Een merk easyvoyage

Camping St. Kanzian : De gids 14 Campingplätze zum Vergleichen

Camping St. Kanzian : De gids - 2 campings à comparer

Camping Breznik Karinthië - St. Kanzian visuel 1/3
Camping Breznik Karinthië - St. Kanzian visuel 2/3
Camping Breznik Karinthië - St. Kanzian visuel 3/3
Camping Breznik Karinthië - St. Kanzian visuel 1/3
Camping Breznik Karinthië - St. Kanzian visuel 2/3
Camping Breznik Karinthië - St. Kanzian visuel 3/3

Toegang meer Kinderclub Wifi Restaurant

Camping Breznik ligt aan de Turnersee in de prachtige groene regio Karinthië in Oostenrijk. Natuur kamperen op het meer in Oostenrijk Camping Breznik ligt aan de Turnersee, vakantiegangers kunnen genieten van een van de schoonste wateren van het land. Tijdens uw verblijf op Camping Breznik kan het hele gezin genieten van het plezier van zwemmen in een uitzonderlijke omgeving. Het water van de Turnersee is van een zodanige kwaliteit dat het drinkbaar is, alles in een maagdelijke natuur. De "Lake Wellness" zal op de afspraak zijn voor vakantiegangers die de keuze hebben gemaakt om op Camping Breznik te verblijven. Bij het ontwaken is het mogelijk om een duik in het meer te nemen of een stevige snack en boottocht op de Drau-rivier te maken. Avontuurzoekers kunnen ook de Minimundus in Klagenfurt verkennen of het Werner Berg-museum bezoeken. Ondertussen zullen sport- en natuurliefhebbers genieten van fietsen op de mooiste racebanen in Karinthië. Glamping verblijf in Oostenrijk Door te verblijven op Camping Breznik kunnen vakantiegangers genieten van een glamoureuze en comfortabele kampeervakantie dankzij de accommodaties die te huur zijn. De luxe lodgetent is ideaal voor een cocoonvakantie, maar is ook geschikt voor een gezin. De tentlodge is gemaakt van natuurlijke grondstoffen en heeft drie slaapkamers, een badkamer, een ingerichte keuken en een woon / eetkamer. Een terras met meubels is ook aanwezig en zal u toelaten om aangename momenten van ontspanning door te brengen. Deze uitgeruste glamping-tenten van Camping Breznik zijn absoluut perfect voor vakantiegangers die willen genieten van het plezier van kamperen en bieden een vleugje comfort in de buurt van dat van de stacaravan. De houten stacaravan Glamping is ook een van de glamping-accommodaties van Camping Breznik. Dit is de grootste en meest luxueuze stacaravan die plaats biedt aan 6 personen. Deze houten accommodatie heeft al het nodige comfort en isolatie geschikt voor alle temperaturen, allemaal in een bevoorrechte groene omgeving.

Zie de camping
Camping Ilsenhof Karinthië - St. Kanzian visuel 1/1
St. Kanzian

-

Karinthië
Camping Ilsenhof Karinthië - St. Kanzian visuel 1/1

Toegang meer Wifi Restaurant

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 15 km à St. Kanzian

Chaletpark Petzen Karinthië - Feistritz ob Bleiburg visuel 1/2
Chaletpark Petzen Karinthië - Feistritz ob Bleiburg visuel 2/2
Feistritz ob Bleiburg

-

Karinthië
Chaletpark Petzen Karinthië - Feistritz ob Bleiburg visuel 1/2
Chaletpark Petzen Karinthië - Feistritz ob Bleiburg visuel 2/2

Wifi

Camping Chaletpark Petzen ligt midden in de natuur in een uitzonderlijke bergachtige omgeving. Gelegen in de regio Karinthië in Oostenrijk, nodigt het u uit om zuivere lucht in te ademen terwijl u een adembenemend landschap bewondert. Huur een chalet in de bergen in Oostenrijk Het is in een absoluut idyllische omgeving tussen bergen en natuur dat de vakantiegangers van Camping Chaletpark Petzen in alle comfort kunnen verblijven. Inderdaad, deze Oostenrijkse camping biedt, in de bergen, een volledig uitgeruste cottagehuur aan en ideaal voor een gezin of een groep vrienden. Deze chalets van 45 m2 zijn smaakvol ingericht en hebben twee aparte slaapkamers, een woonkamer met eetkamer, een badkamer, een ingerichte kitchenette en een terras. In absoluut comfort voelen gasten van Camping Chaletpark Petzen zich thuis, maar worden 's ochtends wakker met een adembenemend uitzicht op de bergachtige omgeving en gaan liggen onder een sterrenhemel. Vakantie in de bergen in Oostenrijk Camping Chaletpark Petzen zal de ideale vakantiebestemming zijn voor diegenen die willen genieten van de natuurlijke omgeving, schone lucht en rust gebracht door de Oostenrijkse bergen. Vanaf Camping Chaletpark Petzen is het mogelijk om het resort van de Petzen-vallei te bereiken en te genieten van verschillende activiteiten waarmee u volledig van de berg kunt genieten. In de winter en in de zomer zullen vakantiegangers zich zeker niet vervelen door te kiezen voor Camping Chaletpark Petzen. Wandelen, fietsen en klimmen zullen natuurliefhebbers verrassen tijdens het zomerseizoen, terwijl wintersportliefhebbers een heerlijke wintervakantie doorbrengen op Camping Chaletpark Petzen. Dit verblijf op Camping Chaletpark Petzen is ook een gelegenheid om verschillende sites te ontdekken, zoals het archeologisch museum Hemmaberg-Juenna, de galerij Werner Berg, het Liauning-museum en de abdij van Saint Paul.

