Camping Cadaqués : De gids 18 Campingplätze zum Vergleichen

Camping Cadaqués : De gids - 1 camping à comparer

Cadaques Costa Brava - Cadaqués visuel 1/1
Cadaques Costa Brava - Cadaqués visuel 1/1

Wifi Restaurant

Camping Cadaques ligt in de stad met dezelfde naam aan de Costa Brava in Spanje. Vanaf de camping kunnen vakantiegangers een regio met een rijk erfgoed ontdekken. Kamperen aan de Costa Brava met buitenzwembad Camping Cadaques is verantwoordelijk voor het best mogelijke verblijf voor haar gasten. Daarom is er een groot buitenzwembad voor hen beschikbaar. Inderdaad, tijdens warme zomerdagen, zal dit zwembad de garantie zijn voor jong en oud om zeer bevoorrechte momenten door te brengen. Verfrissend naar believen, kunt u in dit prachtige buitenzwembad urenlang ontspannen. Aan de rand van het water nodigen ligstoelen uit om te ontspannen in de zon van de Costa Brava. Zodat peuters ook kunnen genieten van de geneugten van water, begeleidt een peuterbad het grote zwembad. Dit ondiepe zwembad zorgt voor veiligheid en plezier voor jongere kinderen die nog niet weten hoe te zwemmen. Tussen verfrissende baden en luieren in de zon, zullen gasten van Camping Cadaques zeker een heerlijke vakantie doorbrengen aan de Costa Brava. Actieve vakanties aan de Costa Brava Vanaf camping Cadaques kunnen vakantiegangers adembenemende landschappen ontdekken door een veelheid aan buitenactiviteiten. Niets beter dan prachtige wandelingen maken over de camping om weer in contact te komen met de natuur en te genieten van uitzonderlijke panorama's. De nabijheid van de zee zal ook toelaten om nautische activiteiten uit te oefenen. Een boottocht maken vanaf de kust om Cadaques en Cap de Creus te bewonderen, zullen onvergetelijke herinneringen achterlaten. Deze vakantie aan de Costa Brava biedt vakantiegangers ook de gelegenheid om het culturele erfgoed van de regio te ontdekken. Feniciërs, Romeinen, piraten ... hebben allemaal hun sporen nagelaten in het erfgoed van de regio en bezoekers kunnen ook de verschillende musea, wijnen, lokale festivals of gastronomie ontdekken.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 10 km à Cadaqués

Salatà Catalonië - Rozen visuel 1/4
Salatà Catalonië - Rozen visuel 2/4
Salatà Catalonië - Rozen visuel 3/4
Salatà Catalonië - Rozen visuel 4/4
Rozen

-

Catalonië
Salatà Catalonië - Rozen visuel 1/4
Salatà Catalonië - Rozen visuel 2/4
Salatà Catalonië - Rozen visuel 3/4
Salatà Catalonië - Rozen visuel 4/4

