Een merk easyvoyage

Camping Cadaques

Cadaques Costa Brava - Cadaqués visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Cadaques op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB

Know-All-About-Camping

Camping Cadaques ligt in de stad met dezelfde naam aan de Costa Brava in Spanje. Vanaf de camping kunnen vakantiegangers een regio met een rijk erfgoed ontdekken.

Kamperen aan de Costa Brava met buitenzwembad

Camping Cadaques is verantwoordelijk voor het best mogelijke verblijf voor haar gasten. Daarom is er een groot buitenzwembad voor hen beschikbaar. Inderdaad, tijdens warme zomerdagen, zal dit zwembad de garantie zijn voor jong en oud om zeer bevoorrechte momenten door te brengen. Verfrissend naar believen, kunt u in dit prachtige buitenzwembad urenlang ontspannen. Aan de rand van het water nodigen ligstoelen uit om te ontspannen in de zon van de Costa Brava. Zodat peuters ook kunnen genieten van de geneugten van water, begeleidt een peuterbad het grote zwembad. Dit ondiepe zwembad zorgt voor veiligheid en plezier voor jongere kinderen die nog niet weten hoe te zwemmen. Tussen verfrissende baden en luieren in de zon, zullen gasten van Camping Cadaques zeker een heerlijke vakantie doorbrengen aan de Costa Brava.

Actieve vakanties aan de Costa Brava

Vanaf camping Cadaques kunnen vakantiegangers adembenemende landschappen ontdekken door een veelheid aan buitenactiviteiten. Niets beter dan prachtige wandelingen maken over de camping om weer in contact te komen met de natuur en te genieten van uitzonderlijke panorama's. De nabijheid van de zee zal ook toelaten om nautische activiteiten uit te oefenen. Een boottocht maken vanaf de kust om Cadaques en Cap de Creus te bewonderen, zullen onvergetelijke herinneringen achterlaten. Deze vakantie aan de Costa Brava biedt vakantiegangers ook de gelegenheid om het culturele erfgoed van de regio te ontdekken. Feniciërs, Romeinen, piraten ... hebben allemaal hun sporen nagelaten in het erfgoed van de regio en bezoekers kunnen ook de verschillende musea, wijnen, lokale festivals of gastronomie ontdekken.

Campings in de buurt

Populairste steden