Zie de camping

Die meistgesuchten Städte in der Nähe von St. Kanzian

clique
Camping Rosental Rož Burgenland - Sint Margaret visuel 1/1
Sint Margaret

-

Burgenland
Camping Rosental Rož Burgenland - Sint Margaret visuel 1/1

Toegang meer Kinderclub Wifi Restaurant

Camping Rosental Rož nodigt u uit om op een kampeerplaats en bij een stacaravan te genieten van een uitzonderlijke natuurlijke omgeving aan het meer in de regio Burgenland in Oostenrijk. Camping aan het meer in Oostenrijk Gasten die op Camping Rosental Rož verblijven, kunnen naar believen genieten van het plezier van zwemmen. In het hart van Camping Rosental Rož ligt een prachtig meertje van 8000 m2, ideaal om te zwemmen in natuurlijk water en een groene omgeving. Omdat het meer wordt gevoed door helder bronwater, kan het tot 24 ° C worden verwarmd. Kinderen kunnen genieten van dit grote buitenzwembad met veel plezier en zwemmers zullen ook hun geluk vinden. Op het meer kunnen vakantiegangers hun luchtbedden meenemen, ontspannen en plezier hebben in helder en aangenaam water. De jongste kinderen zullen kunnen profiteren van de aanwezigheid van een zwembad dat gescheiden is van het badgedeelte en speciaal voor hen is. Een waterglijbaan is ook aanwezig voor het plezier van de jongste. Rondom de vijver is het een groot groen strand dat vakantiegangers verwelkomt en hen in staat stelt zich in alle rust te koesteren. Familiecamping in Oostenrijk Terwijl de ouders blij zijn om te genieten van een groene en ontspannende natuurlijke omgeving, zullen de kinderen worden gefascineerd door de prachtige speeltuin die tot hun beschikking staat. Gelegen in de open lucht in een bosrijke omgeving, is deze grote speeltuin rijk uitgerust en kunnen jonge mensen nieuwe vrienden maken. Rodels, hutten en allerlei soorten recreatieve uitrusting zorgen ervoor dat kinderen naar believen plezier kunnen hebben. Op Camping Rosental Rož zullen ze dankzij de aanwezigheid van een kinderclub elkaar kunnen ontmoeten om te genieten van verschillende activiteiten en activiteiten die zijn afgestemd op hun wensen. Ambachtelijke workshops, liedjes, leuke bezoeken, natuurwandelingen, opblaasbare kasteelsessies of disco-avonden, kinderen zullen geen activiteiten missen om Camping Rosental Rož met volledige herinneringen te verlaten.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 20 km à St. Kanzian

Senk's Homestead Karinthië - Jezersko visuel 1/3
Senk's Homestead Karinthië - Jezersko visuel 2/3
Senk's Homestead Karinthië - Jezersko visuel 3/3
Jezersko

-

Karinthië
Senk's Homestead Karinthië - Jezersko visuel 1/3
Senk's Homestead Karinthië - Jezersko visuel 2/3
Senk's Homestead Karinthië - Jezersko visuel 3/3

