Een merk easyvoyage

Camping Cabeiro

Camping Cabeiro Galicië - Haven van Son visuel 1/3
Camping Cabeiro Galicië - Haven van Son visuel 2/3
Camping Cabeiro Galicië - Haven van Son visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • De kinderclub :

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Cabeiro op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/06

  • Sluitingsdatum: 01/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 13

  • Surface-camping : 1 ha


Know-All-About-Camping

Camping Cabeiro ligt aan de kust in Porto do Son in de prachtige regio Galicië in Spanje. Deze camping aan het water nodigt u uit voor een ontspannen verblijf in een bevoorrechte omgeving. Vakantiegangers die een vakantie aan zee aan de Spaanse kust willen doorbrengen, zullen de camping Cabeiro niet missen.

Kamperen aan zee in Spanje

Vakantiegangers die een kampeervakantie aan zee in Spanje willen doorbrengen, zijn van harte welkom op Camping Cabeiro. De laatste bevindt zich op het strand met dezelfde naam. Op deze bevoorrechte locatie kunnen kampeerders genieten van een uitzonderlijk uitzicht en adembenemende zonsondergangen. Direct van Camping Cabeiro kan het hele gezin genieten van dit geweldige zandstrand, ideaal om te spelen en te ontspannen. Terwijl kinderen plezier hebben en op het zand rennen, zullen volwassenen genieten van het plezier van zonnebaden bij het geluid van de golven. Afwisselend nietsdoen en verfrissend zwemmen op het prachtige strand van Cabeiro terwijl u geniet van het panoramische uitzicht, zullen de kampeerders gegarandeerd onvergetelijke herinneringen vullen.

Huur een bungalow aan zee in Spanje

Camping Cabeiro biedt niet alleen een verblijf in een droomomgeving, maar ook om alle gemakken van thuis te vinden dankzij de bungalows die hij te huur aanbiedt. Deze uitgeruste accommodaties zijn perfect voor een verblijf als stel, met familie of vrienden, allemaal op steenworp afstand van het strand. Voor meer traditionele kampeerliefhebbers zijn campings voor tenten, caravans en campers.

Gastronomisch verblijf in Spanje

Het plezier van de smaakpapillen is gegarandeerd voor vakantiegangers die op Camping Cabeiro verblijven. Ze zullen de aanwezigheid van de Gastro Bar Cabeiro waarderen, die verschillende gerechten en menu's biedt, geïnspireerd op de Galicische keuken en gemaakt met kwaliteitsproducten.

Campings in de buurt

Populairste steden