan zee in Spanje Op Camping O Muiño zal het hele gezin plezier hebben, vooral kinderen die het leuk vinden om elkaar te ontmoeten op de speelplaats die voor hen beschikbaar is. Deze leuke buitenruimte zal de jongste verrukken die graag zal ontmoeten om het beste uit herinneringen te halen. Ondertussen zullen de sportievelingen het waarderen om een tennisbaan, een jeu de boules en een ping-pong tot hun beschikking te hebben. Fietsverhuur wordt ook aangeboden door Camping O Muiño.

Zie de camping
Camping Mougas Galicië - Pontevedra visuel 1/3
Camping Mougas Galicië - Pontevedra visuel 2/3
Camping Mougas Galicië - Pontevedra visuel 3/3
Pontevedra

-

Galicië
Camping Mougas Galicië - Pontevedra visuel 1/3
Camping Mougas Galicië - Pontevedra visuel 2/3
Camping Mougas Galicië - Pontevedra visuel 3/3

Toegang zee Wifi Restaurant

Camping Mougas ligt aan zee in de provincie Pontevedra in Spanje en biedt een uitzonderlijk verblijf op een van de kampeerplaatsen of huurbungalows. Kamperen in Spanje met zwembad en zeezicht Wilt u een vakantie doorbrengen in de zee in Spanje en genieten van alle geneugten van ontspanning en nietsdoen? Camping Mougas is hiervoor de ideale plek. Dankzij de toplocatie aan de Spaanse kust in de regio Galicië kunnen vakantiegangers genieten van een adembenemend panorama van de zee die zich uitstrekt zover het oog reikt. Terwijl u geniet van dit uitzonderlijke uitzicht, kunnen vakantiegangers ook een duik nemen in het grote zeewaterzwembad dat voor hen beschikbaar is. Met dit prachtige buitenzwembad kunt u op elk gewenst moment gaan zwemmen en zo genieten van hun kampeervakantie in Spanje. Een mooi grasveld omringt het zwembad, niets beters om te genieten van een heerlijke zonnebad net na een verkwikkende duik. Camping Mougas belooft zwemplezier en ontspanning, allemaal in een bevoorrechte omgeving met uitzicht op zee, voor een onvergetelijk verblijf. Kampeervakanties aan de Spaanse kust Camping Mougas ligt in de prachtige regio Galicië in Spanje, vakantiegangers zullen activiteiten en geweldige plekken om te ontdekken in de omgeving niet missen. Het zal mogelijk zijn om de stad Bayonne te bereiken, die de bezoekers zal verrassen door zijn geschiedenis met betrekking tot de ontdekking van Amerika en zijn oude stad, zijn overblijfselen geërfd van verschillende beschavingen en zijn kasteel. De jachthaven en het nachtleven beloven ook heerlijke momenten om te delen. Vakantiegangers kunnen ook genieten van hun verblijf op Camping Mougas om uitzonderlijke plekken te ontdekken, zoals de Pozas de Mougas, Muinos de Folòn of het klooster van Oia. In de omgeving van Camping Mougas kunnen sportliefhebbers verschillende activiteiten beoefenen, zoals paardrijden, wandelen, fietsen, kajakken en deelnemen aan verschillende excursies.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 28 km à Loop

Camping Bayona Playa Galicië - Baiona visuel 1/3
Camping Bayona Playa Galicië - Baiona visuel 2/3
Camping Bayona Playa Galicië - Baiona visuel 3/3
Baiona

-

Galicië
Camping Bayona Playa Galicië - Baiona visuel 1/3
Camping Bayona Playa Galicië - Baiona visuel 2/3
Camping Bayona Playa Galicië - Baiona visuel 3/3