Wifi Restaurant

The Senk's Homestead, wat vertaald kan worden als "The Senk Property", ligt in het midden van de bergachtige regio Karinthië in Slovenië. Deze natuurcamping biedt zowel kamperen op de boerderij als het huren van een comfortabel appartement. Vakantiegangers kunnen weer in contact komen met de natuur, majestueuze natuurgebieden ontdekken en traditionele gerechten proeven die worden aangeboden door de eigenaars. Kamperen op de boerderij in Slovenië De Homestead-camping van Senk nodigt vakantiegangers uit om te genieten van een buitengewone natuurvakantie door de deuren van hun boerderij te openen. Verschillende plaatsen in het veld zijn beschikbaar voor kampeerders die het plattelandsleven in Slovenië zullen ontdekken. Op het terrein zal er ruimte zijn voor 20 tenten op de weide. Kampeerders kunnen genieten van de zachte schaduw van essen en genieten van een uitzonderlijk uitzicht op de bergen. De binnenplaats van de boerderij biedt plaats aan maximaal 10 campers. On-site vakantiegangers vinden een bron van bronwater, sanitaire voorzieningen, warme douches, een keuken en een gemeenschappelijke ruimte voor maaltijden. vakantiegangers die een buitengewone ervaring willen beleven, kunnen slapen op de hooizolder of in de slaapzaal van de schuur. Op regenachtige dagen is een deel van de camping overdekt om het amusement op te vangen. Voor het plezier van jong en oud, zullen de dieren van de boerderij de plaats delen met de vakantiegangers. Paarden, honden, kippen, eenden, schapen en katten zullen aanwezig zijn. Rond de boerderij is het mogelijk om te gaan paardrijden en begeleide wandelingen te maken. Om de omliggende bergen te ontdekken, gaat er niets boven skiën en andere excursies. Huur een chalet in de bergen in Slovenië Senk's Homestead Campground biedt vakantiegangers een uitzonderlijke ervaring. Het is mogelijk om een gerenoveerd chalet te huren dat op een uur lopen ligt. Dit chalet ligt op een alpenweide op de grens tussen Slovenië en Oostenrijk, omgeven door de majestueuze Kamnik-Alpen. Dit houten chalet heeft geen elektriciteit of water, de dichtstbijzijnde bron ligt op 10 minuten van de laatste. De geur van hout, de hitte van de kachel, de romantische sfeer, alle ingrediënten wachten op u om een tijdloos verblijf in Slovenië te leven. 8 tot 10 personen kunnen verblijven in dit prachtige huisje geïsoleerd van alles.

Zie de camping
Camping et Hotel Stara Pošta Karinthië - Jezersko visuel 1/3
Camping et Hotel Stara Pošta Karinthië - Jezersko visuel 2/3
Camping et Hotel Stara Pošta Karinthië - Jezersko visuel 3/3
Jezersko

-

Karinthië
Camping et Hotel Stara Pošta Karinthië - Jezersko visuel 1/3
Camping et Hotel Stara Pošta Karinthië - Jezersko visuel 2/3
Camping et Hotel Stara Pošta Karinthië - Jezersko visuel 3/3

Restaurant

Camping & Hotel Stara Pošta ligt in Jezersko in Slovenië en nodigt uit voor een aangenaam verblijf in een rustige en ontspannen natuurlijke omgeving. Natuurvakantie in Slovenië Vakantiegangers die op Camping & Hotel Stara Pošta verblijven, kunnen genieten van een bevoorrechte nabijheid van de natuur. De camping in Jezersko in Karinthië, het zal mogelijk zijn om uitzonderlijke sites te ontdekken. In de omgeving kunnen vakantiegangers het Jezera-meer bereiken, dat veel mogelijkheden voor activiteiten biedt. Natuurliefhebbers zullen de verschillende, min of meer lange wandelingen waarderen die iedereen uitnodigen om een wilde en schitterende natuur te ontdekken. Voor een korte en veeleisende wandeling gaat er niets boven het Planensko-meer, waar het zeer aangenaam zal zijn om rond te lopen. Wandelaars zullen genieten van een bezoek aan de kerk van Sv. Ozbalta of de prachtige watervallen van Anka. In de zomer is Jezersko erg populair onder fietsers. De natuurlijke omgeving staat garant voor momenten van puur plezier, in het wild als op een gemarkeerd fietspad. Op de camping is het mogelijk om fietsen en mountainbikes en elektrische fietsen te huren. Sommigen zullen zeggen dat om de schoonheid van Jezersko volledig te waarderen, er niets beters is dan het te paard te doen. Vanaf Camping & Hotel Stara Pošta kunt u een uitzonderlijk panoramisch pad te paard ontdekken voor een gevoel van verbondenheid met de nog intensere natuur. Glamping natuur in Slovenië Het verblijf op Camping & Hotel Stara Pošta belooft origineel en comfortabel te zijn. Als u op Camping & Hotel Stara Pošta verblijft, krijgen vakantiegangers inderdaad de kans om te genieten van een van de tepees van hout die te huur zijn. Deze houten accommodaties zijn klein, heel verwend en daarom perfect voor een natuurverblijf.