Zee < 1 km Zwembad Kinderclub Restaurant Jacuzzi

Camping Salatà is een luxe familiecamping in Catalonië in de provincie Girona en biedt diensten van hoge kwaliteit voor het hele gezin. Luxe camping in Catalonië met zwembad De vakanties zien er veelbelovend uit op Camping Salatà, die zijn vakantiegangers aanbiedt om te profiteren van een ruimte met zwembad. Een prachtig zwembad is inderdaad beschikbaar voor vakantiegangers die zeer bevoorrechte momenten kunnen doorbrengen onder de zon van Catalonië. Door de aanwezigheid van een peuterbad kunnen de jongsten genieten van het plezier van zwemmen. Ligstoelen aan de zijkant nodigen u uit om grote momenten van nietsdoen tussen twee zwemmen te leven. Welzijnsvakanties in Catalonië Welzijn zal het parool zijn op Camping Salatà dankzij de uitstekende spa die het zijn gasten biedt. In deze moderne houten ruimte kunnen gasten die op zoek zijn naar ontspanning genieten van de aanwezigheid van een sauna en een jacuzzi die de spieren zullen ontspannen en een echt welzijn zullen brengen. Een massageruimte is ook aanwezig voor uitzonderlijke momenten. Kamperen in Catalonië met kinderclub Het hele gezin zal blij zijn om op Camping Salatà te verblijven. De laatste nodigt kinderen uit om lid te worden van de kinderclub, die 4-12 jaar herbergt en artistieke workshops, ambachtelijke sessies, zanglessen, danslessen en andere leuke activiteiten organiseert. Terwijl kinderen genieten van activiteiten die voor hen zijn gereserveerd, zullen ouders genieten van momenten van rust. onder de zon van Catalonië. Comfortabel verblijf in Catalonië Wilt u een comfortabel verblijf in Catalonië? Er gaat niets boven het huren van een bungalow op Camping Salatà. Deze volledig uitgeruste accommodaties zijn ideaal voor gezinnen en vrienden, zowel in de zomer als in de winter. Keuken, badkamer, terras ... Alles wordt beschikbaar gesteld aan vakantiegangers zodat ze zich thuis kunnen voelen.

Zie de camping

Die meistgesuchten Städte in der Nähe von Cadaqués

clique
Rodas Costa Brava - Rozen visuel 1/2
Rodas Costa Brava - Rozen visuel 2/2
Rozen

-

Costa Brava
Rodas Costa Brava - Rozen visuel 1/2
Rodas Costa Brava - Rozen visuel 2/2

Zee < 1 km Wifi Restaurant

De camping Rodas ligt in de gemeente Roses, op slechts een steenworp afstand van het strand van Santa Margarida. Gelegen in een beschermd gebied tussen de Franse grens en Girona, een paar kilometer van Figueras, zult u de rust en de toeristische bezienswaardigheden waarderen. Een echt park met veel soorten, is verdeeld in 279 locaties waarop u een elektriciteitsterminal en nabijgelegen waterpunten vindt. Je hebt ongeveer 80 m² omringd door hagen om privacy te hebben. Er worden twee soorten verhuur aangeboden. U kiest stacaravans om zich thuis te voelen of lodges voor een campinggeest. De eersten zijn uitgerust met een ingerichte keuken, een toilet, een doucheruimte, 2 slaapkamers en een buitenruimte voor uw maaltijden. U blijft maximaal 6 personen. Voor een thuiskomst zijn tenten lodges voor jou. Ze herbergen duetten en hebben 2 eenpersoonsbedden, een overdekt terras. Wandelaars zijn welkom. De receptie staat tot uw dienst voor alle soorten informatie (brochures, gidsen ...), u vindt een winkel met campingaccessoires, een fietsverhuur, een activiteitenprogramma en de nationale en internationale pers. Een zwembad wacht op u met 2 zwembaden uitgerust met 2 watervallen, de kleine is perfect voor kinderen. Aan het water staan ligstoelen en hangmatten om te ontspannen met weelderig groen. Een bar-restaurant opent zijn deuren met drankjes, ijs en verschillende gerechten. De camping heeft geen supermarkt omdat er een supermarkt tegenover ligt. De Costa Brava heeft geen geheimen voor u na een verblijf hier. Grote stranden, wilde baaien, zwemmen vanaf de rotsen, het landschap is gevarieerd. De steden Girona of Figueras liggen op een paar minuten rijden en hebben sites om te ontdekken.

