Een merk easyvoyage

Camping Palacio de Garaña

Palacio de Garaña Asturias - Llanes visuel 1/2
Palacio de Garaña Asturias - Llanes visuel 2/2

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Palacio de Garaña op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 26/06

  • Sluitingsdatum: 15/09


Know-All-About-Camping

Camping Palacio de Garaña ligt in Asturië, een prachtige regio in het noordwesten van Spanje. Deze aangename camping nodigt u uit om te genieten van een bevoorrechte plaats tegenover de oostelijke berg van Asturië in een groene omgeving.

Kamperen in Asturië met buitenzwembad

Om het meeste uit uw vakantie in Spanje te halen, gaat er niets boven een prachtig buitenzwembad tot uw beschikking. Onder de milde zon van Asturië zullen vakantiegangers die op Camping Palacio de Garaña verblijven de aanwezigheid van een aangenaam zwembad waarderen, waarvan het verfrissende water momenten van puur plezier belooft. Terwijl kinderen plezier hebben, zullen ouders het waarderen om te ontspannen en elke vorm van stress te vergeten. Neem 's ochtends een duik in het zwembad van Camping Palacio de Garaña om de dag goed te beginnen. Een mooi gazon omringt het zwembad en is ideaal om het plezier van nietsdoen te ervaren.

Familie camping in Asturië

Het hele gezin zal genieten van een verblijf op Camping Palacio de Garaña. De laatste biedt de ouders om te genieten van een rustige en ontspannen terwijl de kinderen op de speelplaats die voor hen beschikbaar is zullen zijn. In dit leuke gebied kunnen de jongsten maximaal herinneringen creëren terwijl ze nieuwe vrienden maken.

Huur een bungalow in Asturië

Wilt u een verblijf zowel rustiek als comfortabel doorbrengen? Niets dergelijks om te kiezen voor de huur van een bungalow op Camping Palacio de Garaña. Deze accommodaties zijn geschikt voor maximaal 6 personen in totaal comfort met slaapkamers, woonkamer, keuken, badkamer en terras.

Camping Palacio de Garaña biedt ook houten chalets voor 6 personen.

Campings in de buurt

Populairste steden