Zie de camping

Weitere beliebte Reiseziele in der Nähe von St. Kanzian

Campingplatz in weniger als 25 km à St. Kanzian

Smica Steiermark - Lichten visuel 1/2
Smica Steiermark - Lichten visuel 2/2
Lichten

-

Steiermark
Smica Steiermark - Lichten visuel 1/2
Smica Steiermark - Lichten visuel 2/2

Toegang rivier Wifi

Camping Smica wordt omgeven door de natuur in de prachtige regio Stiermarken in Slovenië en nodigt u uit om te ontspannen in een beschermde omgeving. Actieve bergvakanties in Slovenië Camping Smica is de ideale vakantieplek voor diegenen die willen genieten van de frisse lucht van de berg terwijl ze verschillende buitenactiviteiten beoefenen. Camping Smica ligt inderdaad 500 m boven de zeespiegel, het is in de bergen tussen weiden en bossen waar vakantiegangers naar toe kunnen gaan om een behouden natuur te ontmoeten en te ontspannen voor de geest. Camping Smica is een ideaal startpunt voor verschillende wandelpaden, vakantiegangers kunnen genieten van prachtige wandelingen in de rijke natuur en genieten van adembenemende uitzichten. In deze bergachtige omgeving is het ook mogelijk voor vakantiegangers die paardrijden, fietsen en bergbeklimmen willen oefenen en zo de berg volledig willen ervaren. Kinderen zullen blij zijn om elkaar in de natuur te ontmoeten, om nieuwe horizonten te verkennen en te ontdekken, terwijl liefhebbers van nietsdoen zich alleen hoeven te koesteren op het zachte gras en het bevoorrechte uitzicht bewonderen. Ondertussen krijgen vakantiegangers die op zoek zijn naar spanning de mogelijkheid om te gaan paragliden en de schoonheid van de regio vanuit de lucht te bewonderen. Vanaf Camping Smica kunnen vakantiegangers echte natuurlijke juwelen bezoeken, zoals de valleien Robanov Kot en Matkov Kot of de grot Snezna Jama. Actieve vakantie aan het water in Slovenië Actieve vakanties in Slovenië zullen ook aanwezig zijn op Camping Smica voor liefhebbers van wateractiviteiten. De camping ligt aan de rivieroever, het is gemakkelijk voor vakantiegangers om wildwateractiviteiten te beoefenen. Kajakken en raften zijn op het rendez-vous en laten je uitzonderlijke momenten doorbrengen tussen adrenaline en contemplatie.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 27 km à St. Kanzian

Camping Reichmann Karinthië - Keutschach aan het meer visuel 1/1
Keutschach aan het meer

-

Karinthië
Camping Reichmann Karinthië - Keutschach aan het meer visuel 1/1

Toegang meer Wifi Restaurant

Camping Reichmann ligt aan de rand van een meer in de regio Karinthië in Oostenrijk en is perfect voor een rustige en ontspannen vakantie. Natuur kamperen op het meer in Oostenrijk Vakantiegangers die een vakantie in Oostenrijk willen doorbrengen, zijn welkom op Camping Reichmann. De laatste nodigt zijn kampeerders inderdaad uit om te genieten van een aangename omgeving aan het meer, waardoor degenen die willen genieten van het plezier van zwemmen in vers en verfrissend water, allemaal in een groene omgeving. . Vanaf hun camping of caravan kunnen vakantiegangers een prachtig kiezelstrand bereiken en afwisselend zonnebaden en verfrissend zwemmen. Om de dag met tonus te beginnen, gaat er niets boven het inademen van frisse ochtendlucht en een duik in het water van het meer. Voor liefhebbers van ontspanning strekt zich een prachtig gazon uit rondom het meer en nodigt uit om te gaan liggen en ten volle van zijn vakantie te genieten. Deze bevoorrechte locatie op camping Reichmann aan het meer zal ook liefhebbers van vissen die een mooie plek vinden en genieten van de rustige omgeving, verrukken. Familiecamping aan een meer in Oostenrijk Het hele gezin is welkom op Camping Reichmann. Deze laatste biedt inderdaad jong en oud om te genieten van verschillende beschikbare apparatuur, zodat iedereen de vakantie kan doorbrengen die hij wil. Sportliefhebbers zullen de aanwezigheid van een voetbalveld, een beachvolleybalveld en een pingponggebied waarderen. De omliggende natuurlijke omgeving nodigt u uit om te genieten van prachtige wandelingen, daarom biedt Camping Reichmann fietsverhuur. Kamperen met restaurant in Oostenrijk Op Camping Reichmann kunnen vakantiegangers onder de tafel zitten en genieten van de aanwezigheid van een restaurant met heerlijke zelfgemaakte gerechten en gebak in de ochtend.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 28 km à St. Kanzian

Camping Kraljev hrib Boven-Carniola - Stahovica visuel 1/2
Camping Kraljev hrib Boven-Carniola - Stahovica visuel 2/2
Stahovica

-

Boven-Carniola
Camping Kraljev hrib Boven-Carniola - Stahovica visuel 1/2
Camping Kraljev hrib Boven-Carniola - Stahovica visuel 2/2