Zie de camping
Camping Rodas Costa Brava - Rozen visuel 1/3
Camping Rodas Costa Brava - Rozen visuel 2/3
Camping Rodas Costa Brava - Rozen visuel 3/3
Rozen

-

Costa Brava
Camping Rodas Costa Brava - Rozen visuel 1/3
Camping Rodas Costa Brava - Rozen visuel 2/3
Camping Rodas Costa Brava - Rozen visuel 3/3

Toegang zee Wifi Restaurant

Camping Rodas is een hoogwaardige familiecamping op slechts een steenworp afstand van de zee aan de Costa Brava in Spanje Familiecamping met zwembad aan de Costa Brava Het hele gezin zal blij zijn om op Camping Rodas te verblijven dankzij het aanwezige watergebied. Inderdaad, jong en oud zullen elkaar kunnen ontmoeten in een buitenruimte gewijd aan de geneugten van zwemmen, spelen en nietsdoen. Twee zwembaden zijn aanwezig, een voor volwassenen en de andere voor kinderen. Watervallen begeleiden deze twee zwembaden voor nog meer plezier. Tijdens hun verblijf zullen vakantiegangers genieten van hun verblijf aan de Costa Brava. Omgeven door weelderige vegetatie en een groot grasveld met ligstoelen en hangmatten, nodigt het zwembad u uit om te genieten van heerlijke momenten van nietsdoen. Terwijl de volwassenen vredig rusten, zullen de kinderen veel plezier hebben om elkaar te ontmoeten op de speelplaats die tot hun beschikking staat en waarmee ze plezier kunnen maken terwijl ze nieuwe vrienden maken. Kamperen aan zee aan de Costa Brava Camping Rodas ligt vlak bij de zee en nodigt vakantiegangers uit om volop te genieten van hun verblijf aan de Costa Brava. Het strand van Santa Margarida zal ideaal zijn om zeer goede momenten in familie door te brengen. Dit strand is gemakkelijk toegankelijk en onder toezicht en biedt een veelheid aan wateractiviteiten geschikt voor alle leeftijden. Het ondiepe water is perfect voor kinderen en vele activiteiten zijn dag en nacht beschikbaar. Kampeervakanties in Roses Toeristen kunnen genieten van hun verblijf op Camping Rodas om de Citadel van Roses te ontdekken, het archeologische complex van nationaal belang in het hart van de stad. Het is ook mogelijk om het kasteel van Trinitat of het natuurpark Dels Aiguamolls de l'Empordà te bezoeken.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 15 km à Cadaqués

Weitere beliebte Reiseziele in der Nähe von Cadaqués

Castell Mar Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 1/15
Castell Mar Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 2/15
Castell Mar Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 3/15
Castell Mar Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 4/15
Castell Mar Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 5/15
Castell Mar Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 6/15
Castell Mar Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 7/15
Castell Mar Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 8/15
Castell Mar Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 9/15
Castell Mar Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 10/15
Castell Mar Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 11/15
Castell Mar Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 12/15
Castell Mar Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 13/15
Castell Mar Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 14/15
Castell Mar Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 15/15
Castelló d' Empúries

-

Costa Brava
Castell Mar Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 1/15
Castell Mar Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 2/15
Castell Mar Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 3/15
Castell Mar Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 4/15
Castell Mar Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 5/15
Castell Mar Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 6/15
Castell Mar Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 7/15
Castell Mar Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 8/15
Castell Mar Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 9/15
Castell Mar Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 10/15
Castell Mar Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 11/15
Castell Mar Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 12/15
Castell Mar Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 13/15
Castell Mar Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 14/15
Castell Mar Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 15/15

Zee < 1 km Kinderclub Wifi Restaurant Animaties

Zie de camping
Laguna Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 1/6
Laguna Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 2/6
Laguna Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 3/6
Laguna Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 4/6
Laguna Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 5/6
Laguna Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 6/6
Castelló d' Empúries

-

Costa Brava
Laguna Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 1/6
Laguna Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 2/6
Laguna Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 3/6
Laguna Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 4/6
Laguna Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 5/6
Laguna Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 6/6

Toegang zee Zwembad Wifi Animaties

Camping Laguna ligt aan het strand en in een bevoorrechte ecologische omgeving: het natuurpark "Aiguamolls de l'Empordà". Aangenaam restaurant waar u kunt genieten van Catalaanse en internationale gerechten (menu of menu). Mogelijkheid om te eten op ons grote zonnige terras met uitzicht op de lagune. Het grote zwembad van 250 m2 is geopend van eind juni tot begin september en het buitenzwembad van 170 m2 wordt verwarmd door zonne-energie. Het strand van Can Túries, gelegen tegenover de Laguna Camping, is een strand met fijn zand van waaruit men een onneembaar uitzicht op de Baai van Roses heeft. Het is een ondiep strand met weinig hoogte, waardoor het ideaal is voor