Toegang zee Waterglijbaan Wifi Restaurant

Camping Bayona Playa is een familiecamping direct aan het strand in Baiona in de regio Galicië in Spanje. Het kamperen voeten in het water in Spanje met zwembad Fans van waterplezier zullen meer dan overwonnen worden door hun verblijf op Camping Bayona Playa. Deze laatste biedt inderdaad, terwijl hij een prachtig uitzicht op de oceaan bewondert, een buitenruimte met zwembad. Een groot zwembad nodigt uit om te baden en het heeft zelfs een waterglijbaan voor het plezier van de jongsten. Een cascade van massage nodigt uit om te ontspannen, evenals een bubbelbad, allemaal in een bevoorrechte omgeving met directe toegang tot het strand. Kamperen op het strand in Spanje Camping Bayona Playa ligt aan de kust van Galicië, op een perfecte locatie. Direct vanaf hun camping of huurbungalow krijgen vakantiegangers de kans om een prachtig zandstrand te bereiken. Dit grote gebied zal zowel kinderen die willen spelen als volwassenen die willen rusten verrukken. Een prachtig uitzicht, een zandstrand, kalm en schoon water, alle ingrediënten wachten op u om een droomvakantie in de zee in Spanje door te brengen. Bayona Playa Camping is de ideale locatie voor diegenen die verschillende wateractiviteiten willen beoefenen, zoals kajakken, stand-up paddle, surfen, windsurfen, zeilen of duiken. Vanaf camping Bayona Playa hebben vakantiegangers keuze genoeg om ten volle te genieten van hun verblijf in Galicië. De omgeving is ook ideaal om te wandelen en fietsen. Bungalowvoeten in het water in Spanje Op Camping Bayona Playa zullen vakantiegangers die op zoek zijn naar luxe en comfort zeker kiezen voor de verhuur van bungalows. Mooie designer en volledig uitgeruste accommodaties zijn te huur, allemaal met een prachtig uitzicht op de zee.Een groot terras met solarium begeleidt de bungalow, ideaal om te genieten van het uitzicht en het zachte geluid van golven en water. jodium geur.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 30 km à Loop

Camping Playa America Galicië - Nigrán visuel 1/1
Nigrán

-

Galicië
Camping Playa America Galicië - Nigrán visuel 1/1

Zee < 1 km Wifi Restaurant

Camping Playa America ligt in de buurt van de zee in de provincie Pontevedra in Spanje en nodigt het hele gezin uit voor een heerlijke vakantie in een idyllische omgeving. Kamperen in Galicië met zwembad Er gaat niets boven een verblijf op een camping met zwembad in de regio Galicië om te genieten van de zoetheid van het leven in Spanje. Op Camping Playa America kunnen vakantiegangers genieten van de aanwezigheid van een buitenruimte die is gewijd aan het plezier van zwemmen en ontspanning. Een groot zwembad is beschikbaar en zal ideaal zijn om te zwemmen, plezier en rust. In de ochtend is het mogelijk om een duik in het verfrissende water te nemen en een paar rondjes te nemen om de dag met tonus te beginnen. De kinderen zijn niet vergeten, want ook zij zullen genieten van de geneugten van water dankzij de aanwezigheid van een peuterbad. Dit ondiepe zwembad is perfect aangepast aan de grootte van de kleintjes, zodat ze zich kunnen vermaken en afkoelen met maximale veiligheid. Rondom de zwembaden kunnen vakantiegangers genieten van het solarium waar het zeer aangenaam is om te ontspannen terwijl u geniet van heerlijk zonnen. Direct vanuit het zwembad kunnen vakantiegangers zich vestigen in de bar met schaduwrijk terras. Het is heel aangenaam om in een vriendelijke sfeer een koud drankje te drinken. In de tussentijd zullen sportliefhebbers zeker genieten van de sportvelden en zullen de kinderen elkaar ontmoeten op de speelplaats die tot hun beschikking staat. Vanaf Camping Playa America is het gemakkelijk om een prachtig zandstrand te bereiken. In slechts 10 minuten lopen is het een uitzonderlijk landschap dat de vakantiegangers zal kunnen ontdekken. De nabijheid van de zee zal het voor diegenen mogelijk maken om activiteiten zoals surfen en kanoën te oefenen. De omgeving zal ook zeer bevorderlijk zijn voor mooie wandelingen.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 34 km à Loop

Na-Bé Noorden - Ponte da Barca visuel 1/3
Na-Bé Noorden - Ponte da Barca visuel 2/3
Na-Bé Noorden - Ponte da Barca visuel 3/3
Ponte da Barca

-

Noorden
Na-Bé Noorden - Ponte da Barca visuel 1/3
Na-Bé Noorden - Ponte da Barca visuel 2/3
Na-Bé Noorden - Ponte da Barca visuel 3/3