Wifi Restaurant

Camping Kraljev hrib wordt omgeven door de natuur in de regio Gorenjska in Slovenië. Familiecamping in Slovenië Door te verblijven op de Camping Kraljev hrib kunnen vakantiegangers genieten van een mooie omgeving om hun tent op te zetten. Op het terrein geeft een onbelemmerd uitzicht op de nabijgelegen bergen kampeerders een onvergelijkbaar gevoel, als tijdloos. De groene en bosrijke omgeving zorgt voor een echte gemoedsrust voor een uitzonderlijke kampeervakantie in Slovenië. Kampeerders zullen genieten van kwalitatief hoogwaardig sanitair en elektrische aansluitingen. Om kinderen te laten genieten van hun verblijf op Camping Kraljev hrib, is er een speeltuin tot hun beschikking. Dit leuke gebied gewijd aan plezier zal de jongste verrukken die in staat zal zijn om door te brengen terwijl hij de frisse lucht van de berg in Slovenië inademt. Ondertussen zullen sportfans de kans niet missen om te genieten van de volleybal-, pingpong- en basketbalvelden. Sporten kamperen in de bergen in Slovenië Tijdens hun verblijf op Camping Kraljev hrib zullen buitensportliefhebbers worden overtuigd door de locatie van deze laatste. Camping Kraljev hrib, gelegen aan de voet van de Kamnik Savinja in de Alpen, zal inderdaad het ideale startpunt zijn voor de hoge bergen die 2000 m hoog worden. De vele wandelpaden bereiken de hoogste piek van Grintovec of lopen naar Kmnisko en Kokrsko sedlo. Liefhebbers van grote landschappen zullen versteld staan van de 35 meter diepe kloof of de waterval van Orgljice. Veel fietspaden voor beginners en gevorderden zijn toegankelijk. In het hart van Camping Kraljev hrib kunnen vakantiegangers uitrusting en paintballspellen huren met familie of vrienden. Het land ligt in een uitzonderlijke omgeving en zorgt ervoor dat je een goede tijd hebt in een groep.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 29 km à St. Kanzian

Camping Podljubelj Boven-Carniola - Tržič visuel 1/2
Camping Podljubelj Boven-Carniola - Tržič visuel 2/2
Tržič

-

Boven-Carniola
Camping Podljubelj Boven-Carniola - Tržič visuel 1/2
Camping Podljubelj Boven-Carniola - Tržič visuel 2/2

Wifi Restaurant

Camping Podljubelj ligt in een groene omgeving in het midden van Gorenjska in het centrum van Slovenië. Huur een hut in Slovenië Wilt u een comfortabel en origineel verblijf in Slovenië doorbrengen? Welkom bij Camping Podljubelj. Deze camping nodigt u uit om een van de houten hutten te huren. alpine stijl. Deze tentachtige accommodaties hebben een slaapgedeelte dat leuk is om als een paar te delen voor een gezellig en romantisch verblijf. De geneugten van kamperen en bungalows gecombineerd in één accommodatie, dit is wat Camping Podljubelj biedt met zijn houten hut. Op Camping Podljubelj kunnen meer traditionele kampeerliefhebbers genieten van een groot groen veld om hun tent op te zetten. Wat een plezier om een kampeervakantie te leven in deze Sloveense natuurlijke omgeving en om 's ochtends wakker te worden met pure en verkwikkende lucht. Tijdens hun verblijf hebben vakantiegangers de mogelijkheid om te genieten van sportfaciliteiten tot hun beschikking met voetbalveld, volleybalveld en basketbalveld. Vakantie in Opper-Carniola in Slovenië Gasten van Camping Podljubelj kunnen genieten van een bevoorrechte locatie om de regio Gorenjska te verkennen. Zo zal het mogelijk zijn om Ljubljana te bereiken en deze uitzonderlijke Europese hoofdstad te bezoeken. Liefhebbers van natuur en cultuur zullen worden veroverd door Ljubljana. Deze groene stad wist zijn natuur te behouden en verkreeg zo de titel van Groene Hoofdstad van Europa in 2016, evenals vele internationale onderscheidingen. Het historische centrum is afgesloten voor verkeer, wat de wandelingen nog aangenamer en pittoresk maakt. Bezoekers kunnen het groene Ljubljana ervaren door door het bos naar de top van een heuvel te wandelen, verse, lokale producten direct op de markt te kopen of te genieten van aangename wandelingen op het water. kajakken of stand-up paddle, allemaal in de stad. Tivoli Park, het grootste in de stad, leidt naar twee beboste heuvels van waaruit wandelaars zich bij een netwerk van wandelpaden kunnen aansluiten.