Zie de camping
Mas Nou Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 1/11
Mas Nou Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 2/11
Mas Nou Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 3/11
Mas Nou Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 4/11
Mas Nou Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 5/11
Mas Nou Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 6/11
Mas Nou Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 7/11
Mas Nou Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 8/11
Mas Nou Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 9/11
Mas Nou Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 10/11
Mas Nou Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 11/11
Castelló d' Empúries

-

Costa Brava
Mas Nou Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 1/11
Mas Nou Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 2/11
Mas Nou Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 3/11
Mas Nou Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 4/11
Mas Nou Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 5/11
Mas Nou Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 6/11
Mas Nou Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 7/11
Mas Nou Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 8/11
Mas Nou Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 9/11
Mas Nou Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 10/11
Mas Nou Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 11/11

Kinderclub Wifi Restaurant

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 20 km à Cadaqués

Sant Miquel Costa Brava - Colera visuel 1/6
Sant Miquel Costa Brava - Colera visuel 2/6
Sant Miquel Costa Brava - Colera visuel 3/6
Sant Miquel Costa Brava - Colera visuel 4/6
Sant Miquel Costa Brava - Colera visuel 5/6
Sant Miquel Costa Brava - Colera visuel 6/6
Colera

-

Costa Brava
Sant Miquel Costa Brava - Colera visuel 1/6
Sant Miquel Costa Brava - Colera visuel 2/6
Sant Miquel Costa Brava - Colera visuel 3/6
Sant Miquel Costa Brava - Colera visuel 4/6
Sant Miquel Costa Brava - Colera visuel 5/6
Sant Miquel Costa Brava - Colera visuel 6/6

Zee < 1 km Waterpark Kinderclub Waterglijbaan Wifi Restaurant Jacuzzi

Zie de camping
Nautic Almata Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 1/19
Nautic Almata Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 2/19
Nautic Almata Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 3/19
Nautic Almata Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 4/19
Nautic Almata Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 5/19
Nautic Almata Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 6/19
Nautic Almata Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 7/19
Nautic Almata Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 8/19
Nautic Almata Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 9/19
Nautic Almata Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 10/19
Nautic Almata Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 11/19
Nautic Almata Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 12/19
Nautic Almata Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 13/19
Nautic Almata Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 14/19
Nautic Almata Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 15/19
Nautic Almata Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 16/19
Nautic Almata Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 17/19
Nautic Almata Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 18/19
Nautic Almata Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 19/19
Castelló d' Empúries

-

Costa Brava
Nautic Almata Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 1/19
Nautic Almata Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 2/19
Nautic Almata Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 3/19
Nautic Almata Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 4/19
Nautic Almata Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 5/19
Nautic Almata Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 6/19
Nautic Almata Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 7/19
Nautic Almata Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 8/19
Nautic Almata Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 9/19
Nautic Almata Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 10/19
Nautic Almata Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 11/19
Nautic Almata Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 12/19
Nautic Almata Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 13/19
Nautic Almata Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 14/19
Nautic Almata Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 15/19
Nautic Almata Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 16/19
Nautic Almata Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 17/19
Nautic Almata Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 18/19
Nautic Almata Costa Brava - Castelló d' Empúries visuel 19/19

