Een merk easyvoyage

Camping Azahar

Camping Azahar Valencia - Benicassim visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Azahar op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 10

  • Surface-camping : 4 ha


Know-All-About-Camping

Camping Azahar ligt in Benicassim in de Valenciaanse Gemeenschap en biedt een kampeervakantie aan het water in Spanje.

Camping met zwembad in de Valenciaanse Gemeenschap

De geneugten van zwemmen zullen op het rendez-vous zijn voor de vakantiegangers die ervoor gekozen hebben om op Camping Azahar te blijven. Deze laatste nodigt u uit om te genieten van heerlijke zwemmomenten dankzij de aanwezigheid van een groot semi-olympisch zwembad. Dit fantastische buitenzwembad is perfect voor baantjes, plezier of gewoon om te ontspannen. Vanuit het zwembad van Camping Azahar kunnen vakantiegangers genieten van een prachtig uitzicht op de woestijn van Las Palmas. Grote groene gebieden rondom het zwembad, die een echt gevoel van welzijn zullen brengen. Tussen verfrissende zwemmen door gaat er niets boven loungen op het solarium en genieten van het plezier van Spaanse nietsdoen. Jonge kinderen zullen ook genieten van zwemmomenten dankzij het voor hen gereserveerde zwembad.

Kamperen aan de waterkant in Benicassim

Door te verblijven op Camping Azahar kunnen vakantiegangers genieten van een toplocatie aan de kust van Benicassim. Direct vanaf Camping Azahar is het mogelijk om het strand van Voramar te bereiken, dat ongetwijfeld het mooiste strand van Benicassim is. Dit prachtige zandstrand belooft momenten van puur plezier om te delen als een paar, met familie of vrienden. Kinderen kunnen zich vermaken op de grote stukken strand, terwijl liefhebbers van ontspanning niet zullen missen om te genieten van heerlijke momenten van ontspanning op een ligstoel. De zee is mooi en kalm en staat garant voor aangenaam zwemmen. Andere stranden zijn ook toegankelijk in de buurt van Camping Azahar, vele met de "Blauwe Vlag".

Vanaf Camping Azahar kunnen vakantiegangers deelnemen aan de Groene Weg die uitnodigt om te wandelen of fietsen in een prachtige omgeving waar voertuigen afwezig zijn. Het fantastische uitzicht en de toegang tot prachtige stranden, baaien en kliffen maken de Greenway een unieke manier om de regio te ontdekken.

Campings in de buurt

Populairste steden