Zie de camping
Herbal glamping Ljubno Steiermark - Ljubno ob Savinji visuel 1/4
Herbal glamping Ljubno Steiermark - Ljubno ob Savinji visuel 2/4
Herbal glamping Ljubno Steiermark - Ljubno ob Savinji visuel 3/4
Herbal glamping Ljubno Steiermark - Ljubno ob Savinji visuel 4/4
Ljubno ob Savinji

-

Steiermark
Herbal glamping Ljubno Steiermark - Ljubno ob Savinji visuel 1/4
Herbal glamping Ljubno Steiermark - Ljubno ob Savinji visuel 2/4
Herbal glamping Ljubno Steiermark - Ljubno ob Savinji visuel 3/4
Herbal glamping Ljubno Steiermark - Ljubno ob Savinji visuel 4/4

Wellnessruimte Restaurant Jacuzzi

Wilt u een uitzonderlijke en luxe vakantie in Slovenië doorbrengen in een natuurlijke omgeving? De Herbal glamping Ljubno zal de ideale plek zijn. Sommige glamping-tenten zijn ingericht om maximale privacy en rust te garanderen. Vanuit hun glamoureuze accommodatie kunnen vakantiegangers deelnemen aan het natuurlijke zwembad dat zich in het midden bevindt en waar u kunt afkoelen terwijl u een uitzonderlijk uitzicht op de bergen bewondert. Wellness verblijf in Slovenië De vakantie staat in het teken van ontspanning in de Herbal glamping Ljubno. Inderdaad, ter plaatse zullen vakantiegangers kunnen profiteren van infrastructuren die gericht zijn op het welzijn. Er gaat niets boven een massage, genieten van een gezichtsbehandeling of genieten van een sessie sauna in de aanwezige wellnessruimte. In een warme atmosfeer zullen de aroma's van verschillende kruiden samengaan met de voordelen van kruidenbehandelingen die op het lichaam worden toegepast. De zalven die voor de verzorging worden gebruikt, bevatten kruiden, zijn volledig natuurlijk en vervaardigd volgens de hoogste ecologische normen. Verhuur met jacuzzi in Slovenië De Herbal Glamping Ljubno zal de ideale plek zijn voor een luxe glamping verblijf in een uitzonderlijke omgeving. De glamping-tenten die te huur worden aangeboden, zijn erg mooi, passen perfect in het landschap en bieden uitzonderlijk comfort. Voor een luxe verblijf en totale privacy zijn deze huuraccommodaties in Slovenië perfect. Binnen zullen vakantiegangers genieten van de aanwezigheid van een badkamer voor nog meer comfort. Als kers op de taart heeft elke glamoureuze huurtent zijn eigen buitenbubbelbad. Zo kunnen vakantiegangers genieten van een prachtig uitzicht terwijl ze genieten van een uitzonderlijke ontspanning. Premium camping met restaurant in Slovenië Op de Herbal glamping Ljubno kunnen vakantiegangers hun smaakpapillen verrukken met de aanwezigheid van een charmant restaurant met kwaliteitsgerechten bereid door een uitstekende chef-kok. De gerechten zijn allemaal gemaakt van hoogwaardige natuurlijke ingrediënten, terwijl kruiden en andere specerijen worden geplukt uit de eigen tuin van het pand.

Zie de camping
Camping NaturPlac Steiermark - Ljubno ob Savinji visuel 1/3
Camping NaturPlac Steiermark - Ljubno ob Savinji visuel 2/3
Camping NaturPlac Steiermark - Ljubno ob Savinji visuel 3/3
Ljubno ob Savinji

-

Steiermark
Camping NaturPlac Steiermark - Ljubno ob Savinji visuel 1/3
Camping NaturPlac Steiermark - Ljubno ob Savinji visuel 2/3
Camping NaturPlac Steiermark - Ljubno ob Savinji visuel 3/3

Toegang rivier

Camping NaturPlac wordt omgeven door de natuur aan de oevers van de rivier de Savinja in Slovenië en is de ideale vakantiebestemming voor diegenen die een ontspannen vakantie willen doorbrengen. Ecologische camping in Slovenië Om het milieu te sparen, biedt Camping NaturPlac vakantiegangers de mogelijkheid om te profiteren van infrastructuur zonder funderingen in een natuurgebied geplaatst zonder enige milieu-interventie. Het verblijf zal echter comfortabel zijn voor de vakantiegangers die met veel plezier in de open lucht zullen verblijven in typische lokale houten hutten. Deze hutten bevatten een tent met matras en beddengoed. Zelfstandige tenten met binnenuitrusting zijn ook te huur voor vakantiegangers die een echt verblijf in de natuur in Slovenië kunnen doorbrengen als stel, met familie of vrienden. Er is ook een open ruimte zodat kampeerders hun eigen uitrusting in een ontspannende natuurlijke omgeving kunnen installeren. Op Camping NaturPlac kunnen vakantiegangers genieten van faciliteiten die zijn toegewijd aan hun comfort. Mobiele douches zijn aanwezig en worden verwarmd door een zonne-energiesysteem. Een open keuken in hout is ook beschikbaar, evenals een overdekte gemeenschappelijke eetkamer. Een ruimte voor evenementen met open haard is aanwezig en gemaakt van natuurlijke materialen. Sportvakanties in Slovenië Het is onmogelijk om op Camping NaturPlac te verblijven zonder gebruik te maken van de uitzonderlijke natuurlijke omgeving door verschillende buitenactiviteiten te beoefenen. De nabijheid van de rivier maakt kajakken, raften of canyoning mogelijk. De omringende natuurlijke omgeving is ook perfect voor paardrijden, wandelen, fietsen, klimmen, speleologie of paragliding. Op het terrein van Camping NaturPlac kunnen vakantiegangers grasvolleybal, minivoetbal, badminton, boogschieten en SlackLine spelen. Een speeltuin is beschikbaar voor kinderen tot grote vreugde van de laatste.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 31 km à St. Kanzian