Toegang zee Toegang rivier Kinderclub Wifi Restaurant Jacuzzi Animaties

Ga voor een luxe verblijf aan de Costa Brava naar de 4-sterrencamping Nautic Almata, die u uitnodigt om te genieten van de omgeving van het natuurpark Aiguamolls de l'Empordà. Om prachtige momenten tijdens hun verblijf door te brengen, zullen vakantiegangers de gelegenheid hebben om te genieten van een aquatisch gebied dat beschikbaar is voor de camping Nautic Almata in zijn behuizing. Deze grote ruimte is weelderig met veel palmbomen en andere exotische planten in het midden waarvan het zeer aangenaam zal zijn om te genieten van de grote vijver van het lagunetype die aanwezig is. De kinderen hebben een eigen zwembad waar ze maximaal plezier van zullen hebben. Zwemmen staat onder toezicht van een gekwalificeerde badmeester. Er zijn veel sportactiviteiten op de camping en deze houden u niet alleen fit, maar genieten ook van een buitengewone omgeving. Er is een zeilschool in de baai van Roses, waar u de catamaran, de kajak of het windsurfen kunt oefenen. Niet ver van de camping is het ook mogelijk om te canyoning, ideaal voor natuur- en avontuurliefhebbers die ook verticaal kunnen wandelen, nordic walking, mountainbiken of raften. Een parachute-centrum ligt op 10 km afstand voor de meer avontuurlijke. Op de camping zullen tennisliefhebbers genieten van ten minste drie cursussen met sneeuwschoenverhuur. Er is een duikschool van de camping Nautic Almata die uitnodigt om uit te gaan op zee, maar ook petanque, ping-pong en minigolf te spelen. Tijdens hun verblijf op camping Nautic Almata kunnen jong en oud genieten van met plezier aangepaste animatieprogramma's. Professionele animators zorgen voor het organiseren van poolspellen, miss en mister campingverkiezingen, themafeesten, goochelshows en andere kleurrijke evenementen. Kinderen zullen genieten van een speciale club met leuke activiteiten op het programma. Groene kampeerplaatsen tussen 80 en 100 m2 worden aangeboden aan kampeerders, evenals verhuur van bungalows, ingerichte tenten en appartementen.

Zie de camping
La Gaviota Costa Brava - Sant Pere visser visuel 1/10
La Gaviota Costa Brava - Sant Pere visser visuel 2/10
La Gaviota Costa Brava - Sant Pere visser visuel 3/10
La Gaviota Costa Brava - Sant Pere visser visuel 4/10
La Gaviota Costa Brava - Sant Pere visser visuel 5/10
La Gaviota Costa Brava - Sant Pere visser visuel 6/10
La Gaviota Costa Brava - Sant Pere visser visuel 7/10
La Gaviota Costa Brava - Sant Pere visser visuel 8/10
La Gaviota Costa Brava - Sant Pere visser visuel 9/10
La Gaviota Costa Brava - Sant Pere visser visuel 10/10
Sant Pere visser

-

Costa Brava
La Gaviota Costa Brava - Sant Pere visser visuel 1/10
La Gaviota Costa Brava - Sant Pere visser visuel 2/10
La Gaviota Costa Brava - Sant Pere visser visuel 3/10
La Gaviota Costa Brava - Sant Pere visser visuel 4/10
La Gaviota Costa Brava - Sant Pere visser visuel 5/10
La Gaviota Costa Brava - Sant Pere visser visuel 6/10
La Gaviota Costa Brava - Sant Pere visser visuel 7/10
La Gaviota Costa Brava - Sant Pere visser visuel 8/10
La Gaviota Costa Brava - Sant Pere visser visuel 9/10
La Gaviota Costa Brava - Sant Pere visser visuel 10/10

Toegang zee Zwembad Kinderclub Wifi Restaurant Animaties

Camping La Gaviota Sant Pere Pescador ligt in het centrum van de baai van Roses aan het mooiste strand van de Costa Brava: 15 km fijn zand aan de rand van een uitzonderlijke zee. De camping ligt op 50 meter van het strand. De camping biedt een basketbalveld en een tafeltennistafel om wat tijd door te brengen met vrienden en familie. Er is ook een voetbalveld vlak voor de

Zie de camping
Vell Emporda Catalonië - Garriguella visuel 1/4
Vell Emporda Catalonië - Garriguella visuel 2/4
Vell Emporda Catalonië - Garriguella visuel 3/4
Vell Emporda Catalonië - Garriguella visuel 4/4
Garriguella

