Een merk easyvoyage

Camping Playa Sauces

Playa Sauces Asturias - Ribadesella visuel 1/3
Playa Sauces Asturias - Ribadesella visuel 2/3
Playa Sauces Asturias - Ribadesella visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

  • De kinderclub :

    Kinderclub

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Playa Sauces op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Aantal Staanplaatsen: 250


Know-All-About-Camping

Camping Playa Sauces ligt in Asturië, Spanje en nodigt uit tot een aangenaam verblijf op minder dan 1 km van de zee.De groene omgeving is ideaal voor kampeerders die op zoek zijn naar rust.

Kamperen aan zee in Asturië

Er gaat niets boven een verblijf dicht bij de zee om volledig te genieten van zijn vakantie in Spanje. Door te kiezen voor Camping Playa Sauces, zullen vakantiegangers genieten van een toplocatie aan de kust van Asturië. Het is inderdaad slechts 600 meter van het strand van Santa Marina. Deze nabijheid van de zee stelt vakantiegangers in staat om samen met het gezin onvergetelijke dagen door te brengen tussen genoegens van zwemmen en luieren in de Spaanse zon. Terwijl kinderen rennen en spelen aan de rand van het water, zullen ouders genieten van een duik nemen, luieren op het strand en elke vorm van stress vergeten.

Familie camping in Asturië

Vakantiegangers die een gezinsvakantie in Spanje willen doorbrengen zijn van harte welkom op Camping Playa Sauces. Dit laatste biedt kinderen heel goede tijden door dankzij de aanwezigheid van een speeltuin. Deze ruimte speciaal voor kinderen stelt de jongste in staat nieuwe vrienden te maken terwijl ze genieten van leuke faciliteiten die voor hen beschikbaar zijn.

Kamperen in Spanje met restaurant

Om een echte vakantie in Spanje door te brengen, moeten de smaakpapillen ook reizen. Op Camping Playa Sauces zullen vakantiegangers de aanwezigheid van een restaurant waarderen. De laatste nodigt u uit om comfortabel te zitten in een aangename omgeving en te genieten van heerlijke Spaanse gerechten.

Huur een bungalow aan zee in Spanje

Camping Playa Sauces biedt vakantiegangers de mogelijkheid om een volledig uitgeruste bungalow te huren. Deze huuraccommodaties zijn perfect voor een gezinsvakantie aan zee in Spanje.

Campings in de buurt

Populairste steden