Camping Loka Steiermark - Ljubno ob Savinji visuel 1/1

Top#13

Ljubno ob Savinji

-

Steiermark
Camping Loka Steiermark - Ljubno ob Savinji visuel 1/1

Toegang rivier Wifi Restaurant

Camping Loka ligt in Ljubno ob Savinji in de prachtige regio Stiermarken in Slovenië. Natuurliefhebbers zullen een uitzonderlijk verblijf in vrede doorbrengen. Kamperen op het platteland in Slovenië Camping Loka ligt in de Savinja-Alpen in Lubno ob Savinji, waardoor het een ideale locatie heeft in een van de mooiste bergdalen: de Logarska-vallei. Vakantiegangers zullen genieten van een bevoorrechte nabijheid van de rivieren Ljubnica en Savinja. Campers zullen genieten van de grasvelden, zonnig of in de schaduw van bomen. Kamperen langs de rivier in Slovenië De locatie van Camping Loka aan de rand van de rivier zal vakantiegangers in staat stellen zeer bevoorrechte momenten van ontspanning en nietsdoen door te brengen. Een verfrissend water in een groene omgeving, niets liever dan een droomvakantie door te brengen. Sportvakanties in Slovenië Tijdens hun verblijf op Camping Loka, zullen vakantiegangers geen kansen missen om te genieten van gevarieerde activiteiten waarmee ze een drukke dag kunnen doorbrengen. De bevoorrechte nabijheid van de rivier de Savinja is ideaal voor alle sportvissers die hun kleine paradijs kunnen vinden en er ontspannen momenten kunnen doorbrengen. De meer sporters zullen ook genieten van de rivier waarop ze kunnen kanoën, kajakken of raften. Een strandvolleybalveld, tennisbanen en een sportcentrum zijn beschikbaar in de buurt van de camping. De omgeving van Camping Loka is ideaal om te wandelen. In de omgeving van Ljubno zijn er vele paden die bestemmingen zoals St. Primoz, Rajhovka, Komen, Smrekovec en vele anderen zullen bereiken. Niet ver van de camping is het mogelijk om natuurlijke en culturele bezienswaardigheden te vinden, zoals de sneeuwgrot, Golte, het bloemenpark Mozirski of de barokke kerk van Radmir.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 34 km à St. Kanzian

Slovenia Eco Resort Boven-Carniola - Stahovica visuel 1/4
Slovenia Eco Resort Boven-Carniola - Stahovica visuel 2/4
Slovenia Eco Resort Boven-Carniola - Stahovica visuel 3/4
Slovenia Eco Resort Boven-Carniola - Stahovica visuel 4/4
Stahovica

-

Boven-Carniola
Slovenia Eco Resort Boven-Carniola - Stahovica visuel 1/4
Slovenia Eco Resort Boven-Carniola - Stahovica visuel 2/4
Slovenia Eco Resort Boven-Carniola - Stahovica visuel 3/4
Slovenia Eco Resort Boven-Carniola - Stahovica visuel 4/4