-

Catalonië
Vell Emporda Catalonië - Garriguella visuel 1/4
Vell Emporda Catalonië - Garriguella visuel 2/4
Vell Emporda Catalonië - Garriguella visuel 3/4
Vell Emporda Catalonië - Garriguella visuel 4/4

Wifi Restaurant

De camping Velle Emporda ligt in de stad Garriguella, in een ontspannen hoek van de natuur in het hart van Catalonië. Kamperen in Catalonië met zwembad Op de camping Vell Emporda kunnen vakantiegangers genieten van het plezier van zwemmen. In feite biedt dit door een familie gerunde etablissement jong en oud de kans om af te koelen op warme Catalaanse dagen met een groot buitenzwembad. Dit zwembad zal de ontmoetingsplaats zijn voor iedereen die een leuke tijd wil hebben en genieten van hun vakantie in Spanje. Kinderen zullen plezier hebben, terwijl zwemliefhebbers baantjes trekken en idlers gewoon genieten van het water. Voor momenten van pure ontspanning gaat er niets boven loungen bij het zwembad en genieten van goed zonnebaden. Tijdens hun verblijf op camping Vell Emporda kunnen vakantiegangers de rijkdom van de regio ontdekken terwijl ze genieten van de schoonheid van het landschap. Tussen de Pyreneeën en de Middellandse Zee nodigt de Costa Brava uit om adembenemende plekken te ontdekken. Het zal mogelijk zijn om de Aiguamolls van de Empordà, het Dali-museum in Figueres, de ruïnes van Empuries en vele andere bezienswaardigheden te bezoeken. Huur een bungalow in Catalonië Voor vakantiegangers die willen genieten van maximaal comfort tijdens hun verblijf in Spanje, gaat er niets boven het kiezen van een van de bungalows die te huur worden aangeboden door camping Vell Emporda. Deze comfortabele accommodaties zijn geschikt voor 4 of 5 personen en hebben aparte slaapkamers, een volledig uitgeruste keuken, een badkamer met toilet en een overdekt terras met tuinmeubelen. Vakantiegangers die willen genieten van een glamping verblijf in Spanje kunnen kiezen voor de tentbungalow voor 5 personen. Deze accommodatie beschikt over alle kookfaciliteiten. Het is ook mogelijk om een Nederlandse tent te huren die geschikt is voor 6 personen met 3 slaapkamers, keuken en koelkast. Met al deze huuraccommodaties kunt u een comfortabel verblijf in Spanje doorbrengen in een bevoorrechte omgeving.

Zie de camping
Las Palmeras Costa Brava - Sant Pere visser visuel 1/22
Las Palmeras Costa Brava - Sant Pere visser visuel 2/22
Las Palmeras Costa Brava - Sant Pere visser visuel 3/22
Las Palmeras Costa Brava - Sant Pere visser visuel 4/22
Las Palmeras Costa Brava - Sant Pere visser visuel 5/22
Las Palmeras Costa Brava - Sant Pere visser visuel 6/22
Las Palmeras Costa Brava - Sant Pere visser visuel 7/22
Las Palmeras Costa Brava - Sant Pere visser visuel 8/22
Las Palmeras Costa Brava - Sant Pere visser visuel 9/22
Las Palmeras Costa Brava - Sant Pere visser visuel 10/22
Las Palmeras Costa Brava - Sant Pere visser visuel 11/22
Las Palmeras Costa Brava - Sant Pere visser visuel 12/22
Las Palmeras Costa Brava - Sant Pere visser visuel 13/22
Las Palmeras Costa Brava - Sant Pere visser visuel 14/22
Las Palmeras Costa Brava - Sant Pere visser visuel 15/22
Las Palmeras Costa Brava - Sant Pere visser visuel 16/22
Las Palmeras Costa Brava - Sant Pere visser visuel 17/22
Las Palmeras Costa Brava - Sant Pere visser visuel 18/22
Las Palmeras Costa Brava - Sant Pere visser visuel 19/22
Las Palmeras Costa Brava - Sant Pere visser visuel 20/22
Las Palmeras Costa Brava - Sant Pere visser visuel 21/22
Las Palmeras Costa Brava - Sant Pere visser visuel 22/22
Sant Pere visser

