Een merk easyvoyage

Camping Playa Paisaxe I

Camping Playa Paisaxe I Galicië - Vilanova de Arousa visuel 1/3
Camping Playa Paisaxe I Galicië - Vilanova de Arousa visuel 2/3
Camping Playa Paisaxe I Galicië - Vilanova de Arousa visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • Het waterpark :

    Zwembad,

    jacuzzi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Playa Paisaxe I op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB

Know-All-About-Camping

Wilt u een kampeervakantie doorbrengen aan de kust van Rias Baixas in Spanje? Welkom bij Camping Playa Paisaxe I, die voorstelt om een droomvakantie door te brengen, op een site zoals in een bungalow.

Kamperen aan de kust in Galicië met zwembad

Vakantiegangers zullen genieten van de geneugten van zwemmen op Camping Playa Paisaxe I. De familie heeft een grote buitenruimte met een zwembad waar u kunt zwemmen en ontspannen. De ingang van het zwembad is erg ondiep, zodat kinderen ook kunnen genieten en plezier hebben op warme Spaanse dagen. Veel ligstoelen rondom het zwembad en laten alle liefhebbers van nietsdoen ontspannen en genieten van echte momenten van ontspanning. Zowel jong als oud zullen gefascineerd zijn door het zwembad, evenals de aquaerobe en aqua zumba-lessen aangeboden door dynamische animators.

Kamperen in Spanje met jacuzzi's

Op Camping Playa Paisaxe I, naast het zwembad, kunnen vakantiegangers genieten van de aanwezigheid van twee buitenjacuzzi met hydromassage en bubbels. Deze bubbelbaden zijn geschikt voor maximaal 12 personen en zijn perfect voor het ervaren van echte momenten van ontspanning.

Kamperen aan zee aan de kust van Rias Baixas

Dankzij de locatie van Camping Playa Paisaxe I kunnen vakantiegangers in een mum van tijd het strand van O Terròn bereiken, dat ongetwijfeld het meest beroemde zandstrand van de regio is.

Kamperen met restaurant aan de Spaanse kust

De meest fijnproevers zullen blij zijn te weten dat Camping Playa Paisaxe I een restaurant binnen de muren heeft. De laatste biedt heerlijke gerechten op basis van Galicische specialiteiten, zelfgemaakte pizza's, à la carte maaltijden en afhaalmaaltijden. Al deze goede gerechten zullen worden genoten in een vriendelijke sfeer terwijl u geniet van het uitzicht op het zwembad en de jacuzzi's. Vakantiegangers die hun eigen barbecue willen maken, zullen genieten van een aangewezen gebied.

Campings in de buurt

Populairste steden