Uitzonderlijke omgeving, luxe accommodatie, wellnessruimte, gevarieerde activiteiten, mini-boerderij voor kinderen ... Alle ingrediënten voor een droomvakantie in Slovenië wachten op u in het Slovenië Eco Resort. Droomvakantie in de Sloveense bergen De vakanties beloven idyllisch te zijn in het Slovenië Eco Resort, althans voor diegenen die dromen van een vakantie in een rustige, natuurlijke en bewaarde omgeving, waar de zuivere berglucht versmelt met de schoonheid van het landschap . Inderdaad, het Slovenië Eco Resort ligt in de Velika Planina, een van de mooiste bergen in Slovenië. De tradities, ongerepte natuur en traditionele lekkernijen zijn een genot voor alle zintuigen. Door te verblijven in het Slovenië Eco Resort kunnen vakantiegangers deze unieke magie voelen langs de uitlopers van de Kamnik-Alpen, waar de lucht op zichzelf al een plezier is. De houten huizen in Slovenië Eco Resort zijn geïnspireerd op de traditionele architectuur van de herdershuizen. De geur van hout, de gezelligheid en de uitzonderlijke omgeving zorgen voor een echte sfeer die sprookjes waardig is. Wellness verblijf in Slovenië Vakantiegangers zullen ongetwijfeld genieten van een droomvakantie in Slovenië dankzij het Slovenia Eco Resort. Deze laatste biedt inderdaad om te genieten van zeer bevoorrechte momenten van ontspanning dankzij de aanwezigheid van een privé Finse sauna. Het wellnesscentrum heeft ook een rustruimte en toiletten. Een massageservice is ook beschikbaar in het wellnesscentrum en in de eigen huuraccommodaties. Cottage verhuur in de bergen in Slovenië Tijdens hun verblijf in het Slovenië Eco Resort kunnen vakantiegangers genieten van absoluut comfort dankzij de houten huizen die te huur zijn. Deze chalets zijn modern ingericht met inachtneming van de traditionele architectuur. De keuze voor hout zorgt ervoor dat deze uitzonderlijke accommodaties perfect in het landschap passen en een glimp opvangen van het traditionele leven in de Velika Planina. Het huis is geschikt voor maximaal 4 personen en heeft een woonkamer, een slaapkamer, een keuken, een badkamer en een terras. Glamping verblijf in Slovenië Het Slovenië Eco Resort biedt ook houten glampinghutten geschikt voor 2 personen. Deze glamoureuze kampeeraccommodaties hebben een groot raam waarmee u kunt genieten van een uitzonderlijk en romantisch uitzicht.

Zie de camping

U vindt hier 2 campings in St. Kanzian en om uw vakantie door te brengen. Onze campinggidsen in St. Kanzian geeft u de mogelijkheid om de lijst van campings, prijzen, toeristische trekpleisters en essentiële toeristische plaatsen te ontdekken. Als u uw zoekopdracht uitbreidt en Karinthië, ontdekt de campings in de omgeving van St. Kanzian, op - 25km.

De prijs van een stacaravan in St. Kanzian ligt tussen NaN€ en NaN€ per week. . De camping comparator stelt u in staat om de beste prijs te vinden voor uw outdoor vakantie in St. Kanzian.

Hier is de identiteitskaart van de 2 campings in St. Kanzian op basis van bereik en uitrusting te vereenvoudigen.










- 2 campings aan een meer
- 1 campings die een kinderclub aanbieden.

De prijs van de campings op St. Kanzian, van NaN€.

Aan de prijszijde kost een week kamperen op St. Kanzian in een stacaravan voor 4 personen u gemiddeld NaN€ in het hoogseizoen en NaN€ in het laagseizoen..

In mei : NaN€, In juni : NaN€, Vanaf 1-15 juli : NaN€,Vanaf 16-31 juli : NaN€, Vanaf 1-15 augustus : NaN€, Van 16-30 augustus : NaN€, In september : NaN€.

Onze camping comparator stelt u in staat om de prijzen van de kampeerreizen naar St. Kanzian te vergelijken voor een of twee weken. U kunt echter een korte kampeertocht boeken op St. Kanzian of een weekend in het laagseizoen. De gemiddelde prijs van een week op een camping met zwembad op St. Kanzian is NaN€ tijdens de zomer.

Kies een camping in St. Kanzian : praktisch advies

Om u te helpen bij de keuze van uw camping in of rond St. Kanzian, raden wij u aan de vakantieaanwijzingen te raadplegen en de geografische ligging van de campings op de kaart te bekijken en Karinthië.

Wij stellen hier de lijst voor van de campings die beschikbaar zijn op St. Kanzian gerangschikt naar populariteit. Houd er bij het boeken van uw verblijf rekening mee dat u elke camping kunt vragen om St. Kanzian de locatie van uw stacaravan te kiezen.

Om uw verblijf te vergemakkelijken, is de camping met de meest populaire St. Kanzian:

Camping Breznik
null avis

Goede aanbiedingen en promoties op campings in St. Kanzian

Een goed plan of promotie vinden op een camping op St. Kanzian wordt gemakkelijk! Wij actualiseren dagelijks alle prijzen van de verhuur van stacaravans en Karinthië, gemeubileerde tenten en ongebruikelijke accommodaties. De beste campingpromotie vindt u elke dag bij St. Kanzian. Wij raden u aan om gebruik te maken van de last minute aanbiedingen en Karinthië die zullen beginnen vanaf de opening van de campings eind mei. Aan de goede kant, kijk naar de evolutie van de prijzen van de grote capaciteit stacaravans, want het is vaak op dit soort verhuur dat u een interessante korting vindt voor uw vakantie bij St. Kanzian.

Wij wensen u dan ook de camping van uw dromen te vinden op St. Kanzian voor uw gezinsvakantie en Karinthië!