-

Costa Brava
Las Palmeras Costa Brava - Sant Pere visser visuel 1/22
Las Palmeras Costa Brava - Sant Pere visser visuel 2/22
Las Palmeras Costa Brava - Sant Pere visser visuel 3/22
Las Palmeras Costa Brava - Sant Pere visser visuel 4/22
Las Palmeras Costa Brava - Sant Pere visser visuel 5/22
Las Palmeras Costa Brava - Sant Pere visser visuel 6/22
Las Palmeras Costa Brava - Sant Pere visser visuel 7/22
Las Palmeras Costa Brava - Sant Pere visser visuel 8/22
Las Palmeras Costa Brava - Sant Pere visser visuel 9/22
Las Palmeras Costa Brava - Sant Pere visser visuel 10/22
Las Palmeras Costa Brava - Sant Pere visser visuel 11/22
Las Palmeras Costa Brava - Sant Pere visser visuel 12/22
Las Palmeras Costa Brava - Sant Pere visser visuel 13/22
Las Palmeras Costa Brava - Sant Pere visser visuel 14/22
Las Palmeras Costa Brava - Sant Pere visser visuel 15/22
Las Palmeras Costa Brava - Sant Pere visser visuel 16/22
Las Palmeras Costa Brava - Sant Pere visser visuel 17/22
Las Palmeras Costa Brava - Sant Pere visser visuel 18/22
Las Palmeras Costa Brava - Sant Pere visser visuel 19/22
Las Palmeras Costa Brava - Sant Pere visser visuel 20/22
Las Palmeras Costa Brava - Sant Pere visser visuel 21/22
Las Palmeras Costa Brava - Sant Pere visser visuel 22/22

Zee < 1 km Zwembad Kinderclub Wifi Restaurant

Las Palmeras is een kleine Costa Brava-camping, rustig en zeer comfortabel, met een zwembad, een animatieservice voor kinderen, wifi en een fitnessruimte. Las Palmeras bevindt zich bovendien in Sant Pere Pescador (Girona), een paar meter van de zee en een zandstrand, zeer veilig voor kinderen. De camping biedt verschillende soorten accommodatie aangepast aan de smaak en behoeften: bungalows, studio's, percelen en

Zie de camping
L'Amfora Costa Brava - Sant Pere visser visuel 1/5
L'Amfora Costa Brava - Sant Pere visser visuel 2/5
L'Amfora Costa Brava - Sant Pere visser visuel 3/5
L'Amfora Costa Brava - Sant Pere visser visuel 4/5
L'Amfora Costa Brava - Sant Pere visser visuel 5/5
Sant Pere visser

-

Costa Brava
L'Amfora Costa Brava - Sant Pere visser visuel 1/5
L'Amfora Costa Brava - Sant Pere visser visuel 2/5
L'Amfora Costa Brava - Sant Pere visser visuel 3/5
L'Amfora Costa Brava - Sant Pere visser visuel 4/5
L'Amfora Costa Brava - Sant Pere visser visuel 5/5

Toegang zee Kinderclub Animaties

Aan de Middellandse Zee aan het grootste zandstrand van Catalonië, kom en geniet van de Amfora, het comfort, de uitstekende zwembaden, een veelheid aan diensten en activiteiten speciaal voor kleine, ideaal voor gezinnen, zijn mini-club, zijn levendige avonden. Paradise kitesurfers en windsurfers. Zwembad 400 m2 buiten. Het zou soms de neiging hebben om de zandstranden van Spanje samen te vatten met palmbomen en baaien omringd door het turquoise water van de Middellandse Zee. Het zou verkeerd zijn ... Natuurlijk zijn de resorts, van de Costa Brava tot de Costa del Sol, een van de populairste bestemmingen in Europa om te ontspannen op het hete zand of om watersporten te beoefenen, maar weg van de Middellandse Zeekust, ontdekt u een wild land met wijd open ruimtes en steden met een rijke geschiedenis, vervolgens een groen Spanje ingeklemd tussen de oceaan en de toppen van de Picos de Europa. Prachtige stranden hier verdwalen tussen de steile kliffen, terwijl de vele kerken en kapellen gebouwd voor pelgrims op weg naar Compostela het gebied tot een echt openluchtmuseum

