Een merk easyvoyage

Camping Cala Bassa

Cala Bassa Balearen - Sant Josep de sa Talaia visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Cala Bassa op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/05

  • Sluitingsdatum: 31/10

  • Aantal Staanplaatsen: 500

  • Surface-camping : 1 ha


Know-All-About-Camping

De camping Cala Bassa ligt op het eiland Ibiza op de Balearen en nodigt uit tot een zeer aangenaam verblijf niet ver van de stranden.

Camping aan het strand in Ibiza

Tijdens hun verblijf op de camping Cala Bassa zullen vakantiegangers met veel plezier genieten van de nabijheid van de zee.Deze bevoorrechte locatie op het eiland Ibiza stelt zwemliefhebbers in staat om af te koelen in een ontspannen sfeer. uitzonderlijk. Dicht bij camping Cala Bassa kan het hele gezin een prachtig zandstrand bereiken met uitzonderlijk water. Wat een genot om te kunnen ontspannen op een ligstoel, prachtige landschappen te bewonderen en te genieten van de natuurlijke rustige omgeving. Terwijl ouders momenten van pure ontspanning doorbrengen, zullen kinderen plezier hebben in het zand. De nabijheid van de camping Cala Bassa met de zee stelt de vakantiegangers in staat om verschillende nautische activiteiten te kunnen uitoefenen. Liefhebbers van vissen zullen blij zijn en het zal mogelijk zijn om de wonderen van de zee te ontdekken door te duiken.

Op de camping kunnen vakantiegangers genieten van diensten waarmee ze een aangenaam verblijf kunnen doorbrengen. Een restaurant is aanwezig en zal u toelaten om te feesten zonder na te denken over het bereiden van maaltijden. In de bar van de camping kunt u ook aangename momenten doorbrengen. De kinderen zullen blij zijn om plezier te hebben met de speeltuin die voor hen beschikbaar is, terwijl de oudere kinderen zeker pool en tafelvoetbal spelen.

Kampeervakanties op Ibiza

Tijdens hun vakantie op camping Cala Bassa kunnen kampeerders op aangename grasrijke en schaduwrijke plaatsen verblijven. Deze locaties zijn perfect voor een aangename natuurvakantie op de Balearen.

Vakantiegangers die van maximaal comfort willen genieten, kunnen een van de aangeboden accommodaties huren, zoals volledig uitgeruste bungalows en stacaravans.

Campings in de buurt

Populairste steden