Een merk easyvoyage

Camping Bayona Playa

Camping Bayona Playa Galicië - Baiona visuel 1/3
Camping Bayona Playa Galicië - Baiona visuel 2/3
Camping Bayona Playa Galicië - Baiona visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • Het waterpark :

    Zwembad,

    Waterglijbanen

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Bayona Playa op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 18/03

  • Sluitingsdatum: 16/10

  • Locations-number-locatif 26


Know-All-About-Camping

Camping Bayona Playa is een familiecamping direct aan het strand in Baiona in de regio Galicië in Spanje.

Het kamperen voeten in het water in Spanje met zwembad

Fans van waterplezier zullen meer dan overwonnen worden door hun verblijf op Camping Bayona Playa. Deze laatste biedt inderdaad, terwijl hij een prachtig uitzicht op de oceaan bewondert, een buitenruimte met zwembad. Een groot zwembad nodigt uit om te baden en het heeft zelfs een waterglijbaan voor het plezier van de jongsten. Een cascade van massage nodigt uit om te ontspannen, evenals een bubbelbad, allemaal in een bevoorrechte omgeving met directe toegang tot het strand.

Kamperen op het strand in Spanje

Camping Bayona Playa ligt aan de kust van Galicië, op een perfecte locatie. Direct vanaf hun camping of huurbungalow krijgen vakantiegangers de kans om een prachtig zandstrand te bereiken. Dit grote gebied zal zowel kinderen die willen spelen als volwassenen die willen rusten verrukken. Een prachtig uitzicht, een zandstrand, kalm en schoon water, alle ingrediënten wachten op u om een droomvakantie in de zee in Spanje door te brengen.

Bayona Playa Camping is de ideale locatie voor diegenen die verschillende wateractiviteiten willen beoefenen, zoals kajakken, stand-up paddle, surfen, windsurfen, zeilen of duiken. Vanaf camping Bayona Playa hebben vakantiegangers keuze genoeg om ten volle te genieten van hun verblijf in Galicië. De omgeving is ook ideaal om te wandelen en fietsen.

Bungalowvoeten in het water in Spanje

Op Camping Bayona Playa zullen vakantiegangers die op zoek zijn naar luxe en comfort zeker kiezen voor de verhuur van bungalows. Mooie designer en volledig uitgeruste accommodaties zijn te huur, allemaal met een prachtig uitzicht op de zee.Een groot terras met solarium begeleidt de bungalow, ideaal om te genieten van het uitzicht en het zachte geluid van golven en water. jodium geur.

Campings in de buurt

Populairste steden