Zie de camping
clique

U vindt hier 1 campings in Cadaqués en om uw vakantie door te brengen. Onze campinggidsen in Cadaqués geeft u de mogelijkheid om de lijst van campings, prijzen, toeristische trekpleisters en essentiële toeristische plaatsen te ontdekken. Als u uw zoekopdracht uitbreidt en Costa Brava, ontdekt de campings in de omgeving van Cadaqués, op - 25km.

De prijs van een stacaravan in Cadaqués ligt tussen NaN€ en NaN€ per week. . De camping comparator stelt u in staat om de beste prijs te vinden voor uw outdoor vakantie in Cadaqués.

Hier is de identiteitskaart van de 1 campings in Cadaqués op basis van bereik en uitrusting te vereenvoudigen.









- 1 campings met een zwembad,

.

De prijs van de campings op Cadaqués, van NaN€.

Aan de prijszijde kost een week kamperen op Cadaqués in een stacaravan voor 4 personen u gemiddeld NaN€ in het hoogseizoen en NaN€ in het laagseizoen..

In mei : NaN€, In juni : NaN€, Vanaf 1-15 juli : NaN€,Vanaf 16-31 juli : NaN€, Vanaf 1-15 augustus : NaN€, Van 16-30 augustus : NaN€, In september : NaN€.

Onze camping comparator stelt u in staat om de prijzen van de kampeerreizen naar Cadaqués te vergelijken voor een of twee weken. U kunt echter een korte kampeertocht boeken op Cadaqués of een weekend in het laagseizoen. De gemiddelde prijs van een week op een camping met zwembad op Cadaqués is NaN€ tijdens de zomer.

Kies een camping in Cadaqués : praktisch advies

Om u te helpen bij de keuze van uw camping in of rond Cadaqués, raden wij u aan de vakantieaanwijzingen te raadplegen en de geografische ligging van de campings op de kaart te bekijken en Costa Brava.

Wij stellen hier de lijst voor van de campings die beschikbaar zijn op Cadaqués gerangschikt naar populariteit. Houd er bij het boeken van uw verblijf rekening mee dat u elke camping kunt vragen om Cadaqués de locatie van uw stacaravan te kiezen. Als u op zoek bent naar rust in een van de 1 campings in Cadaqués, vraag dan om een accommodatie ver weg van de uitgaansgelegenheden (zwembad, bar, restaurant...).

Om uw verblijf te vergemakkelijken, is de camping met de meest populaire Cadaqués:

Camping Cadaques
null avis

Goede aanbiedingen en promoties op campings in Cadaqués

Een goed plan of promotie vinden op een camping op Cadaqués wordt gemakkelijk! Wij actualiseren dagelijks alle prijzen van de verhuur van stacaravans en Costa Brava, gemeubileerde tenten en ongebruikelijke accommodaties. De beste campingpromotie vindt u elke dag bij Cadaqués. Wij raden u aan om gebruik te maken van de last minute aanbiedingen en Costa Brava die zullen beginnen vanaf de opening van de campings eind mei. Aan de goede kant, kijk naar de evolutie van de prijzen van de grote capaciteit stacaravans, want het is vaak op dit soort verhuur dat u een interessante korting vindt voor uw vakantie bij Cadaqués.

Wij wensen u dan ook de camping van uw dromen te vinden op Cadaqués voor uw gezinsvakantie en Costa Brava!

Neue Ausflugsideen rund um Cadaqués