Wifi Wellnessruimte Restaurant

Camping Na-Bé is een waar paradijs verloren in de natuur in het noorden van Portugal. Mooie lodges zijn te huur en vakantiegangers kunnen genieten van voordelen gericht op welzijn. Natuurvakantie in Portugal met zwembad Door op Camping Na-Bé te verblijven, kunnen vakantiegangers genieten van een echte oase van rust. In een weelderige natuur, tussen de bomen en de lavendel, allemaal omringd door de Portugese zon, staat een mooi natuurlijk zwembad ter beschikking. Dit zwembad gewijd aan zwemmen nodigt uit om af te koelen in zuiver water. Een kleine rodelbaan is beschikbaar voor jongere kinderen die niet zullen genieten. Dit badgedeelte is ook uitgerust met ligstoelen. Deze nodigen uit om in vrede te ontspannen terwijl u gesust wordt door de rust van de natuur. Het zwembad van Camping Na-Bé en de omgeving eromheen vormen een echte oase gewijd aan de rust en het welzijn waar vakantiegangers zeker van zullen genieten. Spa verblijf in Portugal Camping Na-Bé zal de ideale vakantiebestemming zijn voor diegenen die een vakantie willen doorbrengen onder het teken van welzijn. On-site vakantiegangers zullen genieten van de aanwezigheid van een eigen tuin waar verschillende behandelingen, massages, kruidenwraps en behandelingen met weinig water worden aangeboden. deze diensten worden gemaakt met zelfgemaakte kruiden- en lavendelproducten die op het terrein worden geteeld. Door op Camping Na-Bé te verblijven, zullen vakantiegangers de betekenis van de uitdrukking "een gezonde geest in een gezond lichaam" ontdekken. Ecologisch verblijf in Portugal Camping Na-Bé heeft niet alleen voor zijn gasten gezorgd, maar ook voor de natuur gezorgd. Het etablissement biedt uitsluitend ecologische en natuurlijke producten en let op de ecologische voetafdruk. Natuurlijke materialen worden in gebouwen gebruikt en het water wordt verwarmd door zonne-energie. Tijdens hun verblijf op Camping Na-Bé kunnen vakantiegangers een echte symbiose met de natuur beleven voor een volledig welzijn.

Zie de camping

U vindt hier 2 campings in Loop en om uw vakantie door te brengen. Onze campinggidsen in Loop geeft u de mogelijkheid om de lijst van campings, prijzen, toeristische trekpleisters en essentiële toeristische plaatsen te ontdekken. Als u uw zoekopdracht uitbreidt en Noorden, ontdekt de campings in de omgeving van Loop, op - 25km.

De prijs van een stacaravan in Loop ligt tussen NaN€ en NaN€ per week. Als het strand u aantrekt en Noorden, kunt u een huuraccommodatie boeken in een van de 2 campings in Loop aan de kust. De camping comparator stelt u in staat om de beste prijs te vinden voor uw outdoor vakantie in Loop.

Hier is de identiteitskaart van de 2 campings in Loop op basis van bereik en uitrusting te vereenvoudigen.

- 2 campings in de buurt van de zee,




- 1 3-sterren campings,


- 1 campings met een zwembad,

.

De prijs van de campings op Loop, van NaN€.

Aan de prijszijde kost een week kamperen op Loop in een stacaravan voor 4 personen u gemiddeld NaN€ in het hoogseizoen en NaN€ in het laagseizoen..

In mei : NaN€, In juni : NaN€, Vanaf 1-15 juli : NaN€,Vanaf 16-31 juli : NaN€, Vanaf 1-15 augustus : NaN€, Van 16-30 augustus : NaN€, In september : NaN€.

Onze camping comparator stelt u in staat om de prijzen van de kampeerreizen naar Loop te vergelijken voor een of twee weken. U kunt echter een korte kampeertocht boeken op Loop of een weekend in het laagseizoen. De gemiddelde prijs van een week op een camping met zwembad op Loop is NaN€ tijdens de zomer.

Kies een camping in Loop : praktisch advies

Om u te helpen bij de keuze van uw camping in of rond Loop, raden wij u aan de vakantieaanwijzingen te raadplegen en de geografische ligging van de campings op de kaart te bekijken en Noorden.

Wij stellen hier de lijst voor van de campings die beschikbaar zijn op Loop gerangschikt naar populariteit. Houd er bij het boeken van uw verblijf rekening mee dat u elke camping kunt vragen om Loop de locatie van uw stacaravan te kiezen. Als u op zoek bent naar rust in een van de 1 campings in Loop, vraag dan om een accommodatie ver weg van de uitgaansgelegenheden (zwembad, bar, restaurant...).

Om uw verblijf te vergemakkelijken, is de camping met de meest populaire Loop:

Camping Caminha
0 avis

Goede aanbiedingen en promoties op campings in Loop

Een goed plan of promotie vinden op een camping op Loop wordt gemakkelijk! Wij actualiseren dagelijks alle prijzen van de verhuur van stacaravans en Noorden, gemeubileerde tenten en ongebruikelijke accommodaties. De beste campingpromotie vindt u elke dag bij Loop. Wij raden u aan om gebruik te maken van de last minute aanbiedingen en Noorden die zullen beginnen vanaf de opening van de campings eind mei. Aan de goede kant, kijk naar de evolutie van de prijzen van de grote capaciteit stacaravans, want het is vaak op dit soort verhuur dat u een interessante korting vindt voor uw vakantie bij Loop.

Wij wensen u dan ook de camping van uw dromen te vinden op Loop voor uw gezinsvakantie en Noorden!