Een merk easyvoyage

Camping Arenal de Morís

Arenal de Morís Asturias - Caravia visuel 1/5
Arenal de Morís Asturias - Caravia visuel 2/5
Arenal de Morís Asturias - Caravia visuel 3/5
Arenal de Morís Asturias - Caravia visuel 4/5
Arenal de Morís Asturias - Caravia visuel 5/5

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Arenal de Morís op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 04/05

  • Sluitingsdatum: 15/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 11

  • Surface-camping : 6 ha


Know-All-About-Camping

Camping Arenal de Morís ligt aan de kust in de regio Asturië in Spanje en biedt een uitzonderlijk panorama. Het nodigt u uit voor een onvergetelijke vakantie met het gezin aan de Spaanse kust.

Camping aan het strand met zwembad in Spanje

Vakantiegangers die ervoor hebben gekozen om op Camping Arenal de Moris te blijven, zullen zeker genieten van het plezier van zwemmen. Camping Arenal de Moris biedt het hele gezin inderdaad een prachtig buitenzwembad dat jong en oud zal bekoren. Dit enorme zwembad is perfect voor zowel zwemliefhebbers die wat baantjes willen trekken als voor zwemmers die willen genieten van momenten van ontspanning. Kinderen zullen plezier beleven en ouders kunnen ontspannen op de ligstoelen rondom het zwembad. Onder de milde Spaanse zon kunnen vakantiegangers afkoelen, ontspannen, plezier hebben, kortom genieten van een geslaagde vakantie in Spanje.

Kamperen aan de kust in Spanje

Door op Camping Arenal de Moris te verblijven, kunnen vakantiegangers genieten van een bevoorrechte locatie aan zee. Op een steenworp afstand van Camping Arenal de Moris is het mogelijk om een groot en mooi strand te bereiken van zand. Op dit prachtige strand kunnen kinderen zich vermaken, ouders kunnen zonnebaden en liefhebbers kunnen genieten van een droompanorama om onvergetelijke romantische momenten te beleven. Zonnebaden, verfrissend baden en ontspanning in Spaanse stijl wachten op toeristen die hebben gekozen voor een verblijf op Camping Arenal de Morís.

Bungalowhuur dichtbij de zee in Spanje

Camping Arenal de Morís biedt u een verblijf in absoluut comfort dankzij de huurbungalows. Deze volledig uitgeruste houten hutten zijn perfect om het comfort van thuis te vinden en een uitzonderlijk verblijf door te brengen in Spanje als stel, familie of vrienden.

Campings in de buurt

Populairste steden